Bryan Adams, Ukendt Kunstner, RAYe og 3 andre til tb24

I sidste uge kunen vi tilføje det amerikanske rockikon Lenny Kravitz til en allerede stjernespækket festivalplakat. Nu løftes sløret for yderligere seks navne, du kan glæde dig til at opleve i Tusindårsskoven til sommer.

2024 kommer til at stå i canadiske Bryan Adams’ tegn. Han spiller fire danske arenakoncerter til foråret, som allerede er tæt på eller helt udsolgte, så der er stor opbakning til manden bag hits som ”Summer of 69”, ”Run To You”, ”Heaven” og ”(Everything I Do) I Do It For You”.

Denne sommer dannede Tinderbox ramme om flere velbesøgte popkoncerter med artister som Dean Lewis, George Ezra og Cian Ducrot, og hvis man var en af de mange begejstrede fans, der lod sig rive med af sangernes inderligere sange, så vil annonceringen af engelske James Arthur helt sikkert lande et godt sted. Hans største hit ”Say You Won’t Let Go” har i skrivende stund mere end 2.5 milliarder streams på Spotify, hvor hele 37 millioner fans månedligt lytter med.

Vi byder også velkommen til endnu en storstreamende brite, nemlig stjerneskuddet RAYE, som oprindeligt skulle have spillet på festivalen i sommers, som hun desværre måtte aflyse. RAYE har med sit debutalbum My 21st Century Blues udgivet et af årets mest omtalte og roste popalbum, der blandt andet har radiohits som ”Escapism. feat. 070 Shake” og ”Black Mascara” på tracklisten.

Endnu en canadier, nemlig den spirende nye popsangerinde Lauren Spencer Smith, melder også sin ankomst i Tusindårsskoven til sommer. Lauren Spencer Smith gav i september koncert i et udsolgt Store VEGA i København og står bag million-streamende hits som ”Fingers Crossed”, ”Flowers” og ”Narcissist”.

Dagens annoncering byder også på to store danske talenter. Ukendt Kunstner vandt i kølvandet på deres nylige genforening titlen som ’Årets Danske Gruppe’ ved Danish Music og til sommer kommer de kun til at spille fire koncerter – herunder altså som et af hovednavnene på Tinderbox. 

Også stortalentet Saint Clara vender tilbage til Tinderbox med sit seneste album OFF og hits som ”Oh My God” og ”Energies Don’t Lie” i bagagen. 

Se alle offentliggjorte kunstnere lige her.