GODT AT VIDE SOM FRIVILLIG

Her vil du finde svar på de ofte stillede spørgsmål om at være frivillig på Tinderbox

Du kan også tilmelde dig direkte som frivillig her:
https://ruby.tinderbox.dk

AT VÆRE FRIVLLIG PÅ TB23

Som tak for din indsats, lover vi…

  • Sjove, hårde og hyggelige dage sammen med dine cirka 6.000 med-frivillige ude på græsset.
  • Armbånd med adgang til alle 3 dage på festivalen fyldt med koncerter, fest og rabat på drikkevarer.
  • En genanvendelig vandflaske, som både kan bruges til vagten og i træningscenteret bagefter.
  • Forplejning, mens du er på vagt.
  • Eventerfaring på CV’et – du kommer til at opleve en af Danmarks største festivaler bag kulissen.

Vi glæder os til at se dig på TB23!

På Tinderbox har vi næsten 6.000 frivillige tilknyttet. Et fællesskab, som er med til at bygge festivalen op fra ingenting til alting. Ingen frivillige = ingen Tinderbox.

At yde en frivillig indsats sammen med os er et aktivt tilvalg. Om det er fordi du bare elsker Tinderbox, elsker musik og fest, gerne vil have noget på CV’et, er en frivillig ildsjæl eller noget helt andet, så er du her som frivillig af en grund. Det er et professionelt og personligt engagement, du tilbyder, fordi du har lyst til at skabe noget meningsfyldt og anser dig selv, som en del af det, festivalen repræsenterer.

Som frivillig påtager du dig et ansvar overfor festivalen, din nærmeste leder, dit team samt alle dine frivillige kollegaer. Vi regner alle sammen med dig, og du kan regne med os.

Den bedste frivillige festivaloplevelse skaber du, et langt stykke hen af vejen, selv – det handler om indstilling, ja-hat og viljen til at samarbejde på mange forskellige niveauer. Til gengæld for din indsats og store hjælp lover vi blandt andet at give dig noget til CV’et, fantastisk musik, en fed oplevelse, nye venner, gamle venner og meget meget mere….

Som frivillig er du en del af festivalens ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt, at du, uanset din funktion, betragter dig selv som værende en del af det fællesskab, der skal yde en service for festivalens gæster. At smile og yde en god service – også når der er travlt – er det bedste redskab, du har. For at få alt til at fungere optimalt er det essentielt, at vi hjælper hinanden undervejs, og at du også giver en hånd med opgaver, der falder uden for dit normale arbejdsområde.

Et eksempel er, at man automatisk er en Trash Hero på Tinderbox. Det betyder, at du er en del af den indsats, vi laver hvert år for at slå affaldssorteringsprocenten fra året før. Det betyder, at uanset hvilket team, hvilket område og hvilke opgaver du har, så hjælper du altid med at holde området rent og indbydende. Læs mere om vores Trash Hero initiativ, og hvorfor vi ikke anser affald som affald, men som ressourcer under “Trash Hero”.

Vi forventer, at du respekterer vores fællesskab og er i stand til at tage vare på dig selv i det fællesskab. Sæt dig derfor ind i regler og vilkår, som er en ramme for, hvordan vi alle får en god festival sammen.

Har du spørgsmål til noget, så råder vi altid til at læse vores FAQ, inden du skriver til os. Vi får mange mails i løbet af en dag, og jo tættere på afvikling, jo længere svartid, så chancen for, at du finder svaret hurtigere i vores FAQ er 99,9% sikkert. Du er naturligvis altid velkommen i vores indbakke allligevel: volunteer@tinderbox.dk.

Derudover vil vi opfordre til altid at udfylde vores evalueringsspørgeskema, som bliver udsendt efter festivalen i samarbejde med Epinion. I Volunteer Loungen og i spørgeskemaet er nemlig din mulighed for at give den ris og ros, der skal til, før Tinderbox kan udvikle sig til den frivillig-festival, du aller mest drømmer om.

Vi glæder os til at se dig i Tusindårsskoven!

FRA 65% TIL 100%

65% sorteret affald på vores festival er ret godt gået…hvis vi selv skal sige det, og en stor del af æren skal tildeles alle vores frivillige Resource Warriors tilknyttet vores Ressourceområde. De står side om side hvert år og kæmper for at slå sorteringsprocenten fra året før.

Vi bliver dog aldrig 100% tilfredse, før vi formår at sortere 100%. Derfor skal der ENDNU MERE fokus på den grønne bæredygtighed, ENDNU FLERE hænder og hoveder på opgaven – vi skal nu alle sammen være en Trash Hero og dermed ambassadører for bæredygtigheden. Fra områdeledere til teamledere til frivillige. Det manglede da bare, ik’?!

Vi skal alle sortere og kæmpe for at højne sorteringsprocenten. Vi skal alle hjælpe med at holde pladsen ren og pæn, så vi efterlader den mindst lige så flot, som da vi kom. Det betyder ikke, at du skal bruge 8 timer af din vagt på at sortere ressourcer eller rydde op, men det betyder, at vi alle har fokus på det, tager ansvar og står sammen om opgaven – når der er tid! 🙂

Lad os stå sammen om noget, der er større end os selv og hjælpe hinanden til at hjælpe os selv.

Vi har altid brystet os af, at vi er dygtige til at holde fokus på den grønne bæredygtighed i det meste, vi laver. Ikke kun for klodens skyld, men også for din og vores skyld.

Vi sorterede i over 15 fraktioner i 2022 og på en sådan måde, at affaldet kan genanvendes og komme til live i en ny form eller i et nyt materiale. Affald er ikke bare affald. Affald er ressourcer!

DON’T THROW AWAY, RECYCLE FOR ANOTHER DAY

Vidste du, at:

Ca. 2,5 ton overskudsmad bliver doneret til udsatte – det svarer til ca. 5.000 måltider.

Vi sorterer affald i over 15 forskellige fraktioner.

Alle indsamlede ølkander og krus vaskes og genbruges

Vi indsamler ca. 41,5 kilo filterkaffegrums og ca. 21 kilo espressogrums, som foræres til GRUMS, der bruger det i skønhedsplejeprodukter.

Kildevand er næsten fjernet fra festivalens sortiment. Vi uddeler knap 6.000 gratis, genanvendelige vandflasker til frivillige så I kan drikke postevand frem for kildevand. Vi har vandposter til tapning af almindeligt postevand fordelt på pladsen.

RUBY

Ruby er vores frivilligsystem. Det er her, hvor du tilmelder dig som frivillig, men også her, hvor du finder din vagtplan, kontaktoplysninger på din teamleder, får nyheder og info og meget mere.

Du kan tilmelde dig her

Der er et hav af forskellige opgaver, du kan hjælpe med som frivillig på vores festival. Alt undtagen toiletter.
Når du laver en profil på Ruby kan du se alle teams, som på nuværende tidspunkt er tilgængelige. Der vil også være en ret grundig beskrivelse af teamet, så du kan se, om det er noget for dig, inden du tilmelder dig.

Nedenfor er listet et udpluk af opgaver:

– Arbejde med bæredygtighed i praksis på Ressource.

– Tage imod vores gæster i hovedindgangen med påsætning af armbånd, visitering og selvfølgelig et kæmpe smil.

– Holde opsyn og kontrollere armbånd i porte (Gatekeeper), passe på publikum til koncerterne (Frontzone) eller dirigere rundt i trafikken.

– Være lidt af en redningsmand/-kvinde og træde til på forskellige teams ved behov (SWAT).

– Opsætning og nedtagning af scener eller hjælpe med artisternes gear på scenen (Stage Hand) under festivalen.

– Opbygge elementer på pladsen, sætte hegn op, lave skilte, hjælpe med nedtagningen m.m. (Pladsproduktion eller Atmosfære).

– Hjælpe i vores køkkener med servering, rengøring, mad m.m. til både crewet og/eller alle dine frivillige kolleger (Catering).

… og meget mere 😉

Vi har ikke et helt specifikt antal timer, du som frivillig skal arbejde. Det afhænger nemlig af mange forskellige ting, bl.a. opgave, tidspunktet og perioden (før, under, efter festivalen). Nogle vagter er dejligt nemme eller ligger på et rigtig fedt tidspunkt, mens andre vagter er lidt hårdere og ligger lige oveni en populær kunstners optræden. Derfor hedder vores timeantal cirka 10-17 timer, hvis du arbejder under festivalen og cirka 18-26 timer, hvis du arbejder før/efter festivalen. Det synes vi er mest fair og mest fleksibelt.
Af samme årsag er det også forskelligt, om dine timer er fordelt ud på flere vagter eller kun foregår på én dag.

På langt de fleste teams vælger du selv dine vagter, så det står dig frit for, hvordan du har lyst til at arbejde.

Når du registrerer dig som frivillig i Ruby, bliver du automatisk bedt om at vælge et team.
Team er det samme som opgave – altså det hold og den opgave, du gerne vil være en del af som frivillig. Listen vil indeholde alle tilgængelige teams og viser dig, om teamet er optaget, har få ledige pladser eller flere ledige pladser. Under hvert team vil der ligeledes være en grundig beskrivelse af selve opgaven, som kan give dig en indikation om, om teamet er noget for dig.

Der findes alle mulige forskellige opgaver, du kan hjælpe til med som frivillig. Alt undtagen toiletter! Du kan læse mere om de forskellige opgaver under punktet “typer af opgaver” her i FAQ’en.
Når du er tilmeldt et team, kan du herefter vælge vagter. Det kan du læse mere om under “vagter”.

OBS: Hvis du er inviteret til et team eller er frivillig i en bar, madbod eller for en forening, gælder ovenstående ikke dig. Tag fat i din teamleder for nærmere info.

Når du har tilmeldt dig som frivillig og valgt dit team i Ruby, kan du på langt de fleste teams selv vælge dine vagter.
Det betyder, at du kan skræddersy din helt egen vagtplan, så du kommer udenom eksamen, din yndlings kunstner på festivalen, din kats fødselsdag osv. Hvis du er lidt hurtig på tasterne, kan du endda tilmelde dig samme vagter som dine venner og dermed sikre dig, at I skal arbejde sammen 🙂

Hvis det er muligt at vælge dine egne vagter, vil der automatisk komme et link til det på forsiden (portalen), når du logger ind i Ruby. Hvis det ikke kommer frem, kan du klikke på “mine vagter” og den grønne knap øverst til højre “opdater vagtplan”. Hvis intet kommer frem, så er det måske bare fordi, at din vagtplan ikke er udgivet endnu. Det kan du spørge din teamleder om.

Når du har valgt og godkendt dine vagter, kan du se dem under ”mine vagter” i Ruby.

OBS: Hvis du er inviteret til et team eller er frivillig i en bar, madbod eller for en forening, gælder ovenstående ikke dig. Din kontaktperson kan fortælle dig nærmere.

For at I kan arbejde sammen, kræver det, at I vælger det samme team og derefter den samme vagt. Det er derfor dit eget ansvar at komme på vagt sammen med vennerne.

Hvis I er en større gruppe, der gerne vil arbejde sammen, vil vi naturligvis gerne prøve at hjælpe jer. I kan altid tage fat i os på volunteer@tinderbox.dk

Før afbudsdeadline d. 6. juni:

Ønsker du at bytte en af dine vagter til en anden dag eller tidspunkt, kan du gå ind på “mine vagter” i Ruby. Her kan du øverst til højre trykke på den grønne knap “opdater vagtplan”. Derefter vil det være muligt at vælge en anden vagt. Hvis du oplever problemer med dette, kan du tage fat i os på volunteer@tinderbox.dk.

Efter afbudsdeadline:

Efter afbudsdeadline er det som udgangspunkt ikke længere muligt at bytte vagter – af den simple grund, at vi har brug for at kunne regne med vagtplanerne herefter. Hvis du alligevel sidder med et brændende ønske, så skriv sødt til din teamleder. Måske vedkommende kan hjælpe en frivillig i nød 😊 Du finder oplysninger på din teamleder under “Mine teams” i Ruby.

Hvis du ønsker dig brændende at komme på et specifikt team – fordi du elsker opgaven, teamlederen eller måske fordi din ven er der – og der desværre ikke er flere pladser, kan du kontakt teamlederen eller os på volunteer@tinderbox.dk for at høre, om det er muligt at komme på en venteliste. Vi har ikke en officiel venteliste, du kan skrive dig på.

DEPOSITUM

I forbindelse med din tilmelding som frivillig i Ruby vil du blive bedt om at indbetale et depositum på kr. 300.

Bemærk, at de kr. 300 blot er et depositum. Det vil sige, at du selvfølgelig får hele beløbet retur, så længe du møder op og udfører din opgave samt overholder vores regler og vilkår.

Desværre oplever vi, at enkelte frivillige bliver væk fra deres vagter, selvom de via deres tilmelding har indvilliget i at hjælpe os mod adgang til festivalen samt andre fordele som frivillig. Deres udeblivelse går i høj grad udover de andre frivillige på teamet, som er mødt op som lovet og i sidste ende skal løbe dobbelt så stærkt, fordi den udeblevne frivillige mangler. Det er ikke fair.

Derudover bruger vi meget tid og mange ressourcer på at skaffe nye medarbejdere til de opgaver, hvor vi pludselig ikke kan stille med det lovede antal personer. Den tid og de ressourcer vil vi langt hellere bruge på at gøre oplevelsen for jer seje frivillige endnu bedre hvert år.

Dukker du op på alle dine vagter, udfører det lovede arbejde samt overholder vores regler og vilkår, får du selvfølgelig hele dit depositum retur. Du kan forvente at modtage dine penge 14-21 dage efter festivalen – vi bestræber os naturligvis på at være så hurtige som overhovedet muligt, men vi er nødt til lige at give vores betalingssystem nogle dage at løbe på.

OBS! Tilbagebetalingen sker til samme konto, som er anvendt ved indbetaling. Hvis du i mellemtiden har fået nyt betalingskort, vil betalingen altså stadig tilbagebetales på den konto, som daværende betalingskort tilhørte.

Skifter du derimod bank, kan tilbagebetalingen ikke ske automatisk og du bedes kontakte os på volunteer@tinderbox.dk hurtigst muligt med dine nye kontooplysninger.

Skulle du, mod forventning, ikke møde op til dine vagter og/eller bryde vores regler og vilkår på anden vis, mister du dit depositum. Dette gælder også, hvis du melder afbud efter afbudsdeadline d. 6. juni.

Nej, du får selvfølgelig dit fulde depositum retur, hvis du overholder afbudsdeadline d. 6. juni.

Vores system giver os desværre ikke en notifikation, når du melder afbud inden afbudsdeadline. Derfor må du meget gerne sende en mail til os på volunteer@tinderbox.dk – så kan vi hjælpe dig med tilbagebetalingen af depositum tidligere end efter festivalen.

Hvis vi ikke hører noget fra dig, tilbagebetaler vi dit depositum sammen med resten. Cirka 14-21 dage efter festivalen.

Du vil helt automatisk blive bedt om at indbetale depositum, når du tilmelder dig som frivillig via vores frivilligsystem Ruby.

Der er selvfølgelig mange årsager til, at du kan blive forhindret i at møde op på din vagt, og vi vil vove den påstand, at vi har hørt de fleste årsager efterhånden 😉 Derfor vil vi meget nødigt sidde og vurdere hver eneste årsag, hvorfor vi har valgt, at årsagen ikke betyder noget efter afbudsdeadline. Så føler ingen sig snydt.

Vi er slet ikke i tvivl om, at du ved, hvordan man opfører sig ordentligt. Ellers kan du gå ud fra nedenstående løftestang:

– Jeg udfører mit frivillige arbejde fra start til slut som aftalt

– Hvis jeg melder fra, så gør jeg det inden afbudsdeadline

– Jeg sender et billede af mit afklippede armbånd til volunteer@tinderbox.dk, hvis jeg skulle blive forhindret

– Jeg møder ikke påvirket op på min vagt og/eller drikker alkohol under min vagt

– Jeg forstår, at hvis jeg ikke kommer på min vagt, går det ud over resten af mit team

Læs mere under regler og vilkår

AFBUD OG FRAMELDING

Afbudsdeadline er d. 6. juni 2023.
Afbudsdeadline er ikke noget, vi sætter for at være urimelige og skrappe. Den bliver sat så sent som overhovedet muligt, så vi lige akkurat kan nå at tilrette vagtplaner, hvis der skulle komme afbud. Efter d. 6. juni er vi nødt til at kunne regne med vagtplanerne for at kunne afvikle festivalen. Vi håber, at du vil hjælpe os ved at overholde deadline 🙏

Inden afbudsdeadline kan du framelde dig selv via din profil i Ruby.
Du klikker blot på dit navn i øverste højre hjørne og klikker på “profil”. Her finder du en rød “frameld”-knap under dit profilbillede og basisoplysninger. Vi kommer til at savne dig, men der er selvfølgelig no hard feelings, og du får dit depositum retur.
Vær opmærksom på, at du framelder dig helt som frivillig, når du klikker på frameld. Du kan altså ikke vælge et andet team eller andre vagter bagefter. Her skal du i stedet tage fat i din teamleder.

OBS! Systemet giver os desværre ikke en notifikation om, at du framelder dig, så giv os gerne besked på volunteer@tinderbox.dk, hvis du ønsker dit depositum sendt retur hurtigst muligt. Ellers får du det selvfølgelig retur sammen med alle andre efter festivalen.

Som udgangspunkt ser vi din tilmelding som bindende efter d. 6. juni. Det betyder også, at du vil miste dit depositum, hvis du melder afbud efter d. 6. juni. Den regel er der ikke, fordi vi bare vil være skrappe og på tværs, men af den simple grund, at vi har brug for at kunne regne med vagtplanerne, når vi kommer så tæt på afviklingen af festivalen.

Skulle der alligevel opstå en situation, hvor du er nødt til at melde afbud, så sætter vi naturligvis langt større pris på, at du rent faktisk melder afbud end hvis du bare bliver væk. Derfor giver det ikke en stor bøde på 2.700 kr., hvis du husker at melde afbud inden, men blot de 300 kr., som du lagde i depositum.

Afbud efter afbudsdeadline skal foregå til din teamleder. Du finder din teamleders kontaktinfo under “Mine Teams” i Ruby.

– Hvis afbud mere end 48 timer før din første vagt = via mail til din teamleder.
– Hvis afbud mindre end 48 timer før din første vagt = via telefon. Hvis intet svar = sms.

Vær opmærksom på, at dit afbud først er registreret, når du får en tilbagemelding fra din teamleder.

FRIVILLIG OG DAGPENGE

Hvis du ønsker at være frivillig på Tinderbox, er det dit eget ansvar at tjekke med din A-kasse, hvad reglerne er for frivilligt ulønnet arbejde.

Vi er en privat organisation, så derfor kan der være nogle regler for, hvor mange timers frivilligt arbejde du må udføre.

Det er ligeledes dit ansvar at indrapportere det frivillige arbejde til din A-kasse.

ALDERSKRAV

Som udgangspunkt skal man være over 18 år for at være frivillig på festivalen. Det betyder, at du skal være fyldt 18 år senest d. 10. juni 2023 for at kunne tilmelde dig.

Du kan altså godt tilmelde dig nu, hvis er 17 år, men bliver 18 år inden d. 10. Juni


Som noget nyt i år, kan du, hvis du er mellem 16 og 17 år, blive en del af vores ungdomshold på Tinderbox. Ungdomsholdet er et lille hold af frivillige, som er under 18 år og derfor kun hjælper til med meget begrænsede opgaver. Der er begrænsede pladser, så skynd dig at sende en mail med dit fulde navn, fødselsdag (dd-mm-åå), telefonnummer og mailadresse til volunteer@tinderbox.dk med emnet “ungdomshold”. Hvis du gerne vil tilmelde dig sammen med en ven, kan du både skrive dig og din vens oplysninger.

Særligt for frivillige i en bar

Barerne på festivalen bliver besat af  forskellige studenterforeninger samt enkelte private aktører. Derfor kan vi desværre ikke hjælpe, hvis du ønsker at være frivillig i en bar. Her skal du i stedet rette henvendelse til de pågældende foreninger, der styrer barerne.

Herunder følger en liste over studenterforeningernes fredagsbarer, som på nuværende tidspunkt står til at bemande barer på festivalen:

  • ESN Odense
  • Kansas City
  • LAMBDA
  • Medicin- og biomekrevyen
  • United Negoter
  • Tabula Rasa, Psykologistudiets festudvalg SDU
  • SiO, Statskundskabsstuderende i Odense 
  • Studenterhus Odense
  • Syddanske Studerende

SÆRLIGT FOR FRIVILLIG I EN MADBOD

Hvis du ønsker at være frivillig i en madbod, skal du tage kontakt til den enkelte madbod. Madboderne er eksterne samarbejdspartnerere, og vi kan derfor ikke tilmelde dig som frivillig hos nogle af madboderne.


Hvis du allerede har en aftale med en madbod, skal du tilmelde dig via deres personlige invitationslink for at komme på det korrekte team i Ruby. Tag fat i din kontaktperson ved madboden for nærmere info.

Du får mad og drikke igennem den bod, du arbejder for. Derudover har du adgang til Volunteer Lounge – vores frivilligområde, hvor du kan købe udvalgte drikkevarer til favorable priser.

Du får tildelt vagter og opgaver af din kontaktperson ved madboden. Tag fat i ham/hende for at høre mere om bodens muligheder.

Når din vagtplan er lavet, kan du se dine vagter under ”Min vagter” i Ruby.

Er du allerede tilmeldt som frivillig i en bod og har du spørgsmål, der vedrører alt det lav-praktiske så som f.eks. dine opgaver, dine vagter, vagter sammen med en ven, gummistøvler eller stilletter m.m., skal du kontakte din teamleder/kontaktperson ved madboden.
Du finder kontaktoplysninger på din teamleder under ”Mine teams” i Ruby .

Hvis du oplever tekniske problemer med Ruby, kan du skrive til os på volunteer@tinderbox.dk med et screenshot inkl. en forklaring af det problem, du oplever. Så forsøger vi at løse dit problem hurtigst muligt.

ACCESS PASS & CHECK-IN


For at få dit armbånd på, som giver adgang til festivalen, skal du blot medbringe gyldigt billed-ID (pas eller kørekort) i Volunteer Check-In i dagene op til eller under festivalen. Du kan se åbningstider og adresse under “Check-In”.


OBS! Du kan ikke få dit armbånd uden at have taget og godkendt vagter. Det gør du under “mine vagter” i Ruby. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at dine oplysninger i Ruby stemmer overens med dit ID.

Hvis du er vant til at være frivillig på festivalen, vil du måske undre dig over, at du ikke skal downloade et access pass og vise det i Volunteer Check-In. I et forsøg på at gøre det så simpelt som muligt og oveni købet spare papir har vi simpelthen droppet access passet. Derfor er det selvfølgelig ekstra vigtigt, at du husker billed-ID, så vi kan identificere dig, slå dig op i systemet og give dig dit armbånd på

Nærmere information kommer…

MAD OG DRIKKE PÅ VAGT

Selvfølgelig 😋

Som frivillig får du mad i forbindelse med din(e) vagt(er). Hvis du arbejder under festivalen, får du to gratis måltider. Arbejder du før/efter festivalen, får du fire gratis måltider. Det svarer til ca. et måltid pr 6.-8. time.

Vi tager højde for vegetarer, men medbring gerne egen mad, hvis du har allergier eller særlige præferencer.

Vi opfordrer til, at du altid spiser hjemmefra, uanset hvornår på dagen din vagt ligger. Der kan være lang tid til en pause på tom mave.

Der er også gratis vand og kaffe i forbindelse med dine vagter.

Desværre nej. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Hverken dem med eller uden alkohol. Læs mere under Regler og vilkår.

I stedet for henviser vi til Volunteer Loungen, som er vores frivilligområde. Her finder du både en vandpost, hvor du kan fylde den genanvendelige vandflaske, du får af os, samt en bar, der byder på 50% på drikkevarer.

Du er velkommen til at medbringe lidt snacks til eget forbrug, når du skal på vagt. En proteinbar, et stykke frugt og lign. kan gøre underværker for dig, hvis blodsukkeret skulle dale.

PRAKTISK

Kommer du i bil til Tinderbox, har du mulighed for at parkere ved Fyens Væddeløbsbane eller Dyrskuepladsen, der begge ligger et stenkast fra Tinderbox. Parkeringsbilletter findes på billetsiden.

Nærmere information kommer…

Når du tilmelder dig som frivillig, er overnatning IKKE inkluderet i dit partout armbånd. Derfor skal du selv sørge for overnatning.
Hvis det er helt umuligt for dig at finde overnatning, kan du prøve at skrive til din teamleder.

Der kommer en form for garderobe for frivillige i år. Flere oplysninger følger…

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera, spejlreflekskameraer samt professionelt fotoudstyr. Dog må du gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og smartphone på pladsen uden forudgående tilladelse.

Det er forbudt at tage billeder af artisterne, bede om en autograf eller på anden måde kontakte dem. Det er vigtigt, at vi alle respekterer artisternes privatliv.

Vi arbejder på en løsning med opladning af mobiler i volunteer loungen. Nærmere info følger…

Volunteer Lounge

Volunteer Lounge er stedet, hvor frivillige mødes på Tinderbox. Volunteer Loungen finder du tæt på Groovebox.

Udover hygge og alt det, du selv giver til området, så finder du bl.a…

  • Volunteer Catering. Det er her, du får din mad, når du er på vagt.
  • Bar med 50% rabat i forhold til resten af pladsens priser.
  • Vandposter, som du kan bruge til at fylde vand i den genanvendelige drikkedunk, som du får af os
  • Gratis kaffe
  • Siddepladser
  • Toiletter

Har du mistet noget på festivalen, og er det tabte blevet indleveret til hittegods, så skal vi nok gøre alt for at passe godt på det.

Før/efter afvikling af festivalen skal alt hittegods indleveres/afhentes på Produktions Check-in, som er lokaliseret i vores medarbejder check-in område.
Under afviklingen af festivalen skal alt hittegods indleveres/afhentes i Informationen, som er placeret foran Main Entrance.

Efter d. 30 juni vil alle glemte sage og hittegods blive sendt til vores hovedkontor, som du kan kontakte på info@tinderbox.dk. Beskriv detaljeret, hvad du har mistet, så leder vi efter det og vi vil kontakte dig efterfølgende

Vi opbevarer hittegods til og med d. 7. juli. Herefter afleverer vi alt af værdi (punge, mobiler, nøgler, kontanter, smykker, tasker og lignende) til Fyns Politis Hittegodskontor i Odense.

Alt i form af beklædning udleveres efter d. 7. juli til almennyttige eller velgørende formål.

Alle frivillige er forsikret via den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Denne dækker personskade – ikke private ting.

Tager du for eksempel din computer med på festivalen, er det dit eget ansvar. Derudover er der en arrangør-ansvarsforsikring. Denne dækker skade på 3. person forvoldt af medarbejder under udførelse af arbejde. Alle skader skal omgående meddeles til din teamleder. Ellers risikerer vi, at du ikke kan få dækket din skade.

Nærmere info kommer …

Nærmere info kommer …

KONTAKT OS

Har generelle spørgsmål angående frivillighed og Tinderbox, som du ikke kan finde svar på i FAQ’en. Så kan du kontakte Volunteer Management på volunteer@tinderbox.dk

Er du fra en forening og interesseret i et muligt samarbejde? Skriv dig op i vores kontaktformular under frivillighedssiden, så vil en af vores foreningsansvarlige kontakte dig.

Har du allerede valgt dine vagter som frivillig og har du spørgsmål, der vedrører alt det lav-praktiske så som f.eks. dine opgaver, dine vagter, vagter sammen med en ven, gummistøvler eller stilletter m.m., skal du kontakte din teamleder.

Du finder kontaktoplysninger på din teamleder under ”Mine teams” i Ruby.

PERSONDATAPOLITIK

1.1

Denne persondatapolitik er gældende for samtlige af de personoplysninger, som du giver til os og/eller, som vi indsamler om dig som led i din tilknytning som frivillig på festivalen. Vi er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

1.2

I nærværende persondatapolitik kan du læse mere om, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine personoplysninger og hvor længe vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til festivalens Volunteer Management på volunteer@tinderbox.dk, såfremt der er noget i denne politik, som du ikke kan acceptere. Du kan til enhver tid finde den gældende version af denne persondatapolitik på tinderbox.dk.

1.3

Den overordnede retslige ramme for vores behandling af personlige oplysninger er Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og fri udveksling af sådanne oplysninger og ophævelse af direktiv 95/46/EF med tilhørende regulering. I tillæg hertil kommer den lov, som måtte blive vedtaget på baggrund af forslag til lov om supplerende bestemmelser til forordning om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger fremsat den 25. oktober 2017.

1.4

Alle spørgsmål vedrørende nærværende persondatapolitik samt mistanke om manglende overholdelse skal i første omgang rettes til festivalens Volunteer Management på volunteer@tinderbox.dk

2.1 Nedenfor følger definitioner af visse af de væsentligste persondataretlige begreber:
Personoplysninger: Enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle oplysninger, som direkte eller indirekte, alene eller i kombination, kan identificere en bestemt fysisk person.

3.1
Formålet med indsamling og behandling af personoplysningerne er at håndtere din deltagelse som frivillig på festivalen og yderligere arrangementer indenfor Down The Drain Group. Dine personlige oplysninger vil blive benyttet til følgende formål:
–  Dokumentation af arrangementshistorik
–  Kontakt i forbindelse med din deltagelse på vores arrangementer mv.
–  Almindelig personaleadministration, herunder registrering af tilmelding til arrangementer, overblik over opgavetilmelding, udsendelse af informationer (herunder nyhedsbreve, evalueringslink, gengangerinvitation mv.)
–  Administration af opkrævning/refundering af depositum og gebyrer mv.
–  Administration af arbejdsskadeforsikring for frivillige
–  Styring af adgangsrettigheder til dtdplay.dk

3.2

Vi anvender kun dine oplysninger til ovenstående formål, medmindre et nyt formål er klart foreneligt med de oprindelige formål, eller hvis du forinden har givet samtykke.

3.2.1

For at sikre kvaliteten af dine personlige oplysninger vil du hvert år automatisk blive bedt om at opdatere dem på dtdplay.dk. Vi er dog afhængige af, at du selv informerer om relevante ændringer såsom ny e-mailadresse, nyt telefonnummer eller lign.

4.1

Disse oplysninger indsamler vi direkte fra dig:

4.1.1

Navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer, e-mailadresse, CPR-nummer, profilbillede, registrerings- og kontonummer (kun ved anmodning om lægeattestrefusion).

4.1.2

Vi indsamler som udgangspunkt ingen særlige kategorier af oplysninger om dig. Vi vil dog gerne vide, om der er noget helbredsmæssigt, vi skal tage højde for i forbindelse med de opgaver, du forventes at løse på vores arrangement. Eksempelvis, hvis du har dårlig ryg, dårlige knæ, et handicap eller lign. Ydermere om du får medicin for noget, som vi skal være opmærksomme på – astma, allergier eller lign. Oplysningerne behandler vi udelukkende på baggrund af din deltagelse på festivalen. Oplysningerne slettes herefter.

4.1.3

I forbindelse med din tilmelding som frivillig på festivalen anmodes du om at give samtykke til, at vi forbeholder os retten til at indhente oplysninger om din straffeattest. Attesten behandler vi udelukkende på baggrund af dit samtykke. Vi sletter attesten straks efter din deltagelse på festivalen. Vi vil efterfølgende, med dit samtykke, indhente oplysninger om din straffeattest en gang om året, såfremt du fortsat ønsker at være frivillig.

5.1

Når du bliver frivillig på festivalen, indgår du en aftale med os. Med henblik på, at vi kan administrere din frivillige tilknytning, har vi brug for at kunne behandle dine personoplysninger. Vi kan også behandle dine almindelige personoplysninger, hvis du fx har en forespørgsel eller lignende, som går forud for din beslutning om at indgå en aftale med os. Det juridiske grundlag for behandlingen af dine personlige oplysninger er artikel 6, stk. 1, (b) i Persondataforordningen, idet behandlingen af dine oplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig og/eller, at vi kan håndtere forespørgsler og lignende forud for din eventuelle indgåelse af en aftale med os.

5.2

Vi kan ligeledes behandle en række almindelige personoplysninger om dig som led i din tilknytning til os som frivillig, fordi vi har en berettiget interesse i at behandle sådanne oplysninger, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 2, (f), medmindre din ret til at opnå beskyttelse af dine egne almindelige personoplysninger går forud for vores legitime interesse i at behandle dine oplysninger.

5.3

I visse tilfælde er vi også retligt forpligtet til at behandle personoplysninger om dig. Det kan fx være til brug for dokumentation af lægeattestgodtgørelse, udlæg og lignende i medfør af reglerne i bogføringsloven. Selskabet skal blandt andet gemme regnskabsmateriale i fem år fra afslutningen af det regnskabsår, som regnskabsmaterialet vedrører.

5.4

Vores behandling af eventuelle særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger), såsom fx oplysninger om dit helbred, sker på grundlag af dit samtykke, jf. Persondataforordningens art. 9, stk. 2, (a) eller med henblik på, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, jf. Persondataforordningens art. 9, stk. 2, (f).

6.1

Vi deler dine personoplysninger med de tredjeparter, som bistår os med at håndtere vores personaleadministration, herunder fx håndtering af opkrævning/refundering af depositum og gebyr, hosting af it-systemer m.v. Det betyder, at vi kan dele dine oplysninger med eksempelvis vores databehandlere, fx i form af serviceleverandører og teknisk support.

6.2

Vi har også mulighed for at dele dine oplysninger med vores andre selskaber/organisationer i det omfang, at dette er relevant.
– Tinderbox Entertainment, CVR: 36069848

6.3

I tillæg til ovenstående deler vi dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtede hertil, fx som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som fx SKAT.

7.1

De personlige oplysninger, som vi behandler om dig som led i den løbende administration af dit frivillige virke på festivalen, såsom oplysninger om arrangementshistorik, CPR, e-mailadresse i forbindelse med invitation som tilbagevendende frivillig mv., opbevarer vi i op til to år fra du senest var aktiv på et af vores arrangementer. Hvis du ikke aktivt opdaterer og godkender, at vi fortsat må opbevare dine oplysninger, bliver alle dine oplysninger permanent slettet i vores database.

7.2

Andre personlige oplysninger, som vi behandler om dig, så som fx en straffeattest, arbejds- eller opholdstilladelse, slettes umiddelbart din deltagelse på festivalen.

8.1

Indsigt

8.1.1

Du har ret til at få indsigt i de personlige oplysninger, som vi behandler om dig. Ved at skrive til festivalens Volunteer Management på volunteer@tinderbox.dk kan du anmode om indsigt i de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig – herunder de formål, som oplysningerne er indsamlet til. Vi vil efterkomme din indsigtsanmodning så hurtigt som muligt.

8.2

Berigtigelse og sletning

8.2.1

Du har ret til at anmode om korrektion, supplerende behandling, sletning eller blokering af de personlige oplysninger, vi behandler om dig. Vi vil efterkomme din anmodning så hurtigt som muligt. Hvis vi ikke kan imødekomme din anmodning, kontakter vi dig.

8.2.2

Øvrige rettigheder fremgår af Forordningen artikel 18 – 20

8.3

Tilbagekaldelse af samtykke

8.3.1

Hvis behandlingen af dine personlige oplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning påvirker ikke lovligheden af den behandling, der blev gennemført, før du trak dit samtykke tilbage. Kontakt venligst festivalens Volunteer Management på volunteer@tinderbox.dk, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har afgivet samtykke til behandling af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke.

8.4

Betingelser og/eller begrænsninger af dine rettigheder

8.4.1

Der kan være betingelser eller begrænsninger knyttet til udnyttelsen af ovennævnte rettigheder.

8.5

Eventuelle konsekvenser ved ikke at afgive personoplysninger

8.5.1

Hvis du ikke ønsker at give samtykke omkring personoplysninger inden for de ovenstående beskrevne rammer, kan du ikke være frivillig på festivalen.

9.1

Vores behandling af personoplysninger er underlagt vores IT- og Sikkerhedspolitik. Vores IT- og Sikkerhedspolitik indeholder ligeledes regler for gennemførelse af risikovurdering og konsekvensanalyse af eksisterende samt nye eller ændrede behandlingsaktiviteter.

10.1

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til det danske datatilsyn:
Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., telefon 3319 3200, e-mail: dt@datatilsynet.dk

11.1

Vi forbeholder os ret til løbende at ændre nærværende politik. Den senest opdaterede politik kan altid findes via tinderbox.dk

Denne politik er senest opdateret 17.03.2020