This browser is currently not supported. Please use a browser like Google Chrome
X

FRIVILLIG

Vi har åbnet for vores helt nye frivilligunivers PLAY. Så nu kan du tilmelde dig som frivillig til Tinderbox 2022 lige her 🥳

Følg også med på vores Facebookgruppe for frivillige, for løbende opdateringer og andet nice to know 🙂

Vi har mere end 5.000 frivillige tilknyttet på vores festival, og vi har armene over hovedet over det – ingen frivillige, ingen festival. I er med til at sætte rammerne for det fællesskab, som i fællesskab er med til at bygge festivalen op fra ingenting til alting. Et fællesskab, som hjælper hinanden, med at få hjulene til at køre rundt imens musikken spiller. Alle som én – alle for én.

Selvom du er frivillig, yder du en indsats sammen med os. Det er professionelt og personligt engagement, du tilbyder, fordi du har lyst til at skabe noget meningsfyldt og anser dig selv, som en del af det, festivalen repræsenterer.

Som frivillig påtager du dig et ansvar overfor festivalen, din nærmeste leder, dit team samt alle dine frivillige kollegaer. Igen, vi er et stort fællesskab, derfor regner vi med dig og du kan regne med os.

Du skaber, et langt stykke hen ad vejen, selv den bedste festival oplevelse som frivillig – gennem indstilling og vejen til at samarbejde på mange forskellige niveauer. Vi giver dig noget til CV’et, fantastisk musik, nye venner, gamle venner og meget mere, i gengæld for din uundværlige hjælp og indsats.

 

GOD SERVICE OG ET GODT SAMMENHOLD

Som frivillig er du en del af festivalens ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt, at du, uanset din funktion, betragter dig selv som værende en del af det fællesskab, der skal yde en service for festivalens gæster. At smile og yde en god service – også når der er travlt – er det bedste redskab, du har. For at få alt til at fungere optimalt er det essentielt, at vi hjælper hinanden undervejs, og at du også giver en hånd med opgaver, der falder uden for dit normale arbejdsområde.

Et eksempel er, at på vores festival er man automatisk en Trash Hero. Det betyder, at du er en del af den indsats, vi laver hvert år for at slå affaldssorteringsprocenten fra året før. Det betyder, at uanset hvilket team, hvilket område og hvilke opgaver du har, så hjælper du altid med at holde området rent og indbydende. Læs mere om vores Trash Hero initiativ, og hvorfor vi ikke anser affald som affald, men som ressourcer.

Vi forventer, at du respekterer vores fællesskab og er i stand til at tage vare på dig selv i det fællesskab. Sæt dig derfor ind i, hvad PLAY NICE, som er et sæt rammer for, hvordan vi alle får en god festival sammen, betyder.

Har du spørgsmål til noget, så råder vi altid til at læse vores FAQ, inden du skriver til os. Vi får mange mails i løbet af en dag, så chancen for, at du finder svaret hurtigere i vores FAQ er 99,9% sikkert.

Vi glæder os til at se dig i Tusindårsskoven  – LET’S PLAY!

For the love of
Life + Music

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra Tinderbox

Tuborg Musik
© 2022 Tinderbox