FAQ

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.
Informationerne bliver løbende opdateret.

Vi fandt desværre ingen FAQ’er som passer til din søgning.

Tinderbox 2024

Vi er i fuld gang med at skabe den bedste Tinderbox til jer, og vi glæder os til, at vi igen skal ses i Tusindårsskoven.

Vi ved, at nogle af jer kan have spørgsmål. Du kan finde svar her på siden, vi gør vores bedste for at opdatere informationerne løbende. Hvis du vil være sikker på at få nyheder om Tinderbox direkte, så følg os på sociale medier og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Tinderbox 2024 finder sted den 27.-29. juni 2024 i Tusindårsskoven i Odense.

Vi glæder os til at feste med jer igen!

Billetter

Gå til vores billetside for at se, hvilke billettyper der er i salg lige nu. Siden opdateres løbende.

Tip: Du kan følge med på vores sociale kanaler eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få besked direkte i din mailbox om salg, offentliggørelser og meget mere.

Vi vil på det kraftigste fraråde, at du bruger sortbørssider som Viagogo, der bevidst sælger billetter til overpris.

Når du køber en billet af en, du ikke kender, kan billetten i teorien være falsk eller kopieret. Hvis dette er tilfældet vil stregkoden ikke virke. Det betyder, at du vil blive afvist i indgangen, og det kan Tinderbox ikke tage ansvaret for. Vi kan derfor heller ikke verificere eller på anden måde tage stilling til billetter, der er købt uofficielt.

Vi anbefaler, at du køber din billet gennem Tinderbox’ officielle billetudbyder.

Du kan læse mere om Politiets råd til at undgå billetsnyd her.

På pladsen

Fundne genstande bliver løbende afleveret til vores info-vogn, som står ved hovedindgangen til pladsen. Har du tabt noget, kan du derfor henvende dig ved info-vognen og spørge om dine tabte ting er fundet.

Lockers, som kun er lejet til én dag, samt garderoben, bliver tømt om natten og tingene bliver også afleveret i info-vognen.

Hvis du finder noget på pladsen, må du hjertens gerne aflevere det samme sted.

Efter Tinderbox, fra søndag d. 25. juni til fredag d. 30. juni kan hittegods afhentes ved FGU Fyn.

FGU Fyn
Falen 200, 5250 Odense
Tlf: 61 55 89 77
Mail lbh@fgufyn.dk

Åbningstider:

Søndag 25. juni: 12.00-18.00
Mandag 26. juni: 08.00-16.00
Tirsdag 27. juni: 08.00-16.00
Onsdag 28. juni: 08.00-16.00
Torsdag 29. juni: 08.00-16.00
Fredag 30. juni: 08.00-16.00

Efter 30. juni:
Alle værdigenstande afleveres til Odense politi.

Tinderbox opbevarer det øvrige hittegods (beklædning mm.) til og med d. 30. august. Herefter doneres det til almennyttige eller velgørende formål. Du kan kontakte Tinderbox på info@tinderbox.dk eller via Facebook/Messenger/Instagram.

Betaling på pladsen

Har du ikke et betalingskort, eller vil du bare gerne betale med kontanter på Tinderbox? Uanset årsagen kan du vælge et værdikort. I værdikortboden kan du sætte penge ind på et værdikort, som du derefter kan bruge i alle barer og boder.

Depositum på værdikortet

Når du sætter penge ind på et værdikort, opkræves et depositum på kr. 100. Depositum tilbagebetales i værdikortboden, når du afleverer dit værdikort og får din eventuelle restsaldo retur – eller når du afleverer dit tomme værdikort i værdikortboden. Vær opmærksom på, at vi ikke refunderer kontanter i værdikortboden. Restsaldo og depositum tilbagebetales kun til et betalingskort.

Hvis udbetaling af en evt. restsaldo skal ske via bankoverførsel, enten under eller efter festivalen, som beskrevet i afsnittet om restsaldo, vil der for administration i forbindelse med bankoverførslen blive opkrævet et administrationsgebyr af 85 kr. Gebyret vil blive modregnet i dit depositum, hvis der ikke er tilstrækkelig restsaldo på værdikortet til at dække administrationsgebyret.

OBS. Hvis du tømmer dit værdikort, skal du IKKE aflevere det i den bod, du er i, da du så vil miste dit depositum. Du kan kun få dit depositum tilbage, hvis værdikortet returneres i værdikortboden.

Kontanter på værdikort

Hvis du indsætter kontanter på et værdikort, kan der max indsættes 19.999 kr. i løbet af hele festivalen.

Fotografér dit værdikort

Når du modtager dit værdikort, er det en god idé at fotografere det, så det 10-cifrede nummer på kortet kan læses. Du har brug for billedet, hvis du taber dit værdikort, og du skal bruge det, hvis du ønsker eventuel restsaldo overført via bankoverførsel efter festivalen (procedure beskrives nærmere under afsnit om restsaldo)

Kan jeg bruge mit værdikort igen?

Ja, værdikort der er købt i forbindelse med Tinderbox festival 2022, kan også bruges på fremtidige Tinderbox-festivaler. Hvis du beholder dit værdikort, vil dit restbeløb forblive på dit kort. Du vil få dit depositum refunderet, når du afleverer kortet i værdikortboden.

Hvordan får jeg min restsaldo på værdikortet retur?

Du kan til enhver tid gå i værdikortboden og få din restsaldo overført til dit betalingskort. Du får samtidig dit depositum retur.

Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter fra værdikortboden, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay.

Nåede du ikke at få udbetalt restsaldoen på dit værdikort på pladsen, eller har du ikke et betalingskort, som restsaldoen kan indsættes på, skal du kontakte vaerdikort@tinderbox.dk og sende billedet af dit værdikort samt dine kontooplysninger, hvorefter din restsaldo returneres via bankoverførsel. For administration af bankoverførsler opkræves et administrationsgebyr på kr. 85. Gebyret modregnes i dit depositum, hvis der ikke er tilstrækkelig restsaldo på værdikortet til at dække administrationsgebyret.

Behandlingstid på udbetaling af restsaldo via bankoverførsel kan være op til 30 dage.

Hvornår er værdikortboden åben?

Værdikortboden følger pladsens åbningstider.

Hvad sker der, hvis jeg taber mit værdikort?

Når du køber et værdikort i værdikortboden, skal du fotografere det 10-cifrede kortnummer på forsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks en værdikortbod, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Diverse info

Er du fra pressen og vil i kontakt med os?

Kontakt os på mail: presse@downthedrain.dk

DATAPOLITIK

1. Introduktion
1.1 Denne fortrolighedserklæring er information til dig, fordi Tinderbox ApS indsamler data om dig; jævnfør GDPR-indtrædelse d. 25. maj 2018.

2. Databehandler
2.1 Tinderbox Entertainment ApS, Studsgade 35B, Aarhus C, CVR: 36 06 98 48, er databehandler. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige data.

3. Formål med indsamling af personoplysninger og retsgrundlag
3.1 Vi sikrer, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles i overensstemmelse med følgende formål:

(a) For at kunne levere produkter og / eller tjenester bestilt af dig.
(b) Til at kunne svare på dine spørgsmål eller klager.
(c) For at gøre det muligt for dig at deltage i en konkurrence.
(d) At give dig oplysninger om andre produkter og tjenester, vi tilbyder der ligner dem, som du allerede har bestilt eller spurgt om.
(e) At underrette dig om ændringer i vores tjenester/produkter.
(f) For at hjælpe os med at forbedre vores websites, produkter og tjenester.
(g) At lave profiler – i bekræftende fald konsekvenserne af profilering og logikken bag profilering. De interesser, der hentes med hensyn til profilering er for at få en forståelse af kundernes præferencer for at aktivere Tinderbox Entertainment ApS for at tilpasse annonce(r) og dermed give kunderne mere relevante tilbud på varer og tjenesteydelser.

3.2 Vi beholder dine personlige data i 14 måneder, hvorefter de vil blive slettet.

4. Dine rettigheder
4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6.
4.2 Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine personlige oplysninger, og er oplysningerne ukorrekte korrigeres, slettes eller ændres disse ved hjælp af kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning, overførsel af data eller trække dit samtykke tilbage.
4.3 Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte Datatilsynet.

5. Overførsel af personlige data
5.1 Vi kan videregive personoplysninger til tilknyttede eller søsterselskaber, såvel som professionelle rådgivere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.2 Vores medarbejdere, agenter, forretningspartnere og leverandører kan have adgang til dine personlige data i et begrænset omfang efter behov for at kunne levere en service til os eller for at gøre dem i stand til at handle på vores vegne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som det er nødvendigt for at overholde loven, regulering eller juridisk anmodning eller samarbejde med enhver juridisk undersøgelse.

6. Kontaktoplysninger
6.1 Hvis du har nogle spørgsmål om vores datapolitik kan du kontakte os på nedenstående oplysninger:
(a) Tinderbox Entertainment ApS, Studsgade 35B, 8000 Aarhus C, CVR: 36 06 98 48
(b) Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K
(c) Mail: datapolitik@tinderbox.dk

Er du interesseret i et job hos os? Se åbne stillinger og kontaktinfo til uopfordrede ansøgninger her.

Tinderbox er en del af Superstruct Entertainment.

Superstruct Entertainment er en live entertainment platform, der ejer og driver en lang række store events og musikfestivaler globalt. Ud over NorthSide og Tinderbox består Superstruct’s portefølje bl.a. af Øya i Oslo, Flow i Helsinki, Wacken Open Air, Sziget, Sonar, Parookaville, Boardmasters og mange flere.

Vi har faste praktikforløb i vores marketingafdeling og frivllighedsafdeling to gange om året – med start i foråret og i efteråret.

Praktisk info:

  • Forårsperiode: Februar – juli
  • Efterårsperiode: September – december
  • Du skal være i gang med en videregående uddannelse
  • Tid: 30-37 timer om ugen
  • Ulønnet, men med betalt frokostordning
  • Sted: Aarhus C

Praktikstillingerne bliver slået op to gange om året. Kan du ikke finde et opslag, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@tinderbox.dk.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du kan altid kontakte os på info@tinderbox.dk eller på vores Facebook-side. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.