FAQ

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.
Informationerne bliver løbende opdateret.

Vi fandt desværre ingen FAQ’er som passer til din søgning.

Tinderbox 2024

Vi er i fuld gang med at skabe den bedste Tinderbox til jer, og vi glæder os til, at vi igen skal ses i Tusindårsskoven.

Vi ved, at nogle af jer kan have spørgsmål. Du kan finde svar her på siden, vi gør vores bedste for at opdatere informationerne løbende. Hvis du vil være sikker på at få nyheder om Tinderbox direkte, så følg os på sociale medier og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Tinderbox 2024 finder sted den 27.-29. juni 2024 i Tusindårsskoven i Odense.

Pladsens åbningstider 2024:

Torsdag: 13.00 – sent.
Fredag: 12.30 – sent.
Lørdag: 12.30 – sent.

Vi glæder os til at feste med jer igen!

Billetter

Når du køber en Tinderbox-billet er den som noget nyt en Mobile Only-billet. Det betyder, at din billet er 100% digital, og ikke kan printes fysisk. Billetten er knyttet til din personlige Ticketmaster-profil, og er tilgængelige i Ticketmaster app’en eller på Ticketmaster.dk

Skærmbilleder eller printede billeder giver dig ikke adgang til festivalen. Du får altså kun adgang med de digitalt vandmærkede billetter, der ligger på app’en eller hjemmesiden.  

Hvis du har flere billetter til andre personer liggende på din konto, skal I ankomme samtidig, så vi kan scanne billetterne samlet fra din telefon. Alternativt kan du overføre billetterne til de respektive personer via Ticket Transfer på Ticketmaster-appen eller Ticketmaster.dk

OBS. Early Bird billetter er IKKE en del af Mobile Only.

Læs mere om mobilbilletter her.

Har du ikke en smartphone? Tag kontakt til Ticketmaster for at høre om mulighederne.

Hvis du arbejder i sundhedssektoren, og ikke må have armbånd på under vagt, skal du henvende dig i Informationen, og få klippet dit armbånd, inden du forlader pladsen. Når du møder ind på festivalen igen efter din vagt, henvender du dig igen i Informatonen, hvor du kan få et nyt armbånd på. Husk at medbringe et billede-ID.

Vær opmærksom på, at du ikke selv må klippe dit armbånd. Hvis du selv klipper dit armbånd af, er det ikke længere gyldigt.

Billetsalget til Tinderbix 2024 er i gang. Gå til vores billetside for at se, hvilke billettyper der er i salg lige nu. Siden opdateres løbende.

Vi gør opmærksom på, at den eneste officielle billetudbyder til Tinderbox 2024 er Ticketmaster.

Tip: Du kan følge med på vores sociale kanaler eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få besked direkte i din mailbox om salg, offentliggørelser og meget mere.

Hvis du, på en sikker måde, vil overdrage din billet til anden, kan du tage kontakt til Ticketmaster for at gøre brug af deres Fan Guarantee. Du kan læse mere her.

Vi anbefaler altid, at du køber din billet gennem Ticketmaster, som er Tinderbox’ officielle billetudbyder.

Vi vil på det kraftigste fraråde, at du bruger sortbørssider som Viagogo, der bevidst sælger billetter til overpris.

Når du køber en billet af en, du ikke kender, kan billetten i teorien være falsk eller kopieret. Hvis dette er tilfældet vil stregkoden ikke virke. Det betyder, at du vil blive afvist i indgangen, og det kan Tinderbox ikke tage ansvaret for. Vi kan heller ikke verificere eller på anden måde tage stilling til billetter, der er købt uofficielt.

Som noget nyt findes alle almindelige billetter til Tinderbox 2024 kun som mobilbilletter. Vær derfor opmærksom på, at det kun er Early Bird-billetter, der findes som papirbilletter eller i PDF-form, hvis du vælger at købe en billet gennem diverse markedssider. Læs mere under punktet “Mobilbilletter (Mobile Only)”.

Du kan læse mere om Politiets råd til at undgå billetsnyd her.

Det er altid køberens navn, der står på billetten. Billetter til Tinderbox er dog ikke personlige. Du kan derfor godt bruge en billet med en anden persons navn på. For at undgå snyd skal du kunne bekræfte din relation til billetkøberen ved indgangen til festivalen.

OBS: Dette gælder kun købte billetter via vores officielle billetudbyder Ticketmaster. Det gælder IKKE gæstebilletter eller akkrediteringer, som er personlige.

Køb af billetter er ikke omfattet af nogen returret, og du kan derfor ikke få dine penge refunderet, hvis du er forhindret i at deltage. Vi henviser til Ticketmasters billetbetingelser.

Hvis du har spørgsmål omkring dine købte billetter, skal du tage kontakt til vores officielle billetudbyder Ticketmaster.

Der tages altid forbehold for eventuelle ændringer i musikprogrammet. Vær opmærksom på, at billetter derfor ikke refunderes i tilfælde af artist- og bandaflysninger.

Med en ratebilletter får du mulighed for at betale din partoutbillet i fire omgange.

Det er kun muligt at købe en almindelig partoutbillet som ratebillet og tilmeldingen lukker 30. december 2023.

De fire betalinger trækkes:
1. januar 2024
1. februar 2024
1. marts 2024
1. april 2024

Det er kun muligt at købe 1 ratebillet ad gangen.

Billetten vil være tilgængelig på din Ticketmaster-konto i løbet af maj. Kontakt Ticketmaster, hvis du oplever problemer.

Her er de forskellige billettyper til Tinderbox forklaret. Gå til vores billetside for at se priser og hvilke billettyper, der er i salg lige nu.

Partoutbillet

En partoutbillet gælder til hele festivalen – det vil sige alle tre dage. Når du ankommer til pladsen, bytter du din billet til et armbånd, som du skal beholde på i alle tre dage. Hvis armbåndet tages af eller klippes over, er det ikke længere gyldigt og kan ikke erstattes. Det er ikke muligt at dele en partoutbillet.

Ratebilletter

Ratebilletter giver dig mulighed for at betale din partoutbillet i fire rater. Det er kun muligt at købe en almindelig partoutbillet som ratebillet og tilmeldingen lukker 30. december.

Det er kun muligt at købe 1 ratebillet ad gangen.

Din billet vil være tilgængelig på din Ticketmaster-konto i løbet af maj. Kontakt Ticketmaster, hvis du oplever problemer med din billet.

1-dagsbilletter

Denne billet giver dig adgang til festivalen på den dag, du har købt billet til. Det betyder, at du har adgang fra pladsen åbner den givne dag til pladsen lukker igen (også selvom det er efter midnat).

Det er ikke muligt f.eks. at komme ind på pladsen torsdag nat med et fredagsarmbånd, selvom klokken er over midnat.

2-dagsbilletter

Denne billet giver adgang til festival i de to dage billetten er købt til. Der gælder samme regler for adgang til pladsen, som ved 1-dagsbilletter.

VIP-billetter

Med en VIP-billet til Tinderbox, får du adgang til et aflukket lounge-område på pladsen, hvor der både er to specielbarer og flere siddepladser.

Ikke nok med det, er der en VIP-platform med direkte udsigt til hovedscenen, samt to store overdækkede siddeområder.

Med en VIP-billet får du kort fortalt alt det, du behøver, for at gøre din festivaloplevelse ekstra lækker!

Det er både muligt at købe VIP-partout og VIP-endagsbilletter.

Campingbilletter

Der er mange forskellige campingmuligheder på Tinderbox: Egen teltplads, pre-opslået telt, plads til egen campingenhed og glamping. Camping er ikke inkluderet i partoutbilletten – det er altså nødvendigt at købe en campingbillet separat. Der er begrænset antal campingbilletter.
Mere info om de forskellige typer følger.

Parkeringsbilletter

Der er mulighed for at parkere din bil tæt ved pladsen. Det kræver en parkeringsbillet. Der er et meget begrænset antal parkeringsbilletter, som kommer til salg på billetsiden.

Når du køber en billet til Tinderbox, bliver den synlig på din Ticketmaster-profil. Hvis du ikke kan finde billetten, skal du kontakte vores officielle billetudbyder Ticketmaster.

Når du ankommer til Tinderbox, er det en god ide at have din billet klar, inden du når indgangen, for at mindske køen.

På pladsen

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera, spejlreflekskameraer samt professionelt fotoudstyr. Dog må du gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og smartphone på pladsen uden forudgående tilladelse.

Det er forbudt at tage billeder af artisterne, bede om en autograf eller på anden måde kontakte dem. Det er vigtigt, at vi alle respekterer artisternes privatliv.

Der går fotografer rundt på festivalpladsen, som tager officielle billeder for Tinderbox. Billederne kan blive brugt i markedsføringsøjemed.

Hvis der bliver brugt et billede af dig, som du ikke bryder dig om, kan du til enhver tid anmode om, at det bliver slettet. Ved spørgsmål kontakt info@tinderbox.dk.

Du kan få flere informationer i vores datapolitik-afsnit.

Handicapservice

Der er særlig handicapparkering på Fyens Væddeløbsbane. Her skal du have et gyldigt handicapskilt i bilen for at parkere. Du skal altså ikke købe en parkeringsbillet. Der kører en shuttlebus mellem handicapparkeringen og indgangen. Der er selvfølgelig plads til kørestole og ledsagere i bussen også.

Der er særskilte podier til kørestolsbrugere ved de to hovedscener og handicaptoiletter fordelt på pladsen.

Vi gør opmærksom på, at det meste af pladsen består af græs, og at det i tilfælde af regn kan være svært at komme rundt i en kørestol.

Der er handicaptoiletter flere steder på pladsen. Toiletterne er angivet på kortet, som du kan finde i vores officielle app og her på siden, så snart det er klar.

Toiletterne er aflåste og kan kun åbnes med en gyldig nøgle.

For at få udleveret en nøgle, skal du henvende dig i Informationsvognen ved hovedindgangen. Mod et depositum på 200 kr. kan du få udleveret en nøgle til handicaptoiletterne, som er din hele festivalen. Efter endt brug skal du aflevere nøglen i Informationsvognen for at få dit depositum tilbage.

Der er ikke særlige billetter til folk med handicap, kørestolsbrugere eller lign. Du skal bare købe en almindelig billet.

Har du behov for en ledsager under festivalen, skal du stadig blot købe en almindelig billet til dig selv.

Med et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice (eller tilsvarende fra udlandet) kan du gratis medbringe én ledsager til Tinderbox.

Når dig og din ledsager ankommer til festivalen, skal I henvende jer i Informationsvognen, der ligger foran hovedindgangen til Tinderbox. Her får din ledsager et dagsarmbånd til Tinderbox. Det er ikke nødvendigt at kontakte os på forhånd.

Bemærk: Selvom du har købt en partoutbillet, og har den samme ledsager med alle tre dage, skal din ledsager stadig have udleveret et nyt endagsarmbånd hver dag.

Ledsagerens armbånd vil altid matche din egen. Hvis du fx køber en VIP-billet, vil din ledsager også få adgang til VIP-området.

Har du behov for mere end én ledsager, eller er der andre særlige omstændigheder, vi kan hjælpe med, så skriv en mail til os på info@tinderbox.dk

Overnatning

Igen i år er det muligt at overnatte på TB-Camping – en hyggelig campingplads, der ligger kun 1800 meter fra festivalpladsen på Væddeløbsbanen i Odense. Her kan du vælge mange forskellige boformer f.eks. Glamping, TB-tents, almindelige teltpladser eller regulære camppladser til din campingvogn. Alt hvad festivalhjertet begærer.

Det er desuden en campingplads, hvor vi går op i at efterlade den, som vi modtog den – og vi hjælpes ad om det. Derfor betaler du 500 DKK i depositum for en plads, som du får tilbage, når din plads bliver efterladt i ren og ryddelig stand.

Du kan læse meget mere om campingpladsen og de forskellige boformer her.

Transport og parkering

Der vil være taxaholdeplads i krydset ved Falen og Kløvermosevej.

❌ Vær opmærksom på pirattaxaer, da der har været tilfælde af kunder, som har fået franarret deres betalingskort, koder og ejendele. Hold derfor øje med om det er en officiel taxa du stiger ind i ❌

Der er mulighed for at parkere din bil tæt ved pladsen. Det kræver en parkeringsbillet. De kan købes til enkelte dage, eller til alle tre dage.

Se hvilke parkeringsbilletter, der er i salg via billetsiden.

Hvis du parkerer i Odense Centrum, kører der shuttlebusser fra Odense Banegård Center og ud til pladsen.

Hvis du kommer cyklende til Tinderbox, kan du parkere din cykel i en af flere cykelparkeringsområder. Du kan finde områderne på vores app eller her på siden, når årets kort over pladsen er klar.

OBS
Henstilling af cykler på cykelparkeringen er på eget ansvar.
Henstilling af cykler alle andre steder end på de to cykelparkeringer er ikke tilladt.
Det er tilladt at tage sit cykelbatteri med ind på pladsen, men vi anbefaler at opbevare det i en locker eller i garderoben ved hovedindgangen.

FynBus arrangerer shuttlebusser mellem Odense Banegårdscenter og Tusindårsskoven. Du kan læse mere om billetkøb og rejsetider her.

Kontakt Fynbus, hvis du har du spørgsmål til Shuttlebusserne.

Tinderbox-pladsen ligger få kilometer fra Odense C. Den nøjagtige adresse er Tusindårsskoven, Falen, Odense V.

Hvis du kommer fra Odense C, er det lettest at tage via Vesterbro, dreje til venstre ved Grønløkkevej og herefter dreje til højre ad Falen. Så kommer du direkte til Tusindårsskoven, der ligger på din højre side.

Kommer du fra Odense Banegård, skal du ned ad Vestre Stationsvej, dreje til højre ad Vesterbro og kort herefter dreje til venstre ad Falen. Bliv på Falen, indtil du møder Tusindårsskoven på din højre hånd.

Du kan også bruge Odense Rundt, der kan hjælpe dig med at finde lige præcis din nemmeste vej til Tinderbox. Brug navigationslinket her eller hent Odense Rundt app’en her.

Sikkerhed og regler

Du må gerne medbringe håndkøbsmedicin på pladsen. Det er dog et krav, at medicinen er i original emballage, så det er identificerbart ved indgangen. Du må kun medbringe til eget forbrug til en dag.

Har du receptpligtig medicin, må du også kun medbringe til en dags forbrug til dig selv. Du skal kunne dokumentere, hvilken medicin du har med.

Overholdes ovenstående retningslinjer ikke, vil medicinen blive taget i indgangen.

Er du stadig i tvivl om, hvad du må medbringe, eller har du et særligt behov, så skriv en mail til info@tinderbox.dk.

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokameraer, spejlreflekskameraer eller andet professionelt fotoudstyrLyd- og videooptagelse til andet end privat brug er ikke tilladt.

Det er heller ikke tilladt at medbringe selfiestænger af metal.

Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. 

Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne.

Skal du på Tinderbox i arbejdsøjemed, og har behov for at medbringe professionelt video- og lydudstyr, så skriv en mail til presse@downthedrain.dk.

Det er strengt forbudt at:
– Blokere nødudgange og passager.
– Skubbe og mase, specielt foran scenerne.
– Crowdsurfe.
– Stage dive.
– Kaste med øl og andre objekter.

Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Dyr
Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer på pladsen. Der vil være et stort udvalg af mad og drikke i pladsens barer og boder, samt vandposter placeret rundt på festivalpladsen.

Foto og video
Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokameraer eller professionelt fotoudstyrLyd- og videooptagelse til andet end privat brug er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering. Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne.
Det er ikke tilladt at medbringe selfiestænger af metal.

Grill og brug af åben ild
Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt.

Narkotika
Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Hvis du ser en, der er syg, deprimeret, bange eller måske under indflydelse af stoffer, så tøv ikke med at kontakte en festivalmedarbejder for hjælp.

Paraplyer
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe paraplyer. Gummistøvler, regnslag og regntøj må til gengæld gerne medbringes.

Stole, telte m.m.
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at sætte telte, borde, stole eller pavilloner op. Du må heller ikke medbringe flag, vimpler, bannere eller lignende. Der vil være siddepladser at finde på pladsen.

Hvis du er gravid eller har særlige behov opfordrer vi til at tage et tæppe eller liggeunderlag med.

Våben
Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben på pladsen. Overtrædelse af dette vil medføre omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Sprayflasker og solcreme
Gæster og frivillige må ikke medbringe spraydåser og flasker under tryk, samt beholdere med brandbare væsker på pladsen. Flasker under tryk kan genkendes på det lille flammesymbol. Små parfumer og solcreme på spray (uden tryk), på tube eller med pumpe må gerne medbringes på pladsen. Vær opmærksom på, at parfumeflasken ikke må være lavet af glas.

Vi har et professionelt uddannet sikkerhedsteam og et korps af dygtige inspektører på pladsen. De står klar til at håndtere ethvert problem, der måtte opstå under festivalen. Du kan være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at passe godt på vores gæster.

Vagterne er vores øverste myndighed på pladsen – sker der noget, eller er der nogen, der har akut brug for hjælp, så henvend dig hurtigst muligt til vores sikkerhedspersonale.

Solcreme og myggespray?
Du må gerne medbringe solcreme og myggespray, hvis de er på tube eller med pumpe.
Solcreme og myggespray på flasker under tryk må ikke medbringes. Hvis du er i tvivl, om du må medbringe din spray, så kig efter det lille flammesymbol. Hvis symbolet er der, må den ikke medbringes. Beholdere under tryk vil blive taget ved indgangen.

Paraply?
Du må ikke medbringe en paraply. Men du må gerne medbringe regntøj eller regnslag. Regnslag kan også købes i centerbarerne.

Min hund?
Det er ikke tilladt at medbringe dyr på festivalpladsen.

Mit barn?
Børn under 12 år kommer gratis ind ifølge med en voksen. Børn på 12 år eller derover skal have en almindelig billet. Vi anbefaler, at små børn bruger høreværn, og at børn generelt ikke opholder sig på pladsen efter kl. 20.

En tom vandflaske?
Du må gerne have en tom plastik-vandflaske med ind, som du kan fylde gratis på pladsen. Glas- og metalflasker må ikke medbringes.

Egen mad og drikke?
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på festivalpladsen. Der er et bredt udvalg af mad på pladsen – også hvis du f.eks. ikke tåler gluten, er vegetar eller veganer. Alle madboder kan ses i app’en, når de er klar.

Alkohol?
Du må ikke have alkohol med ind på pladsen. Der er dog et bredt udvalg af drikkevarer på pladsen.

Vi har ingen planer om at afskaffe alkohol på Tinderbox.

Cigaretter?
Du må gerne medbringe cigaretter til eget forbrug.

Makeup/parfume?
Du må gerne have mindre makeup-artikler og en lille parfume med ind. OBS. Parfumeflasken må ikke være af glas.
Det er IKKE tilladt at have en spraydeodorant med ind. Flasker under tryk (med det lille flammesymbol) er ikke tilladt.

Tørshampoo?
Hvis flasken ikke er under tryk, må du gerne tage den med ind på pladsen. Flasker under tryk (med det lille flammesymbol) er ikke tilladt.

Elektronik?
Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokameraer, spejlreflekskameraer eller andet professionelt fotoudstyr.

Læs mere under “Audio og Foto”.

Kamera?
Du må gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner. Større kameraer som f.eks. spejlrefleks er ikke tilladt på pladsen. Det gælder også større kameraer, der ikke betegnes som professionelle.

Medicin?
Hvis du medbringer håndkøbsmedicin, skal du beholde det i pakken, så det er identificerbart ved indgangen. Så bliver det ikke taget.
Har du receptpligtig medicin, må du kun medbringe til en dags forbrug til dig selv, og du skal kunne dokumentere, hvilken medicin du har med.

Børn og unge er meget velkomne på Tinderbox, og børn under 12 år kan komme gratis ind på festivalpladsen, hvis de følges med en betalende voksen og kan fremvise et gyldigt ID. Der kommer ikke særlige børne-/ungdomsbilletter, så hvis man er fyldt 12 år, skal man købe en billet.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år følges med en voksen, og vi anbefaler, at børn ikke opholder sig på festivalpladsen efter kl. 20.00.

Mad og drikke

Det er som altid muligt at købe alkohol på Tinderbox. Vi har ingen planer om at fjerne alkohol på pladsen.

Du finder vandposter flere steder på festivalpladsen. Her kan du naturligvis fylde din vandflaske med postevand ganske gratis. Det er tilladt at medbringe en tom vandflaske af plast på festivalpladsen. Du kan også købe en officiel Tinderbox-vandflaske i nogle af barerne.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på festivalpladsen.

Du må dog gerne have en tom vandflaske med ind på pladsen. Du vil finde forskellige vandposter rundt på festivalpladsen, hvor du gratis kan fylde din drikkedunk.

OBS: Vandflasken skal være lavet af plastik.

Det er muligt at købe både vegetarisk, vegansk og glutenfri mad på pladsen. Hold dig informeret på Tinderbox app’en, der op til festivalen vil være opdateret med information om madboderne og deres udvalg.

Hvis du har småbørn og har brug for at medbringe babymos eller lignende er det tilladt.

Har du meget særlige behov, så skriv en mail til info@tinderbox.dk.

Betaling på pladsen

Har du ikke et betalingskort, eller vil du bare gerne betale med kontanter på Tinderbox? Uanset årsagen kan du vælge et værdikort. I værdikortboden kan du sætte penge ind på et værdikort, som du derefter kan bruge i alle barer og boder.

Depositum på værdikortet

Når du sætter penge ind på et værdikort, opkræves et depositum på kr. 100. Depositum tilbagebetales i værdikortboden, når du afleverer dit værdikort og får din eventuelle restsaldo retur – eller når du afleverer dit tomme værdikort i værdikortboden. Vær opmærksom på, at vi ikke refunderer kontanter i værdikortboden. Restsaldo og depositum tilbagebetales kun til et betalingskort.

Hvis udbetaling af en evt. restsaldo skal ske via bankoverførsel, enten under eller efter festivalen, som beskrevet i afsnittet om restsaldo, vil der for administration i forbindelse med bankoverførslen blive opkrævet et administrationsgebyr af 85 kr. Gebyret vil blive modregnet i dit depositum, hvis der ikke er tilstrækkelig restsaldo på værdikortet til at dække administrationsgebyret.

OBS. Hvis du tømmer dit værdikort, skal du IKKE aflevere det i den bod, du er i, da du så vil miste dit depositum. Du kan kun få dit depositum tilbage, hvis værdikortet returneres i værdikortboden.

Kontanter på værdikort

Hvis du indsætter kontanter på et værdikort, kan der max indsættes 19.999 kr. i løbet af hele festivalen.

Fotografér dit værdikort

Når du modtager dit værdikort, er det en god idé at fotografere det, så det 10-cifrede nummer på kortet kan læses. Du har brug for billedet, hvis du taber dit værdikort, og du skal bruge det, hvis du ønsker eventuel restsaldo overført via bankoverførsel efter festivalen (procedure beskrives nærmere under afsnit om restsaldo)

Kan jeg bruge mit værdikort igen?

Ja, værdikort der er købt i forbindelse med Tinderbox festival 2022, kan også bruges på fremtidige Tinderbox-festivaler. Hvis du beholder dit værdikort, vil dit restbeløb forblive på dit kort. Du vil få dit depositum refunderet, når du afleverer kortet i værdikortboden.

Hvordan får jeg min restsaldo på værdikortet retur?

Du kan til enhver tid gå i værdikortboden og få din restsaldo overført til dit betalingskort. Du får samtidig dit depositum retur.

Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter fra værdikortboden, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay.

Nåede du ikke at få udbetalt restsaldoen på dit værdikort på pladsen, eller har du ikke et betalingskort, som restsaldoen kan indsættes på, skal du kontakte vaerdikort@tinderbox.dk og sende billedet af dit værdikort samt dine kontooplysninger, hvorefter din restsaldo returneres via bankoverførsel. For administration af bankoverførsler opkræves et administrationsgebyr på kr. 85. Gebyret modregnes i dit depositum, hvis der ikke er tilstrækkelig restsaldo på værdikortet til at dække administrationsgebyret.

Behandlingstid på udbetaling af restsaldo via bankoverførsel kan være op til 30 dage.

Hvornår er værdikortboden åben?

Værdikortboden følger pladsens åbningstider.

Hvad sker der, hvis jeg taber mit værdikort?

Når du køber et værdikort i værdikortboden, skal du fotografere det 10-cifrede kortnummer på forsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks en værdikortbod, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Det er muligt at bruge kontaktløs, Apple Pay og Google Pay i vores barer og boder. Der kan midlertidigt være udfald på festivalpladsens internet. I disse perioder kan kontaktløs/mobilbetaling ikke bruges.

Hvad er kontaktløs?

Bankerne udsteder betalingskort, der kan anvendes som ”kontaktløs betaling”, såfremt dankortterminalen er i stand til at modtage kontaktløs betaling. Sådanne kort er udstyret med en NFC-chip. Du kan tjekke, om dit kort er klar til kontaktløs betaling ved at se efter dette mærke på kortet.

Har dit kort ikke dette mærke, kan du kontakte din bank, hvis du ønsker at være klar til kontaktløs betaling.

På Tinderbox modtager alle dankortterminaler kontaktløs betaling. Det betyder, at en betaling gennemføres ved, at du blot holder dit kort over dankortterminalen, såfremt beløbet er under kr. 350. Ved beløb over kr. 350 skal du indtaste din pinkode, og når dit kort har været anvendt kontaktløst 10 gange uden indtastning af pinkode, skal du taste din pinkode uanset beløbets størrelse. Dette er udelukkende for at undgå misbrug, hvis du taber et kort med NFC-chip.

Du kan ikke benytte MobilePay hverken i vores barer eller boder.

Vi modtager kontanter på pladsen (max 19.999 kr.) i form af værdikort.

I vores værdikortbod kan du henvende dig med kontanter og få dem indsat på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.

Hvis du bruger alle pengene på dit værdikort, kan du henvende dig i værdikortboden for at få det fyldt op (medmindre du allerede har nået loftet på 19.999 kr.)

Læs mere om værdikort under afsnittet “Værdikort”.

Hvilke betalingsformer er gyldige på Tinderbox?

Betalingskort modtages i alle salgsboder. Det er ikke muligt at betale med kontanter i boderne, men i værdikortboden kan du få sat kontanter ind på et værdikort, som kan bruges i alle boder.

Følgende betalingskort kan anvendes i alle salgsboder:

 • Dankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
 • Udenlandsk Visa
 • American Express
 • Eurocard
 • CUP
 • JCB International

Jeg har et debetkort – kan jeg bruge det?  

Debetkort er gyldig betaling i alle vores barer og boder. Såfremt du som debetkortholder møder en kasseterminal, der er offline, vil debetkortet ikke kunne anvendes. Ofte vil offline-situationen kun være knyttet til den enkelte kasseterminal, hvorfor nabo-kasseterminalen med stor sandsynlighed vil kunne gennemføre betalingen. Barens/bodens personale er instrueret i, hvordan det foregår.

Sker det, at samtlige kasseterminaler er offline i en bar eller en bod, vil det ikke være muligt at gennemføre en betaling med debetkort. Vores gæster henvises til værdikortboden, der kan hjælpe i sådan en situation.

OBS! Når du køber mad og drikkevarer på festivalen, vil der stå “Down The Drain” (ikke Tinderbox) på dine kontoudtog.

Diverse info

Er du fra pressen og vil i kontakt med os?

Kontakt os på mail: presse@dtdgroup.dk

DATAPOLITIK

1. Introduktion
1.1 Denne fortrolighedserklæring er information til dig, fordi Tinderbox ApS indsamler data om dig; jævnfør GDPR-indtrædelse d. 25. maj 2018.

2. Databehandler
2.1 Tinderbox Entertainment ApS, Studsgade 35B, Aarhus C, CVR: 36 06 98 48, er databehandler. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige data.

3. Formål med indsamling af personoplysninger og retsgrundlag
3.1 Vi sikrer, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles i overensstemmelse med følgende formål:

(a) For at kunne levere produkter og / eller tjenester bestilt af dig.
(b) Til at kunne svare på dine spørgsmål eller klager.
(c) For at gøre det muligt for dig at deltage i en konkurrence.
(d) At give dig oplysninger om andre produkter og tjenester, vi tilbyder der ligner dem, som du allerede har bestilt eller spurgt om.
(e) At underrette dig om ændringer i vores tjenester/produkter.
(f) For at hjælpe os med at forbedre vores websites, produkter og tjenester.
(g) At lave profiler – i bekræftende fald konsekvenserne af profilering og logikken bag profilering. De interesser, der hentes med hensyn til profilering er for at få en forståelse af kundernes præferencer for at aktivere Tinderbox Entertainment ApS for at tilpasse annonce(r) og dermed give kunderne mere relevante tilbud på varer og tjenesteydelser.

3.2 Vi beholder dine personlige data i 14 måneder, hvorefter de vil blive slettet.

4. Dine rettigheder
4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6.
4.2 Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine personlige oplysninger, og er oplysningerne ukorrekte korrigeres, slettes eller ændres disse ved hjælp af kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning, overførsel af data eller trække dit samtykke tilbage.
4.3 Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte Datatilsynet.

5. Overførsel af personlige data
5.1 Vi kan videregive personoplysninger til tilknyttede eller søsterselskaber, såvel som professionelle rådgivere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.2 Vores medarbejdere, agenter, forretningspartnere og leverandører kan have adgang til dine personlige data i et begrænset omfang efter behov for at kunne levere en service til os eller for at gøre dem i stand til at handle på vores vegne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som det er nødvendigt for at overholde loven, regulering eller juridisk anmodning eller samarbejde med enhver juridisk undersøgelse.

6. Kontaktoplysninger
6.1 Hvis du har nogle spørgsmål om vores datapolitik kan du kontakte os på nedenstående oplysninger:
(a) Tinderbox Entertainment ApS, Studsgade 35B, 8000 Aarhus C, CVR: 36 06 98 48
(b) Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K
(c) Mail: datapolitik@tinderbox.dk

Er du interesseret i et job hos os? Se åbne stillinger og kontaktinfo til uopfordrede ansøgninger her.

Tinderbox er en del af Superstruct Entertainment.

Superstruct Entertainment er en live entertainment platform, der ejer og driver en lang række store events og musikfestivaler globalt. Ud over NorthSide og Tinderbox i Danmark, består Superstruct’s portefølje bl.a. af Øya i Oslo, Flow i Helsinki, Wacken Open Air, Sziget, Sonar, Parookaville, Boardmasters og mange flere verden over.

Vi har faste praktikforløb i vores marketingafdeling og frivllighedsafdeling to gange om året – med start i foråret og i efteråret.

Praktisk info:

 • Forårsperiode: Februar – juli
 • Efterårsperiode: September – december
 • Du skal være i gang med en videregående uddannelse
 • Tid: 30-37 timer om ugen
 • Ulønnet, men med betalt frokostordning
 • Sted: Aarhus C

Praktikstillingerne bliver slået op to gange om året. Kan du ikke finde et opslag, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@tinderbox.dk.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du kan altid kontakte os på info@tinderbox.dk eller på vores Facebook-side. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.