FAQ

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.
Informationerne bliver løbende opdateret.

Vi fandt desværre ingen FAQ’er som passer til din søgning.

Tinderbox

Tinderbox foregår i Tusindårsskoven i Odense. Du finder hovedindgang fra Falen ved krydset Kløvermosevej/Falen.

Tinderbox 2023 finder sted den 22.-24. juni 2023.

Vi glæder os til at feste med jer igen!

Billetter

Vi vil på det kraftigste fraråde, at du bruger sortbørssider som Viagogo, der bevidst sælger billetter til overpris.

Når du køber en billet af en, du ikke kender, kan billetten i teorien være falsk eller kopieret. Hvis dette er tilfældet vil stregkoden ikke virke. Det betyder, at du vil blive afvist i indgangen, og det kan Tinderbox ikke tage ansvaret for. Vi kan derfor heller ikke verificere eller på anden måde tage stilling til billetter, der er købt uofficielt.

Vi anbefaler, at du køber din billet gennem Tinderbox’ officielle billetudbyder.

Du kan læse mere om Politiets råd til at undgå billetsnyd her.

Det er altid køberens navn, der står på billetten. Billetter til Tinderbox er dog ikke personlige. Du kan godt bruge en billet med en anden persons navn på. For at undgå snyd skal du dog kunne bekræfte din relation til billetkøberen ved indgangen til festivalen.

Overdragelse af en billet med navn på

Hvis du har modtaget din billet i gave eller fået den af en privatperson, kan du stadig bruge den – også selvom det ikke er dit navn, der står på den.

OBS: Dette gælder kun købte billetter via vores officielle billetudbyder. Det gælder IKKE gæstebilletter eller akkrediteringer, som er personlige.

Køb af billetter er ikke omfattet af nogen returret, og du kan derfor ikke få dine penge refunderet, hvis du er forhindret i at deltage. Vi henviser til billetudbyderens billetbetingelser.

Hvis du har spørgsmål omkring dine købte billetter, skal du tage kontakt til vores officielle billetudbyder.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i musikprogrammet.

Du kan godt få scannet din billet på telefonen, så længe skærmen er intakt.

Her kan du se de forskellige billettyper til Tinderbox. Gå til vores billetside for at se priser og hvilke, der er i salg lige nu.

Partoutbillet

En partoutbillet gælder til hele festivalen – det vil sige alle tre dage. Når du ankommer til pladsen, bytter du din billet til et armbånd, som du skal beholde på i alle tre dage. Hvis armbåndet tages af eller klippes over, er det ikke længere gyldigt og kan ikke erstattes. Det er ikke muligt at dele en partoutbillet.

Endagsbilletter

Denne billet giver dig adgang til festivalen på den dag, du har købt billet til. Det betyder, at du har adgang fra pladsen åbner den givne dag til pladsen lukker igen (også selvom det er efter midnat).

2-dagsbilletter

Denne billet giver adgang til festival i de to dage billetten er købt til.

VIP-billetter

Med en VIP-billet til Tinderbox, får du eksklusiv adgang til et aflukket område på pladsen, hvor der både er to specielbarer og flere siddepladser.

Ikke nok med det, er der en VIP-platform med direkte udsigt til hovedscenen, samt to store overdækkede siddeområder.

Med en VIP-billet får du kort fortalt alt det, du behøver, for at gøre din festivaloplevelse ekstra lækker!

Det er både muligt at købe VIP-partout og VIP-endagsbilletter.

Campingbilletter

Der er mange forskellige campingmuligheder på Tinderbox: Teltplads, TB telt, campingvogn og glamping. Camping er ikke inkluderet i partoutbilletten – det er altså nødvendigt at købe en campingbillet separat. Der er begrænset antal campingbilletter.
Mere info om de forskellige typer følger.

Parkeringsbilletter

Der er mulighed for at parkere din bil ved Fyens Væddeløbsbane eller på Dyreskuepladsen. Det kræver en parkeringsbillet. Der er et meget begrænset antal parkeringsbilletter.

Ratebilletter

Ratebilletter til Tinderbox 2023 er i salg til og med 30. december 2022. Billetterne giver adgang til alle tre dage på TB23 22.- 24. juni, og betales i fire dele.

Når du køber en billet til Tinderbox, modtager du billetten på den e-mail, du har angivet ved købet. Hvis du ikke kan finde e-mailen med din Tinderbox-billet, skal du kontakte vores officielle billetudbyder.

Når du ankommer til Tinderbox, er det en god ide at have din billet klar, inden du når indgangen.

Overnatning

Du har flere forskellige muligheder for at overnatte helt tæt på Tinderbox-pladsen. Vi tilbyder alt fra opsætning af eget telt til luksuriøs glamping på Fyens Væddeløbsbane, der kun ligger 1800 meter fra festivalpladsen. 

Der er kun adgang til overnatningspladsen med en gyldig festivalbillet til den pågældende dag samt gyldig billet til TB Camping. 

Lokation: Fyens Væddeløbsbane, Prins Haralds Alle 51B, 5250 Odense SV

Åbningstider: 22. juni kl. 10 – 25. juni kl. 12

Mad og drikke: Det er tilladt at medbringe mad og drikke. Det vil desuden være muligt at købe morgenmad og drikke på overnatningspladsen.

Musik: Det er tilladt at medbringe mindre højtalere. Det er ikke tilladt at medbringe Soundboks, bilbatterier o. lign.

WiFi: Nej 

Parkering: Køb parkeringsbillet til Væddeløbsbanen her

El-tilslutning: Se de enkelte overnatningstyper

Reception: Ja, Camp Informationen er åben 24/7 

Bad: Ja, der er badvogne

Køkken: Nej

Videoovervågning: Ja

Patruljerende vagter: Ja

Åben ild: Ikke tilladt

Pavilloner: Ikke tilladt 

Diverse møbler (fx sofa eller bordfodbold): Ikke tilladt

Få adgang til TB Camping for to personer i et præopstillet TB Telt. I får tildelt en nummereret plads på 15 m2 (3 x 5 m), hvor der allerede står et telt klar, og som efter endt festival efterlades i samme rene stand som ved ankomst. I må gerne tage teltet med hjem efter festivalen, hvis I ønsker det

Der er ét telt pr. plads og plads til to personer. 

Ønsker I at overnatte flere end to personer i teltet, skal I tilkøbe en Sov hos en ven-billet. Der må maks. være fire personer pr. telt. 

Depositum på 500 kr. refunderes, når pladsen og teltet er efterladt i renlig stand og kontrolleret af personalet. Refundering vil ske senest tre uger efter endt festival.

Reservationen er forudbetalt og kan kun ændres eller refunderes efter gældende handelsbetingelser.

Køb her.

Få adgang til TB Camping for to personer inkl. plads til eget telt. I får tildelt en nummereret plads på 15 m2 (3 x 5 m), der efter endt festival efterlades i samme rene stand som ved ankomst. 

Der er plads til ét telt inkl. barduner, pløkker m.m. pr. plads. 

Ønsker I at overnatte flere end to personer i teltet, skal I tilkøbe en Sov hos en ven-billet. Der må maks. være fire personer pr. telt. 

Depositum på 500 kr. refunderes, når pladsen er efterladt i renlig stand og kontrolleret af personalet. Refundering vil ske senest tre uger efter endt festival.

Reservationen er forudbetalt og kan kun ændres eller refunderes efter gældende handelsbetingelser.

Køb her.

Få adgang til TB Camping med Tinderbox Glamping. I får tildelt en nummereret plads, hvor der allerede står et glamping-telt klar, og som efter endt festival efterlades i samme rene stand som ved ankomst. 

Der er plads til ét glamping-telt pr. plads, og det er muligt at købe til 2 , 3 og 4 personer glamping-telte. 

Teltet indeholder: 

Senge med lamelbund og skummadras
Dyner, hovedpuder og sengelinned
1 bord og festivalstole 
LED-lampe på batteri
Powerbank, der kan byttes til opladet version i Camp Informationen mellem kl. 10-19.00
Eksklusiv adgang til bad- og toiletområde forbeholdt glamping-gæster
Camp Information med gæsteservice 24/7
Bemærk: Medbring eget håndklæde og evt. lås til teltet

Depositum på 500 kr. refunderes, når pladsen og teltet er efterladt i renlig stand og kontrolleret af personalet. Refundering vil ske senest tre uger efter endt festival.

Reservationen er forudbetalt og kan kun ændres eller refunderes efter gældende handelsbetingelser.

Køb her.

Få adgang til TB Camping for to personer i jeres egen campingenhed (campingvogn, autocamper eller camplet). I får tildelt en nummereret plads, når I ankommer til pladsen. Efter endt festival skal pladsen efterlades i samme rene stand som ved ankomst. 

Der er plads til én campingenhed pr. plads, og pladsen er inkl. el. 

Ønsker I at overnatte flere end to personer i campingenheden, skal I tilkøbe en Sov hos en ven-billet. Der må maks. være fire personer i campingenheden. 

Depositum på 500 kr. refunderes, når pladsen er efterladt i renlig stand og kontrolleret af personalet. Refundering vil ske senest tre uger efter endt festival.

Reservationen er forudbetalt og kan kun ændres eller refunderes efter gældende handelsbetingelser.

Køb her.

Med denne billet kan du overnatte hos en ven, der har købt adgang til TB Camping inkl. plads til eget telt, TB Telt eller campingenhed. Det er ikke tilladt at medbringe eget telt eller campingenhed med denne billet, og denne billettype kan ikke købes til Glamping-området. 

Der må maks. være 4 personer i telt, TB telt eller campingenhed. 

Du kan ikke komme ind på campingområdet uden en billet.

Køb her.

Transport og parkering

Der vil være taxaholdeplads i krydset ved Falen og Kløvermosevej.

Kommer du i bil til Tinderbox, har du mulighed for at parkere ved Fyens Væddeløbsbane eller Dyrskuepladsen, der begge ligger et stenkast fra Tinderbox. Parkeringsbilletter findes på billetsiden.

Hvis du kommer cyklende til Tinderbox, kan du parkere din cykel i en af flere cykelparkeringsområder. Du kan finde områderne på vores app eller her på siden.

OBS
Henstilling af cykler på cykelparkeringen er på eget ansvar.
Henstilling af cykler alle andre steder end på de to cykelparkeringer er ikke tilladt.
Cykelbatterier er ikke tilladt på pladsen og vil blive konfiskeret ved indgangen.

Til Tinderbox 2023 arrangerer FynBus shuttlebusser mellem Odense Banegårdscenter og Tusindårsskoven. Du kan læse mere om billetkøb og rejsetider når FynBus har sin opdaterede 2023-plan klar. Vi opdaterer snarest.

Tinderbox ligger få kilometer fra Odense C. Den nøjagtige adresse er Tusindårsskoven, Falen, Odense V.

Hvis du kommer fra Odense C, er det lettest at tage via Vesterbro, dreje til venstre ved Grønløkkevej og herefter dreje til højre ad Falen. Så kommer du direkte til Tusindårsskoven, der ligger på din højre side.

Kommer du fra Odense Banegård, skal du ned ad Vestre Stationsvej, dreje til højre ad Vesterbro og kort herefter dreje til venstre ad Falen. Bliv på Falen, indtil du møder Tusindårsskoven på din højre hånd.

Du kan også bruge Odense Rundt, der kan hjælpe dig med at finde lige præcis din nemmeste vej til Tinderbox. Brug navigationslinket her eller hent Odense Rundt app’en her.

Handicapservice

Du må gerne medbringe håndkøbsmedicin på pladsen. Det er dog et krav, at medicinen er i original emballage, så det er identificerbart ved indgangen. Du må kun medbringe til eget forbrug til en dag.

Har du receptpligtig medicin, må du også kun medbringe til en dags forbrug til dig selv. Du skal kunne dokumentere, hvilken medicin du har med.

Overholdes ovenstående retningslinjer ikke, vil medicinen blive taget i indgangen.

Er du stadig i tvivl om, hvad du må medbringe, eller har du et særligt behov, så skriv en mail til info@tinderbox.dk.

Der vil være særskilte podier til kørestolsbrugere og handicaptoiletter på pladsen.

Vi gør opmærksom på, at det meste af pladsen består af græs, og at det i tilfælde af regn kan være svært at komme rundt i en kørestol.

Der er handicaptoiletter flere steder på pladsen. Toiletterne er angivet på kortet, som du finder i vores officielle app og her på siden, når det er klar.

Toiletterne er aflåste og kan kun åbnes med en gyldig nøgle.

For at få udleveret en nøgle, skal du henvende dig i Informationsvognen ved hovedindgangen. Mod et depositum på 200 kr. kan du få udleveret en nøgle til handicaptoiletterne, som er din hele festivalen. Efter endt brug kan du aflevere nøglen i Informationsvognen og få dit depositum tilbage.

Der er ikke særlige billetter til folk med handicap, kørestolsbrugere eller lign. Du skal bare købe en almindelig billet.

Har du behov for en ledsager under festivalen, skal du i første omgang også bare købe en almindelig billet til dig selv.

Med et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice (eller tilsvarende fra udlandet) kan du gratis medbringe én ledsager til Tinderbox.

Når dig og din ledsager ankommer til festivalen, skal I henvende jer i Informationsvognen, der ligger foran hovedindgangen til Tinderbox. Her får din ledsager et dagsarmbånd til Tinderbox. Det er ikke nødvendigt at kontakte os på forhånd.

Bemærk: Selvom du har købt en partoutbillet, og har den samme ledsager med alle tre dage, skal din ledsager stadig have udleveret et nyt endagsarmbånd hver dag.

Har du behov for mere end én ledsager, eller andre særlige omstændigheder, så skriv en mail på info@tinderbox.dk

Sikkerhed og regler

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokameraer, spejlreflekskameraer eller andet professionelt fotoudstyrLyd- og videooptagelse til andet end privat brug er ikke tilladt.

Det er heller ikke tilladt at medbringe selfiestænger af metal.

Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. 

Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne.

Skal du på Tinderbox i arbejdsøjemed, og har behov for at medbringe professionelt video- og lydudstyr, så skriv en mail til presse@downthedrain.dk.

Det er strengt forbudt at:
– Blokere nødudgange og passager.
– Skubbe og mase, specielt foran scenerne.
– Crowdsurfe.
– Stage dive.
– Kaste med øl og andre objekter.

Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Dyr
Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer på pladsen. Der vil være et stort udvalg af mad og drikke i pladsens barer og boder, samt vandposter placeret rundt på festivalpladsen.

Foto og video
Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokameraer eller professionelt fotoudstyrLyd- og videooptagelse til andet end privat brug er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering. Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne.
Det er ikke tilladt at medbringe selfiestænger af metal.

Grill og brug af åben ild
Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt.

Narkotika
Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Hvis du ser en, der er syg, deprimeret, bange eller måske under indflydelse af stoffer, så tøv ikke med at kontakte en festivalmedarbejder for hjælp.

Paraplyer
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe paraplyer. Gummistøvler, regnslag og regntøj må til gengæld gerne medbringes.

Stole, telte m.m.
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at sætte telte, borde, stole eller pavilloner op. Du må heller ikke medbringe flag, vimpler, bannere eller lignende. Der vil være siddepladser at finde på pladsen.

Hvis du er gravid eller har særlige behov opfordrer vi til at tage et tæppe eller liggeunderlag med.

Våben
Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben på pladsen. Overtrædelse af dette vil medføre omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Sprayflasker og solcreme
Gæster og frivillige må ikke medbringe spraydåser og flasker under tryk, samt beholdere med brandbare væsker på pladsen. Flasker under tryk kan genkendes på det lille flammesymbol. Små parfumer og solcreme på spray (uden tryk), på tube eller med pumpe må gerne medbringes på pladsen. Vær opmærksom på, at parfumeflasken ikke må være lavet af glas.

Vi har et professionelt uddannet sikkerhedsteam og et korps af dygtige inspektører på pladsen. De står klar til at håndtere ethvert problem, der måtte opstå under festivalen. Du kan være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at passe godt på vores gæster.

Vagterne er vores øverste myndighed på pladsen – sker der noget, eller er der nogen, der har akut brug for hjælp, så henvend dig hurtigst muligt til vores sikkerhedspersonale.

Solcreme og myggespray?
Du må gerne medbringe solcreme og myggespray, hvis de er på tube eller med pumpe.
Solcreme og myggespray på flasker under tryk må ikke medbringes. Hvis du er i tvivl, om du må medbringe din spray, så kig efter det lille flammesymbol. Hvis symbolet er der, må den ikke medbringes. Beholdere under tryk vil blive taget ved indgangen.

Paraply?
Du må ikke medbringe en paraply. Men du må gerne medbringe regntøj eller regnslag. Regnslag kan også købes i centerbarerne.

Min hund?
Det er ikke tilladt at medbringe dyr på festivalpladsen.

Mit barn?
Børn under 12 år kommer gratis ind ifølge med en voksen. Børn på 12 år eller derover skal have en almindelig billet. Vi anbefaler, at små børn bruger høreværn, og at børn generelt ikke opholder sig på pladsen efter kl. 20.

En tom vandflaske?
Du må gerne have en tom plastik-vandflaske med ind, som du kan fylde gratis på pladsen. Glas- og metalflasker må ikke medbringes.

Egen mad og drikke?
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på festivalpladsen. Der er et bredt udvalg af mad på pladsen – også hvis du f.eks. ikke tåler gluten, er vegetar eller veganer. Alle madboder kan ses i app’en, når de er klar.

Alkohol?
Du må ikke have alkohol med ind på pladsen. Der er dog et bredt udvalg af drikkevarer på pladsen.

Vi har ingen planer om at afskaffe alkohol på Tinderbox.

Cigaretter?
Du må gerne medbringe cigaretter til eget forbrug.

Makeup/parfume?
Du må gerne have mindre makeup-artikler og en lille parfume med ind. OBS. Parfumeflasken må ikke være af glas.
Det er IKKE tilladt at have en spraydeodorant med ind. Flasker under tryk (med det lille flammesymbol) er ikke tilladt.

Tørshampoo?
Hvis flasken ikke er under tryk, må du gerne tage den med ind på pladsen. Flasker under tryk (med det lille flammesymbol) er ikke tilladt.

Elektronik?
Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokameraer, spejlreflekskameraer eller andet professionelt fotoudstyr.

Læs mere under “Audio og Foto”.

Kamera?
Du må gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner. Større kameraer som f.eks. spejlrefleks er ikke tilladt på pladsen. Det gælder også større kameraer, der ikke betegnes som professionelle.

Medicin?
Hvis du medbringer håndkøbsmedicin, skal du beholde det i pakken, så det er identificerbart ved indgangen. Så bliver det ikke taget.
Har du receptpligtig medicin, må du kun medbringe til en dags forbrug til dig selv, og du skal kunne dokumentere, hvilken medicin du har med.

Børn og unge er meget velkomne på Tinderbox, og børn under 12 år kan komme gratis ind på festivalpladsen, hvis de følges med en betalende voksen og kan fremvise et gyldigt ID. Der kommer ikke særlige børne-/ungdomsbilletter, så hvis man er fyldt 12 år, skal man købe en billet.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år følges med en voksen, og vi anbefaler ikke, at børn opholder sig på festivalpladsen efter kl. 20.00.

Mad og drikke

På Tinderbox betaler du for emballagen til dine drikkevarer. Bagefter kan du bruge dem til at købe nye drikkevarer.

Returpriser:

 • Shotsrør 2 kr.
 • Papkrus Nelles 2 kr.
 • Plastkrus 5 kr.
 • Vandflaske 5 kr.
 • Glas 10 kr.
 • Vinflaske 10 kr.
 • Plastkande 20 kr.

OBS det er ikke alle barer, der tager alt retur. Spørg i den enkelte bar.

Det er som altid muligt at købe alkohol på Tinderbox. Vi har ingen planer om at fjerne alkohol på pladsen.

Du finder vandposter flere steder på festivalpladsen. Her kan du naturligvis fylde din vandflaske med postevand ganske gratis. Det er tilladt at medbringe en tom vandflaske af plast på festivalpladsen. Du kan også købe en officiel Tinderbox-vandflaske i nogle af barerne.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på festivalpladsen.

Du må dog gerne have en tom vandflaske med ind på pladsen. Du vil finde forskellige vandposter rundt på festivalpladsen, hvor du gratis kan fylde din drikkedunk.

OBS: Vandflasken skal være lavet af plastik.

Det er muligt at købe både vegetarisk, vegansk og glutenfri mad på pladsen. Hold dig informeret på Tinderbox app’en, der op til festivalen vil være opdateret med information om madboderne og deres udvalg.

Hvis du har småbørn og har brug for at medbringe babymos eller lignende er det tilladt.

Har du meget særlige behov, så skriv en mail til info@tinderbox.dk.

Betaling på pladsen

Har du ikke et betalingskort, eller vil du bare gerne betale med kontanter på Tinderbox? Uanset årsagen kan du vælge et værdikort. I værdikortboden kan du sætte penge ind på et værdikort, som du derefter kan bruge i alle barer og boder.

Depositum på værdikortet

Når du omveksler kontanter til et værdikort opkræves et depositum på kr. 100. Depositum tilbagebetales i værdikortboden, når du afleverer dit værdikort og får din eventuelle restsaldo retur – eller når du afleverer dit tomme værdikort i værdikortboden. Vær opmærksom på, at vi ikke refunderer kontanter i værdikortboden. Restsaldo og depositum tilbagebetales kun til et betalingskort.

Hvis udbetaling af en evt. restsaldo skal ske via bankoverførsel, enten under eller efter festivalen, som beskrevet i afsnittet om restsaldo, vil der for administration i forbindelse med bankoverførslen blive opkrævet et administrationsgebyr af 85 kr. Gebyret vil blive modregnet i dit depositum, hvis der ikke er tilstrækkelig restsaldo på værdikortet til at dække administrationsgebyret.

OBS. Hvis du tømmer dit værdikort, skal du IKKE aflevere det i den bod, du er i, da du så vil miste dit depositum. Du kan kun få dit depositum tilbage, hvis værdikortet returneres i værdikortboden.

Fotografér dit værdikort

Når du modtager dit værdikort, er det en god idé at fotografere det, så det 10-cifrede nummer på kortet kan læses. Du har brug for billedet, hvis du taber dit værdikort, og du skal bruge det, hvis du ønsker eventuel restsaldo overført via bankoverførsel efter festivalen (procedure beskrives nærmere under afsnit om restsaldo)

Kan jeg bruge mit værdikort igen?

Ja, værdikort der er købt i forbindelse med Tinderbox festival 2022, kan også bruges på fremtidige Tinderbox-festivaler. Hvis du beholder dit værdikort, vil dit restbeløb forblive på dit kort. Du vil få dit depositum refunderet, når du afleverer kortet i værdikortboden.

Hvordan får jeg min restsaldo på værdikortet retur?

Du kan til enhver tid gå i værdikortboden og få din restsaldo overført til dit betalingskort. Du får samtidig dit depositum retur.

Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter fra værdikortboden, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay.

Nåede du ikke at få udbetalt restsaldoen på dit værdikort på pladsen, eller har du ikke et betalingskort, som restsaldoen kan indsættes på, skal du kontakte vaerdikort@tinderbox.dk og sende billedet af dit værdikort samt dine kontooplysninger, hvorefter din restsaldo returneres via bankoverførsel. For administration af bankoverførsler opkræves et administrationsgebyr på kr. 85. Gebyret modregnes i dit depositum, hvis der ikke er tilstrækkelig restsaldo på værdikortet til at dække administrationsgebyret.

Hvornår er værdikortboden åben?

Værdikortboden følger pladsens åbningstider.

Hvad sker der, hvis jeg taber mit værdikort?

Når du køber et værdikort i værdikortboden, skal du fotografere det 10-cifrede kortnummer på forsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks en værdikortbod, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Mobilnettet virker altid dårligt på en festival!

Vi har et stort fokus på mobilnettet, men er også bevidste om, at det af og til bliver hårdt belastet. Det er årsagen til, at vi har valgt ikke at lade vores betalingssystem være afhængigt af mobilnettet.

Betalingssystemet er knyttet op omkring en kablet internetforbindelse og bliver derfor ikke påvirket, hvis mobilnettet er belastet.

Hvad sker der, hvis internettet svigter?

Der vil løbende være udfordringer for internetforbindelsen på en udendørs festivalplads – kabler rives over, strøm svigter og lignende. I langt de fleste tilfælde er problemet relateret til enkelte barer/boder og ofte til kun enkelte kasseterminaler i barer/boder – og langt de fleste problemer er løst inden for ganske kort tid.

Det påvirker ikke betalingsmulighederne, hvis kasseterminalerne er offline, så det er ikke noget, man som gæst vil mærke til, med mindre man er debetkortholder (se afsnit “Hvis NETS har nedbrud”).

Altid ærgerligt at miste noget…

Hvis dit kort bliver fundet, bliver det formentlig afleveret i Informationen, som er placeret foran indgangen.

Hvis du imidlertid har behov for en anden betalingmulighed, kan du for kontanter købe et værdikort i værdikortboden.

Læs mere om værdikort under afsnittet “Værdikort”.

Husk at spærre dit betalingskort, så det ikke bliver misbrugt.

Det er muligt at bruge kontaktløs, Apple Pay og Google Pay i vores barer og boder.

Hvad er kontaktløs?

Bankerne udsteder betalingskort, der kan anvendes som ”kontaktløs betaling”, såfremt dankortterminalen er i stand til at modtage kontaktløs betaling. Sådanne kort er udstyret med en NFC-chip. Du kan tjekke, om dit kort er klar til kontaktløs betaling ved at se efter dette mærke på kortet.

Har dit kort ikke dette mærke, kan du kontakte din bank, hvis du ønsker at være klar til kontaktløs betaling.

På Tinderbox modtager alle dankortterminaler kontaktløs betaling. Det betyder, at en betaling gennemføres ved, at du blot holder dit kort over dankortterminalen, såfremt beløbet er under kr. 350. Ved beløb over kr. 350 skal du indtaste din pinkode, og når dit kort har været anvendt kontaktløst 10 gange uden indtastning af pinkode, skal du taste din pinkode uanset beløbets størrelse. Dette er udelukkende for at undgå misbrug, hvis du taber et kort med NFC-chip.

Du kan ikke benytte MobilePay hverken i vores barer eller boder.

Vi modtager selvfølgelig dine kontanter på pladsen. I vores værdikortbod kan du henvende dig med kontanter og få dem indsat på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.

Hvis du bruger alle pengene på dit værdikort, kan du henvende dig i værdikortboden for at få det fyldt op.

Læs mere om værdikort under afsnittet “Værdikort”.

Hvilke betalingsformer er gyldige på Tinderbox?

Betalingskort modtages i alle salgsboder. Det er ikke muligt at betale med kontanter i boderne, men i værdikortboden kan du få sat kontanter ind på et værdikort, som kan bruges i alle boder.

Følgende betalingskort kan anvendes i alle salgsboder:

 • Dankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
 • Udenlandsk Visa
 • American Express
 • Eurocard
 • CUP
 • JCB International

Jeg har et debetkort – kan jeg bruge det?  

Debetkort er gyldig betaling i alle vores barer og boder. Såfremt du som debetkortholder møder en kasseterminal, der er offline, vil debetkortet ikke kunne anvendes. Ofte vil offline-situationen kun være knyttet til den enkelte kasseterminal, hvorfor nabo-kasseterminalen med stor sandsynlighed vil kunne gennemføre betalingen. Barens/bodens personale er instrueret i, hvordan det foregår.

Sker det, at samtlige kasseterminaler er offline i en bar eller en bod, vil det ikke være muligt at gennemføre en betaling med debetkort. Vores gæster henvises til værdikortboden, der kan hjælpe i sådan en situation.

OBS! Når du køber mad og drikkevarer på festivalen, vil der stå “Down The Drain” (ikke Tinderbox) på dine kontoudtog.

Diverse info

Er du fra pressen og vil i kontakt med os?

Kontakt os på mail: presse@downthedrain.dk

Information vedrørende Tinderbox – 2022.

Tinderbox afvikles i Tusindårsskoven fra torsdag d. 22. juni til og med lørdag d. 24. juni.

Festivalens åbningstider er dagligt fra kl. ??.00 (??.00 om torsdagen) til 02.00. Der er musik fra en eller flere scener i hele perioden.

Bemærk at der vil forekomme lydprøver onsdag d. 21. juni, også om aftenen. Vi bestræber os på at være færdige med lydprøverne så hurtigt som muligt, dog senest kl. 22.00. Der vil ligeledes forekomme lydprøver i dagene under afviklingen af festivalen. Disse startes tidligst kl. 09.00

Vi forventer op imod 50.000 festivalgæster pr. dag. Disse vil komme gående, cyklende, med shuttlebusser, i taxa eller egen bil. Derfor afspærrer vi af sikkerhedsmæssige og trafikmæssige årsager et stykke af Falen, således at vi undgår trafik direkte i forbindelse med festivalområdet.
Trafikplanerne udarbejdes i samarbejde med Odense Kommune og Fyns Politi.

I forbindelse med opbygningen af festivalen vil der fra ca. 14 dage før forekomme ekstra trafik på Falen. Tilsvarende kan der forekomme en del trafik i forbindelse med nedtagningen som anslås at tage ca. 1 uge.

Fra torsdag d. 22. juni kl. 11.00 til søndag d. 25. juni kl. 04.00 lukkes Falen fra Kløvermosevej til Mågebakken. Det samme gælder for udkørsel på Falen fra Travbanevej. Fra Mågebakken kan man dreje til venstre ad Falen mod Sanderum Kirke og man kan ligeledes køre på Falen fra Dragebakken.

Der vil være standsningsforbud 2-300 meter ned af Dragebakken, Mågebakken og Travbanevej i hele festivalperioden.

På Elsesmindevej vil der fra d. 10. juni kl 08.00 til og med d. 29. juni kl. 23.59 være standsnings- og parkeringsforbud fra Kløvermosevej og til enden af vejen ved Odense Friluftsbad.
Samme del af Elsesmindevej vil ligeledes være spærret for al trafik fra torsdag d. 23. juni kl. 08.00 indtil d. 26. juni kl. 08.00. Beboerkørsel vil naturligvis være tilladt.

Har du et særligt ærinde inden for de afspærrede områder bedes du kontakte undertegnede, så vil jeg være behjælpelig med en løsning.

Vi har som tidligere år valgt et lydsystem, som er meget retningsbestemt, og derfor primært vil ramme vores publikum. Vi måler kontinuerligt under hele festivalen, hvor højt vi spiller, så vi sikrer at vi holder os inden for de tilladte grænser for lydniveau. Vi er godt klar over, at en festival af denne størrelse kan være til gene for jer, der bor i nærheden af Tusindårsskoven og at I alle tre dage må leve med et lydniveau, der kan forstyrre nattesøvnen.

Vi benytter Fyens Væddeløbsbane som overnatningssted for en del af vore gæster, men skal understrege at i vores regler for overnatning, tillader vi ikke at gæsterne medbringer musikanlæg, da campen udelukkende fungerer som et overnatningstilbud. Vi bestræber os på at lede gæsterne uden om beboede områder når de skal til og fra festivalpladsen.

Vi håber at være til mindst mulig gene for Jer, og har I nogle spørgsmål vedr. festivalen og hvordan den vil påvirke jer, så er I velkomne til at skrive til undertegnede.

Under festivalen og i dagene omkring (fra 20. juni), har du mulighed for at komme i kontakt med nabotelefonen, så vi kan hjælpe dig med at få løst evt. akutte problemer.

Du kan holde dig opdateret med info på www.tinderbox.dk under menupunktet ”Naboer”. De bedste hilsner

John Hr Hansen – john.hansen@tinderbox.dk +45 30 73 66 54 (fra 20. juni – 1.juli)

DATAPOLITIK

1. Introduktion
1.1 Denne fortrolighedserklæring er information til dig, fordi Tinderbox ApS indsamler data om dig; jævnfør GDPR-indtrædelse d. 25. maj 2018.

2. Databehandler
2.1 Tinderbox Entertainment ApS, Studsgade 35B, Aarhus C, CVR: 36 06 98 48, er databehandler. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige data.

3. Formål med indsamling af personoplysninger og retsgrundlag
3.1 Vi sikrer, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles i overensstemmelse med følgende formål:

(a) For at kunne levere produkter og / eller tjenester bestilt af dig.
(b) Til at kunne svare på dine spørgsmål eller klager.
(c) For at gøre det muligt for dig at deltage i en konkurrence.
(d) At give dig oplysninger om andre produkter og tjenester, vi tilbyder der ligner dem, som du allerede har bestilt eller spurgt om.
(e) At underrette dig om ændringer i vores tjenester/produkter.
(f) For at hjælpe os med at forbedre vores websites, produkter og tjenester.
(g) At lave profiler – i bekræftende fald konsekvenserne af profilering og logikken bag profilering. De interesser, der hentes med hensyn til profilering er for at få en forståelse af kundernes præferencer for at aktivere Tinderbox Entertainment ApS for at tilpasse annonce(r) og dermed give kunderne mere relevante tilbud på varer og tjenesteydelser.

3.2 Vi beholder dine personlige data i 14 måneder, hvorefter de vil blive slettet.

4. Dine rettigheder
4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6.
4.2 Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine personlige oplysninger, og er oplysningerne ukorrekte korrigeres, slettes eller ændres disse ved hjælp af kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning, overførsel af data eller trække dit samtykke tilbage.
4.3 Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte Datatilsynet.

5. Overførsel af personlige data
5.1 Vi kan videregive personoplysninger til tilknyttede eller søsterselskaber, såvel som professionelle rådgivere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.2 Vores medarbejdere, agenter, forretningspartnere og leverandører kan have adgang til dine personlige data i et begrænset omfang efter behov for at kunne levere en service til os eller for at gøre dem i stand til at handle på vores vegne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som det er nødvendigt for at overholde loven, regulering eller juridisk anmodning eller samarbejde med enhver juridisk undersøgelse.

6. Kontaktoplysninger
6.1 Hvis du har nogle spørgsmål om vores datapolitik kan du kontakte os på nedenstående oplysninger:
(a) Tinderbox Entertainment ApS, Studsgade 35B, 8000 Aarhus C, CVR: 36 06 98 48
(b) Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K
(c) Mail: datapolitik@tinderbox.dk

Er du interesseret i et job hos os? Se åbne stillinger og kontaktinfo til uopfordrede ansøgninger her.

Tinderbox er en del af Superstruct Entertainment.

Superstruct Entertainment er en live entertainment platform, der ejer og driver en lang række store events og musikfestivaler globalt. Ud over NorthSide og Tinderbox består Superstruct’s portefølje bl.a. af Øya i Oslo, Flow i Helsinki, Wacken Open Air, Sziget, Sonar, Parookaville, Boardmasters og mange flere.

Vi har faste praktikforløb i vores marketingafdeling og frivllighedsafdeling to gange om året – med start i foråret og i efteråret.

Praktisk info:

 • Forårsperiode: Februar – juli
 • Efterårsperiode: September – december
 • Du skal være i gang med en videregående uddannelse
 • Tid: 30-37 timer om ugen
 • Ulønnet, men med betalt frokostordning
 • Sted: Aarhus C

Praktikstillingerne bliver slået op to gange om året. Kan du ikke finde et opslag, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@tinderbox.dk.

Der går fotografer rundt på festivalpladsen, som tager officielle billeder for Tinderbox. Billederne kan blive brugt i markedsføringsøjemed.

Hvis der bliver brugt et billede af dig, som du ikke bryder dig om, kan du til enhver tid anmode om, at det bliver slettet. Ved spørgsmål kontakt info@tinderbox.dk.

Du kan få flere informationer i vores datapolitik-afsnit.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du kan altid kontakte os på info@tinderbox.dk eller på vores Facebook-side. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.