• Torsdag
  • 14:00
  • Pavilion

Det GAFFA-udnævnte ’Årets Nye Danske Navn’ KALASET har charmeret sig ind på os og et hav af andre fans rundt om i landet med deres uimodståelige, 80’er-inspirerede indiepop, som de har serveret med numre som “Riv I Mit Hår”, ”Tag Mig Som Jeg Er” og ”Kaos Kan Være Smukt”. 

I 2021 oplevede GAFFAs anmelder KALASET live for første gang, og allerede dengang spåede han dem en lysende fremtid med ordene: ”Kalaset har kæmpestore drømme, men de har også talentet og viljen til at få dem til at gå i opfyldelse.” 

Det viste sig i allerhøjeste grad at være rigtigt for kvintetten fra Middelfart, som emmer af ungdommelig energi og passion – både på scenen og i studiet.

KALASET udgav sidste år deres debutalbum grib mig hvis jeg falder, som er spækket til randen med fængende melodier, gennemtrængende vokaler og skæve tekster – spundet sammen af den gennemmusikalitet, der gør KALASET til et af de mest interessante nye navne på den danske musikscene. 

Vi kunne ikke være gladere for, at det er KALASET, der skal skyde Tinderbox i gang i år, når de torsdag eftermiddag indtager Teltscenen som årets første act.