Armin van Buuren er hovednavn på dette års Magicbox

Fans af elektronisk musik har måtte holde vejret i spænding over, hvem der kommer til at pryde programmet på Magicbox i 2023.

Derfor er det med stor glæde, at vi langt om længe kan præsentere det største navn, der til dato har spillet på Magicbox – nemlig Armin van Buuren. I år bliver den hollandske stjerne et af de helt store trækplastre. Den GRAMMY-nominerede DJ og producer har været en af bannerførerne inden for EDM, hvor han blandt andet har spillet en stor rolle i udviklingen af trance-genren.

Han har været kåret til verdens bedste DJ hele fem gange, og cirka det dobbelte af Danmarks befolkningstal lytter hver måned til van Buurens musik på Spotify, hvor sange som ”Blah Blah Blah”, ”This Is What It Feels Like” og ”Great Spirit” i skrivende stund sammenlagt er streamet mere end 830 millioner gange.

Flere navne følger

De kommende dage skal I fans af elektronisk musik holde et ekstra skarpt øje med vores officielle kanaler, hvor der løbende vil blive afsløret flere navne til det længeventede Magicbox-program.

Programmet tæller allerede store navne udover Red Hot Chili Peppers og Maroon 5, nemlig Black Eyed Peas, Lukas Graham, Dean Lewis, George Ezra, Tobias Rahim, Nik & Jay og Jada foruden nyere artister som RAYE, Pil, Cat Burns, Mimi Webb, Blæst og Icekiid.