TooManyLeftHands & Friends på Magicbox hele torsdag

Nu kan vi afsløre hele torsdagens program, og det er ikke hvem som helst, der for første gang nogensinde har fået lov til at fylde en hel dags program ud.

Den danske DJ- og producerduo TooManyLeftHands, bestående af Anders K og Martin Nick, er nærmest blevet synonym med Magicbox og har været at finde bag pulten hvert år siden allerførste udgave af Tinderbox i 2015.

I løbet af deres mange år på Magicbox har de oplevet alt fra, at der gik ild i scenen, til at Martin Nick måtte optræde alene, fordi Anders K blev far under deres optræden. Få har samme tilknytning til Magicbox som dem, og det anerkender vi nu ved at tildele dem hele torsdagsprogrammet under navnet ’TooManyLeftHands & Friends’.

Det er syvende år, at vi skal spille på Magicbox. Vi startede med at spille om eftermiddagen – i regnvejr – og publikum mødte alligevel op og fyldte scenen. Selvom vi ikke er fra Odense, føler vi alligevel, at vi er på hjemmebane på Magicbox, og det var helt sindssygt at stå på den scene sidste år efter lockdown og mærke brølet fra så mange gæster. Det giver stadig kuldegysninger bare at tænke på det,” udtaler duoen om deres forhold til scenen.

I programlægningen har de to DJs blandt andet haft fokus på at skabe ét sammenhængende set, hvor de selv vil være bag pulten hele dagen igennem og løbende få besøg af 12 artister, der kommer med hvert deres bidrag til mixet. På gæstelisten er en bred vifte af danske og internationale navne, herunder den tyske house-artist Tujamo, hollandske Chico Rose, spanske Mambo Brothers og en række danske og skandinaviske navne som BroilerKatoNauseRune Rask og Oliver Ingrosso.

Vi glæder os til at opleve TooManyLeftHands fyre op under Magicbox til sommer.

Køb din billet til festen nu, for prisen stiger torsdag den 9. marts kl. 23.59.