Dagens musikguide: lørdag

Vi håber, at du har nydt en dejlig masse musik indtil videre og stadig er fuld af energi til den sidste dag. For der er altså stadig masser af musikalske godter tilbage. 

Vi guider dig igennem dagens program! 

Den sidste dag på Tinderbox 2024 bliver skudt i gang med en af landets mest talentfulde nye sangerinder. Det er Ida Laurberg, som blandt andet har hittet stort med singlen ”Terrier”. Selvom hun stadig er et forholdsvist ubeskrevet blad i den danske musikhistorie, så har hun altså samarbejdet med to af Danmarks største popstjerner – faktisk et makkerpar som decideret væltede Tinderbox i torsdags. Det er selvfølgelig Andreas Odbjerg, som hun har lavet kærlighedsoden ”Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig” med og Tobias Rahim, hvis nummer ”Stimulanser”, hun lægger sin smukke vokal til. Ida Laurberg spiller på Teltscenen klokken 13.35. 

Klokken 14.45 står det erfarne liveorkester Folkeklubben klar på Rød med deres seneste album Mere End En Klub i bagagen. De efterfølges af Stine Bramsen, som sidste år fik flotte anmeldelser for sit seneste album Blonde & Blank og efterårsturnéen, der fulgte med. Hun spiller på Blå Scene, mens den norske popstjerne Astrid S bringer sit hitkatalog med sange som ”Think Before I Talk”, ”Hurts So Good” og ”Such A Boy” til Teltscenen. 

Med sange som ”Half A Man”, ”Be Alright” og ”How Do I Say Goodbye” har australske Dean Lewis smeltet pophjerter i hele landet. Klokken 17.45 på Rød Scene er det de odenseanske hjerter, der skal smelte til lyden af hans dybtfølte singer-songwriting.

På Blå Scene vækker Oh Land sin farverige pop til live klokken 19.15, mens den står på en solid omgang hiphop fra TikTok-fænomenet bbno$, som har hittet stort med tracks som ”Edamame” feat. Rich Brian og ”Lalala” med Y2K. 

Klokken 20.45 bliver det glohedt, når legendariske Red Hot Chili Peppers vælter Tinderbox med deres ikoniske katalog af genredefinerende rocksange. ”Can’t Stop”, ”Snow (Hey Oh)”, ”Dani California”, ”Californication”, ”By The Way”, ”Under The Bridge” – and the list goes on…

Efter en solid omgang californisk ragnarock skifter viben på Blå Scene, når britiske George Ezra fyrer op for den gode stemning og sine skudsikre popsange klokken 22.30. 

Hvis det skal være lidt mere rowdy det hele, så er det på Teltscenen, det sker, når ICEKIID sætter ild til Tinderbox med dansehits som ”DRIPPY”, ”KOLO” og selvfølgelig monsterhittet ”ErruDumEllaHvad” – også klokken 22.30.

Til sidst tager Benjamin Hav & Familien magten med deres underholdende og spektakulære show, som har lagt anmeldere ned på stribe. Det bliver rablende skørt og helt genialt, når den danske entertainer lukker Rød Scene i år. 

Groove- og Magicbox

Endnu engang er der selvfølgelig også masser af godt på programmet på Groovebox og Magicbox. 

På Groovebox er der igen mulighed for gode grin, når der er comedy på programmet fra klokken 15.00-16.00. Derefter står den på DJ-sets, og klokken 22.00 bliver det rigtig hedt, når Barcode Brothers kommer forbi. 

Lørdag på Magicbox starter klokken 15.00 med den københavnske DJ NILU bag pulten, som efterfølges af det danske stjerneskud Prom Night, som gør sig i retro disco og house. Tyske Pretty Pink er på fra klokken 17.30, og så bliver det brandvarmt med Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura aka Lågsus klokken 18.45. 

Hollandske MARF har høstet roser fra kollegaer som Dimitri Vegas, Hardwell, Nicky Romero, Mike Williams og Lost Frequencies og indtager Magicbox klokken 20.00. Franske HUGEL følger efter klokken 21.15, mens vi smider hænderne op til Fedde Le Grand klokken 22.30. Festen slutter med den hollandske duo W&W, som går på klokken 23.45 og runder Magicbox 2023 af med manér.