Dagens musikguide: fredag

En eftermiddag med danske darlings og irsk stortalent

Dagen starter klokken 13.35 på teltscenen til lyden af Dophas fængende popsange som ”Pity Party”, ”Happy For Me” og ”I’m Not Crying You Are”. Hun bliver gang på gang rost for sine energiske og nærværende optrædener, så der er al god grund til at komme tidligt på andendagen af Tinderbox. 

Når Dopha er gået af, står Blæst klar på Rød scene. Klokken 14.45 fyrer de op for deres solbeskinnede, dansable pop, som du højst sandsynligt kender fra sange som ”All In (feat. Lamin)”, ”Ego” og ”Juice”. 

Irske Cian Ducrot har erstattet Cat Burns, som desværre måtte aflyse sin optræden. Den fremadstormende popsanger, sangskriver og producer har hittet stort med sangene ”I’ll Be Waiting” og ”All For You”, som også har landet ham en plads på Top 20 hitlisten herhjemme. Han spiller 16.15 på Teltscenen, samme tid som Hans Philip indhyller Blå scene i melankoli. Hans Philips forførende, dansksprogede R&B aer dig på kinden, inden Medina får gang i både tårekanalerne og dansefødderne på Rød Scene klokken 17.45. 

Aftenen byder på farverig punk, himmelsk rock, karneval i Rio og pop af øverste skuffe

Klokken 19.15 står den på en særdeles højenergisk blanding af punk og østeuropæiske musiktraditioner, når det farverige New York-band Gogol Bordello med den karismatiske, ukrainske sanger Eugene Hütz i front indtager Blå. 

Samtidigt står den fremadstormende danske kunstner D1MA klar på teltscenen med sine kæmpehits ”DRØM MIG VÆK”, ”MOONLIGHT”, ”DON’T PHASE ME” og resten af hans unikke musikkatalog, hvor pop, electro og hiphop går op i en højere enhed.

Og speaking of højere enhed… Kongerne af pop, Nik & Jay indtager Rød med en sprængfarlig cocktail af nogle af landets absolut største hits og to performer-gener, der aldrig slår fejl. Det bliver hot hot hot hot hot! 

Når festen med Nik & Jay er færdig, kan du passende gå videre til den næste, når Gilli indtager Blå Scene klokken 22.30. Han omdanner Tinderbox til ét sort karneval med sin tropiske hitparade, mens Prisma giver et hæsblæsende show for den rock-elskende del af publikum over på teltscenen samme tid. 

Sidst men ikke mindst indtages Rød scene af de amerikanske verdensstjerner Maroon 5, når klokken viser 00.00. Med sange som ”This Love”, ”She Will Be Loved”, “Moves Like Jagger”, “Memories”, “Sugar”, “Sunay Morning” og “Payphone” har gruppens indvirkning på den globale popscene været uomtvistelig. Det bliver stort!

Groove- og Magicbox

Når klokken slår 15.00 åbner Groovebox-teltet igen for fredagens udgave af årets comedy-program. Klokken 18 dedikeres scenen igen til elektronisk musik i nostalgiens tegn, når teltet resten af aftenen vil blive besøgt af DJ’s som Hampenberg og Brooklyn Bounce.

Efter en forrygende dag med TooManyLeftHands-takeover på Magicbox i går, byder dagens program på en række af de bedste DJ’s fra både ind- og udland. 

Det hele starter klokken 16.00, hvor danske Baltzer skyder fredagen på Magicbox i gang. Han efterfølges af britiske Joshwa klokken 17.15, inden Öwnboss fyrer op for brasiliansk dansefest klokken 18.30.

Bergen-duoen KREAM overtager pulten fra 19.45, og så står den på melankolsk dance med tysk-kroatiske Topic klokken 21.00. 

22.15 giver Ofenbach Magicbox et fransk pust, inden det hele går ned med en af verdens bedste og mest anerkendte DJ’s – nemlig selveste Armin Van Buuren klokken 23.30!

Godnat og tak for endnu en fantastisk dag i jeres selskab

Vi glæder os til at se dig i morgen, og gøre det hele igen for sidste gang i år!