• Lørdag
  • 20:00 – 21:15
  • Magicbox

Hollandske MARF har pretty much hele pakken. Han skriver selv, han producerer selv, og nogle gange synger han endda også selv sine egne sange. En disciplin, der er noget atypisk i det elektroniske miljø.

Han ligner et medlem fra et boyband, men det er altså i EDM-verden, at han befinder sig med sine kommercielle tracks, der har høstet roser fra kollegaer som Dimitri Vegas, Hardwell, Nicky Romero, Mike Williams, Lost Frequencies og mange flere.

Den unge hollænders karriere tog for alvor fart, da han skrev og producerede sangen ”Wasted” med De Hofnar. I sommeren 2020 fulgte singlen ”Sweet Mistake” med Kaaze, som blev udgivet på Hardwells label Revealed Recordings, og den blev efterfulgt af ”Miss You”, som han udgav på Spinnin Records sammen med Tungevaag og Sick individuals.

Rygsækken er godt pakket med live-erfaring fra flere festivaler og prominente klubber, der har bragt MARF jorden rundt og hele vejen til blandt andet Thailand og Kina.

MARFs musik byder på de bedste forudsætninger for at flygte fra virkeligheden for en stund, og det er der rig mulighed for under trækronerne ved Magicbox.