• Lørdag
  • 22:30 – 00:00
  • Blå Scene

George Ezra måtte aflyse sin koncert på Tinderbox 2022, da han dagen inden sin performance mistede stemmen. Nu tager den britiske hitsmed revanche, når han til sommer vender snuden mod Tusindårsskoven med sin guitar og fængende pophits i baghånden.

Ezra, som kom på alles læber med nummeret ”Budapest” i 2014, er strøget til tops i hjemlandet såvel som i resten af verden. Selvom hans første succeshistorie kom for næsten ti år siden, er han stadig i absolut topform i dag. I hjemlandet er hans tredje album Gold Rush Kid (2022) gået nummer 1, præcis ligesom forgængerne, debutalbummet Wanted on Voyage (2014) og Staying At Tamara’s (2018), og The Sunday Times beskrev nummeret ”I Went Hunting” som ”the best thing he has done”. Monsterhittet ”Green Green Grass” fra samme album, som umuligt har kunnet gå nogens ører forbi, har ligget på UK Top 10-listen i over 10 uger i streg.

Men George Ezra er ikke bare en milliard-streamende artist. Han er også et uhyre populært livenavn. Han spillede for nyligt sin hidtil største koncert i Londons Finsbury Park foran et publikum på over 40.000 Ezra-glade fans, og herhjemme står han klar til at indtage selveste Royal Arena til februar.

Med hits som ”Blame It on Me”, “Hold My Girl” og “Shotgun” på samvittigheden, er den britiske sangsmed klar til langt om længe at indtage Tinderbox! 

George Ezra spiller på Tinderbox lørdag den 24. juni 2023.