• Lørdag
  • 17:45 – 18:45
  • Rød Scene

Man kan godt sige, at der er lidt af en kærlighedsromance kørende mellem australske Dean Lewis og Danmark – i hvert fald dét Danmark, der elsker popbaskere og følelsesladet singer-songwriting. 

Dean Lewis udgav sit prisvindende debutalbum A Place We Knew i 2019, og det blev startskuddet til en imponerende karriere, som stadig kun lige er begyndt. 

Særligt ét nummer på debutalbummet blev skelsættende i fortællingen om den danske Dean Lewis-feber. For efter X Factor-deltageren Tobias spillede sangen ”Half A Man” til sin audition i 2022, eksploderede nummeret på de danske streamingtjenester og gik platin. Dean Lewis kvitterede for danskernes opbakning ved at tage den lange vej til X Factor-studiet, hvor han optrådte til finalen med nummeret ”Hurtless”. Derefter var forholdet mellem Dean Lewis og de danske fans for alvor slået fast.

Udover at han fortsatte med at indtage de danske streaming-hitlister, annoncerede han, hvad han troede skulle være en enkelt koncert i Store VEGA. Efterspørgslen viste sig dog at være noget større (for at sige det mildt), og pludselig blev én koncert i Store VEGA til syv udsolgte koncerter på tværs af hele landet og en opgradering til Forum Black Box (med en udsolgt ekstrakoncert, naturligvis…).

Dean Lewis gæstede faktisk Tinderbox tilbage i 2019, men meget er sket siden! Vi glæder os til at invitere den australske popcharmør tilbage til Tusindårsskoven.