• Lørdag
  • 19:15 – 20:30
  • Blå Scene

Oh Land aka Nanna Øland Fabricius var i fuld gang med en karriere inden for ballet, da en rygskade satte en stopper for drømmen. Den barske omstændighed blev dog startskuddet til en imponerende karriere som musiker, for i kølvandet på skaden skrev og udgav hun debutalbummet Fauna i 2008. Siden da har hun været kendt som en af landets mest innovative og alsidige popartister, der mestrer bådet det storslåede og det helt skrøbelige. 

Til dato har hun udgivet fem studiealbum, flere EP’er og en række hitsingler, så som ”White Nights”, ”Sun of a Gun”, ”Renaissance Girls” og ”Speak Out Now”. Hun har turneret verden rundt flere gange – både i eget navn og som support for verdensstjerner som Katy Perry og Sia – og har som sangskriver arbejdet sammen med kunstnere som Pharrell, Tricky og John Legend. 

Oh Land boede syv år i New York, men er nu tilbage i Danmark, hvor hun også senest har eksperimenteret med sangskrivning på dansk. Det kastede sidste år EP’en Extra af sig, som GAFFA kaldte ”en flot fremstilling af det danske sprog i electropop-format”, og som blandt andet indeholder sangen ”Sådan Ligger Landet”, kendt fra DR-programmet Min Sang Til Danmark.


Oh Land arbejder nu fokuseret på både en ny EP og sit sjette studiealbum, og vi glæder os til at høre, hvad hun tager med til Tusindårsskoven.