• Lørdag
  • 16:15 – 17:30
  • Magicbox

Shaquille voksede op på en musikalsk diæt af funk, soul, jazz, disco og hiphop, som udgjorde sine forældres voksende pladesamling, efter de i slut 70’erne var flygtet til Danmark fra Sydafrikas apartheid. Det er også de genrer, der i dag danner fundamentet for den fremadstormende DJ og producers glitrende, moderne house- og disco. 

Shaquille startede sin karriere under aliaset ”Shaq”, hvor han hostede disco- og house-fester i Københavns svedige undergrundsklubber. Siden har han også spillet flere shows i udlandet og delt scene med toneangivne artister som Jayda G, Hunee, Mall Grab og Denis Sulta.

Under kunstnernavnet Prom Night fortsætter Shaquille med at sætte tonen for festerne med sin lige dele fremadskuende og retro lyd.

Når Prom Night fyrer op for dansegulvet, er det med en ambition om at favne den diversitet og mangfoldighed, som de genrer, der har formet ham, igennem historien også har gjort for blandt andet LGBTQ+ miljøet og BIPOC.

Prom Night har i løbet af 2021 udgivet flere singler, blandt andet nummeret ”Heat 84”, som endnu engang viser Shaquilles fantastiske evne til at bringe fortiden ind i nuet med sin sveddryppende reference til 80’er-subgenren Italo disco.

Der er ikke andet for end at overgive sig til dansen, når Prom Night indtager Magicbox!