• Lørdag
  • 14:45 – 16:00
  • Rød Scene

Bedst som Folkeklubben var blevet annonceret til Tinderbox 2020, blev hele herligheden som bekendt aflyst, og derfor er det med stor glæde, at vi i år kan invitere den 70’er-inspirerede, poetiske poptrio tilbage på festivalen.

Folkeklubben udgav i 2013 debutalbummet Nye Tider, som rummede den storhittende ”Fedterøv” og markerede starten på en karriere i raketfart. Derfra gik det nemlig stærkt, og nu tæller deres bagkatalog hele fem album og massive hits som ”Flammende Hjerter, ”Danmarksfilm”, ”Men ikke Endnu En Vinter”, ”Sort Tulipan” og ”Torben Ulrich”. 

Udover nogle travle år i studiet, har Folkeklubben også vist sig som et af landets mest flittige live-bands. De har spillet landet tynd i alt fra Mændenes Hjem til K.B. Hallen, og optrådte tilbage i 2017 også på Tinderbox. 

Når Kjartan Arngrim, Rasmus Dall og Rasmus Jusjong igen vender tilbage til Odense, har de tilbragt den seneste vinter i studiet, og det betyder, at de har deres spritnye og længeventede sjette album i ryggen, når de rammer Tusindårsskoven!