• Lørdag
  • 17:30 – 18:45
  • Magicbox

Pretty Pink må føle sig på hjemmebane under trækronerne i Tusindårsskoven. Hun kommer fra skovområdet i tyske Harzen og har gjort sig bemærket med sin naturlige og karakteristiske blanding af deep og tech house. 

Den tyske DJ og producer er på en konstant mission om at tage sin lyd til det næste niveau, og det har gjort hende til et navn, hvor der på den lokale og internationale elektroniske musikscene er bred enighed om, at man skal holde et skarpt øje med. 

Hun fik sin debut i 2013 med et mindeværdigt remix af Daft Punk og Pharrell-hittet ”Get Lucky”, og siden har hun udgivet en række stærke tracks på labels såsom Armada, Found Frequencies og Suara.

Pretty Pink har en imponerende arbejdsetik, og udover sine millionstreamende udgivelser har hun blandt andet startet sit eget label WANDERLUST og radioprogrammet DEEP WOODS.

Med støtte fra navne som Lane 8, The Mambo Brothers, Lost Frequencies og danske WhoMadeWho er Pretty Pink godt på vej til at blive et dominerende navn i deep- og tech house miljøet.