• Fredag
  • 13:35 – 14:35
  • Teltscenen

Det er der i hvert fald flere, der tror på. Og det samme gør vi…

Hun er på kort tid blevet et af de mest interessante livenavne herhjemme, og hun modtog en velfortjent nominering i kategorien ’Årets Nye Danske Livenavn’ ved Danish Music Awards 2021. Sidste sommer blæste hun teltdugen af de danske festivalscener, og hendes koncert på Roskilde Festival blev blandt andet beskrevet som en ”rendyrket poptriumf” af Soundvenue, som også kvitterede med fem stjerner.

Dophas talent er dog langt fra begrænset til hendes nærvær på scenekanten. Hendes medrivende koncerter skyldes i høj grad også de sange, hun kommer med, der stråler som soleklare eksempler på, hvordan man puster nyt liv i popgenren. 

Med et miks af følsomme ballader, legende melodier og et rocket lydbillede viser hun, hvor bredt genren kan favne, og det har ikke bare overbevist en samlet dansk anmelderskare, men også de vigtigste af dem alle: de tusindvis af fans, der lytter med.

Dopha, der kommer fra en lille by uden for Randers, udgav i 2021 sit debutalbum The Game, som høstede femstjernede anmeldelser fra adskillige medier, og som fik hende i hyppig rotation på de danske radiokanaler. Sange som ”The Game”, ”From September Till June” og ”I’m Not Crying, You Are” blev alle store hits, og nummeret “Happy For Me” landede faktisk som #2 på den danske radio airplay chart.

2023 lover ny musik fra det funklende talent, som allerede har givet os smagsprøver i form af de mere rå og rockede singler ”Pity Party” og ”Frenemies”. Dopha er en kunstner i konstant forandring, og vi glæder os til at se, hvad hun har med til os, når hun tryllebinder Tinderbox med sin popmagi.