• Fredag
  • 17:15 – 18:30
  • Magicbox

Joshwa er en London-baseret DJ og producer, som hurtigt har gjort sig bemærket som en af de mest spændende nye navne fra Englands undergrunds dance-miljø.

Han kan takke sin far for sin interesse for elektronisk musik, for det var ham, der i sin tid spillede en cd for ham i bilen, der var fuld af 90’er trance og åbnede øjnene for den purunge soon-to-be kunstner.

Det er dog ikke kun trance, der har inspireret Joshwas karakteristiske lyd. Han har altid elsket rap og R&B, som ifølge ham selv går op i en højere enhed i mødet med House-genren og skaber de perfekte forudsætninger for et nostalgisk trip på dansegulvet.

Joshwa begyndte allerede at producere, da han var i starten af teenageårene og fik råd til sit første sæt Gemini CDs ved at sælge slik i skolen. Han lærte sig selv at producere og DJ’e ved at se endeløse Youtube tutorials og følge med i diverse produktionsfora på internettet.

I dag har det hårde arbejde i den grad betalt sig, og hans store gennembrud kom i 2020 med singlen “Energizer”, som i 2021 blev efterfulgt af Ossey James-samarbejdet ”Party’s Jumpin” og Lee Foss-samarbejdet ”My Humps” – en eksplosiv tech house-udgave af Black Eyed Peas’ udødelige hit.

Det kan kun blive godt, når det spirende talent rammer Magicbox!