• Fredag
  • 21:00 – 22:15
  • Magicbox

Tysk-kroatiske Topic startede sin karriere som producer for en række forskellige artister, men udgav i slutningen af 2014 den skelsættende ”Light It Up” i eget kunstnernavn, som på et splitsekund blev et kæmpehit. 

Hans debutalbum Miles fra 2015 markerede endnu en milepæl, da det satte sit præg på både den tyske og østrigske album chart. Singlen ”Home” med Nico Santos med som gæst nåede uden problemer platincertificering i Tyskland og dobbeltplatin i Østrig, og så var succeshistorien ligesom slået fast.

Topic og Nico Santos slog igen pjalterne sammen med singlen ”Like I Love You” i 2020, og siden har han udgivet flere solide singler, hvoraf ”Breaking Me (feat. A7S) satte nye standarder for genren, som Topic selv beskriver som ”melankolsk dansemusik”. Nummeret blev en landeplage verden over og solgte guld i – hold nu fast – Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, New Zealand, Portugal og Storbritannien og gik ydermere platin i både Irland, Holland og Polen og dobbeltplatin i Schweiz!

Topic er blandt andet blevet hædret med en nominering til både MTV Europe Music Awards og Teen Choice Awards, og det bliver en fest, du sent vil glemme, når han står på scenen i Tusindårsskoven!