• Fredag
  • 22:15 – 23:30
  • Magicbox

Deep House, rock og folk? Det lyder ikke umiddelbart som en typisk cocktail, men hvis der er nogen, der skal kunne mestre det mix, så er det franske Ofenbach. For selvom de primært opererer inden for den elektroniske musikscene, så rækker deres musik i ny og næ langt ud over grænserne for EDM.

Med monsterhittet « Be Mine » fra 2017 markerede de sig som en af Frankrigs største internationale musiksucceser, og siden har de kun bekræftet den status.

Makkerparret César og Dorian fra Paris mødtes allerede som 11-årige og kommer med to forskellige musikalske baggrunde. Den ene er klassisk trænet i klaver (og ved også en ting eller to om at spille trommer). Den anden synger og spiller guitar, og det har vist sig som den perfekte blanding at dømme ud fra duoens enorme popularitet. 

Inspireret af Deep House scenen og ikoniske landsfæller som Daft Punk, Stardust, Etienne de Crécy, Ed Banger, Justice, Cassius og Kavinsky er Ofenbach på en mission om at bidrage til ’The French Touch 2.1’. Den mission er de mere end godt på vej til at komme i mål med!