• Fredag
  • 19:45 – 21:00
  • Magicbox

KREAM er kunstnernavnet bag det norske brødrepar Daniel og Markus Slettebakken. DJ- og producerduoen fra Bergen har over de seneste år gjort sig bemærket med deres energiske dance-lyd, hvor klassisk sangskrivning møder rendyrket musikalitet, og hvor klaver og live percussion fusioneres med deres karakteristiske bas. 

Brødrenes eventyr startede på SoundCloud, hvor de blev opdaget på baggrund af en stribe remixes, og i 2016 kunne de skrive pladekontrakt med toneangivende Big Beat under Atlantic Records. Kort tid efter udgav de hitsinglen ”Taped Up” med den svenske sangerinde Clara Mae på vokal, hvilket landede dem et #21 spot på Billboards officielle Dance/Electronic hitliste og høstede over 100 millioner globale streams. 

Trods pandemien havde duoen et utroligt produktivt år 2020, hvor de ramte 400 millioner sammenlagte streams i kølvandet på udgivelser som ”L I E S” med Steve Aoki, ”Choices” med Imanos og ”Jack”, der havde den amerikanske elektroniske duo Black Caviar med som gæst.

De efterfølgende år er populariteten kun steget, og deres 2021-single ”Take Control” blev blandt andet inkluderet i FIFAs officielle 2022-soundtrack. 

Siden karrierestarten har duoen også vendt tilbage til dér, hvor det hele startede med officielle remixes for kunstnere som Dua Lipa, Tove Lo, Anne-Marie, Zara Larsson og Jess Glynne.

Glæd dig til at feste ’Norwegian-style’, når KREAM indtager Magicbox!