• Fredag
  • 19:15 – 20:15
  • Teltscenen

Pulserende elektroniske beats, perfekte popfraseringer og knivskarp rap. Det er opskriften på den spritnye danske kunstner D1MAs store succes. Og helt ærligt: What’s not to like… 

D1MAs karriere er skudt afsted som en raket. Med kurs direkte mod toppen af den danske musikscene har han opnået vilde præstationer, som kun få artister tør drømme om i så spæd en start af deres karriere. I løbet af bare otte måneder nåede han svimlende 25 millioner streams alene på Sptofy, og han har nu lidt over en halv million månedlige lyttere på platformen. 

Sidste år var D1MA nomineret i kategorien ’Årets Nye Danske Navn’ til Danish Music Awards og til ’P3 Lytterhittet’ til P3 Guld for singlen ”DRØM MIG VÆK”, som var startskuddet til hans vilde eventyr. Siden har singler som ”DON’T PHASE ME” og ’NO LOVE” bevist, at D1MA er kommet for at blive.

Kort inden nytåret sparkede han så liv i troen på, at han faktisk også kan række ud over de danske grænser, hvis han vil, da hans stemme pludselig figurerede på et nyt remix af det virale James Hype-hit ”Ferrari”. Blot en uge efter udgivelsen, havde D1MA-remixet ramt svimlende 400.000 afspilninger. 

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at D1MA kommer til at være en dominerende figur i dansk musik anno 2023 og mange år frem. Se hvorfor, når han rammer Tinderbox.