Den store tb24 guide

17. juni 2024

Foto: Anna Borgkvist

Nu er der under 2 uger til, at TB24 starter, og det kan give anledning til mange spørgsmål. Hvornår åbner pladsen? Hvordan kommer jeg derhen? Må jeg tage … med ind på pladsen?

For at gøre det hele lidt sjovere og meget nemmere, har vi samlet et overblik over de vigtigste informationer til dig. Tjek guiden her ud, så du kan blive helt klar til dit TB-eventyr.

Indgang og åbningstider

Indgangen finder du på adressen – Tusindårsskoven, Falen, Odense V.

Åbningstiderne for pladsen er:

  • Torsdag: 13.00 – 02.00
  • Fredag: 12.30 – 02.00
  • Lørdag: 12.30 – 02.00

armbånd og adgang

For at komme ind på pladsen skal du veksle din billet til et armbånd. Det gør du ved indgangen, når du ankommer til pladsen, og viser din billet.

Igen i år har du også mulighed for at få dit armbånd på før tid. Det sker på June Bar i Odense i dagene op til festivalen.

Læs mere om armbåndpåsætning før tid her.

BILLETTER

Hvis du har brug for hjælp med at købe eller finde din billet, skal du kontakte Ticketmaster, som er vores officielle billetudbyder. De sidder klar til at hjælpe og kan kontaktes på kundeservice@ticketmaster eller på telefon 38 48 16 30 (mandag-fredag kl. 10.00-16.30).

Kort over pladsen

Et kort over pladsen finder du på vores hjemmeside og i appen. Hvis du har behov for at få det printet, kan det også hentes ned her.

Download TB-appen her.

Programmet

Du finder programmet på appen og på vores hjemmeside her. På appen kan du smart like de artister, du gerne vil høre, og på den måde skabe dit eget overblik over, hvornår dine favoritter spiller og hvor.

Overnatning, transport og mad

Guide omkring overnatning finder du her
Transportguiden finder du her
Et samlet overblik over mad-udvalget på TB24 finder du her

Har du særlige allergier eller hensyn, når det kommer til mad? Hele madudvalget og hvad der indeholder gluten eller laktose kommer meget snart i appen.

Garderobeskab

Slip for at bære rundt på ekstra tøj, solcreme, muleposen eller hvad du ellers ikke kan undvære. Book et garderobeskab på TB24 nu til opbevaring af dine ting her.

Opladning af mobil

Skulle uheldet ske, at du løbet tør for strøm, så frygt ej. Igen i år er Get Lit til stede på pladsen med deres powerbanks. Her kan du låne hurtigopladning fra hver ladestander på pladsen og du behøver ikke at aflevere den det samme sted. Smart. Find dem via kortet i appen.

Download TB-appen her.

FAQ

Her på hjemmesiden finder du også vores store FAQ. Der finder du svar på mange relevante spørgsmål angående pladsen og indgang m.m.

Vi glæder os til at se dig på TB24! Hvis du ikke allerede har købt din billet, så slå til nu. Vi har et begrænset antal 2-dagsbilletter og 1-dagsbilletter til salg på billetsiden.