Tinderbox 2024 partners

13. juni 2024

Når vi byder velkommen til Tinderbox 2024, er det resultatet af massevis af forberedelser. Dette gælder både den store indsats fra vores frivillige og den store støtte fra vores partnere, som begge har været afgørende for at gøre eventyret muligt igen i år.

Tuborg står øverst på partnerplakaten og sørger igen for at slukke tørsten hos de mange festglade gæster med iskolde fadøl skænket direkte fra hanerne. Tuborg sørger desuden for eksklusive private label barer, siddeområder og festivalmiljøer fra øverste hylde, og sidst men ikke mindst sikrer Tuborg, at der aldrig er langt fra koncert til tørstslukning med den store overdækkende Beer Barn, de små hyggelige ølskure og de velplacerede effektive centerbarer.

Foto: Alec Andreev

Når vi slår dørene op til festivalpladsen, bliver der ekstra hot på Magicbox – der kommer nemlig ikke kun ild fra scenen, men også fra den splinternye Burger King-restaurant, der rykker ind på pladsen med deres velkendte flammegrillede menuer. Magicbox-området bliver endnu mere spændende takket være vores nye mobilitetspartner og sponsor, CUPRA, som har en helt særlig overraskelse i ærmet.

Foto: Alec Andreev

Telmore gentager succesen fra sidste år med det festlige silent disco, hvor du kan lade dig rive med af rytmerne i deres farverige univers. De tager forskellige musikquizzer med fede præmier med, og du kan forevige festivalminder med en tur i den lyserøde photobooth, ligsom du kan glæde dig til meet & greets med nogle af festivalens spændende artister.

Har du brug for at få lagt en sikker festival-makeup, skal du ned forbi vores nye partner Maybelline, som inviterer et stykke af New York ind på pladsen. Hos det ikoniske makeup-brand bliver der også mulighed for at vinde lækre produkter og nyde pink goodies.

Det er slut med at blive væk fra hinanden på pladsen, for vi har indgået et samarbejde med den nye app FindLife. I app’en finder duet specifikt kort over Tinderbox, så du har de bedste forudsætninger for at se, om dine venner fester på Magicbox, eller hænger ud i Smutvejen, når de er blevet væk fra dig. Hvis mobilen får brug for strøm, er Get Lit klar med powerbanks, så du kan holde dig fuldt opladet under hele festivalen. De er til stede med standerne ved scenerne Magicbox, Panorama, Plaza og på campingpladsen ved Fyns Væddeløbsbane.

Diageo bidrager som altid til, at vi kan holde årets største fest. Oplev festen i de hyggelige Tanqueray ginbarer og med de festlige Smirnoff-serveringer, der er at finde rundt omkring på pladsen.

Får du brug for en hurtig snack, noget grønt eller noget lækkert til at dulme dine tømmermænd, kommer vores nye partner 7-eleven dig til undsætning med deres kiosk ved Beer Barn.

Foto: Nicolai Hildebrand

I vores Vin- og Champagnebar kan du igen nyde det lækre udvalg af vin og bobler fra Østjysk Vinforsyning, mens energiniveauet kan lades op på Magicbox, hvor Red Bull langer kolde drinks fyldt med energi over disken i stjernebaren og i deres store podiebar ved scenen. I Moonshine-området finder du sommerlæskende drinks, hvor vores venner fra Aperol står klar til at slukke tørsten med den populære spritz.

Alt i alt er der meget at glæde sig til ved årets festival – særligt fra vores seje partnere. Vi ved, at de glæder sig lige så meget som os til at tage imod jer lige om lidt.