Ankom nemt til TB24

31. maj 2024

Foto: Sophie Due

Uanset om du svæver ind på dine fødder, tager cyklen, hopper på shuttlebussen eller cruiser i din egen bil, er der mange muligheder for nemt at ankomme til TB24.

TIL FODS

Hvis du er på gåben til pladsen, så sørg for at holde dig til fortovet, så du trygt når frem til festen. Indtast adressen – Tusindårsskoven, Falen, Odense V i din GPS og find den nemmeste vej til indgangen. Falen er under festivalen lukket fra Kløvermosevej til Mågebakken, så her kan du nemt gå. Nyd den friske luft med en øl i hånden og mærk spændingen ved at nærme dig festivalområdet til fods.

På CYKEL

Hopper du op på jernhesten og tager cykelturen til pladsen, så husk, at du kan benytte dig af vores cykelparkeringsområder, som er placeret ved indgangen, så bliver din jernhest også sikret en god parkering. Falen er under festivalen lukket fra Kløvermosevej til Mågebakken, så her kan du nemt cykle. Slip for ventetid og nyd din cykeltur til pladsen.

MED BUS

I år står Fynbus igen klar med shuttlebusser, som kører mellem Odense Banegård Center og Tusindårsskoven alle tre festivaldage. Du kan købe en billet, som gælder i 24 timer for 20 kroner eller en 3-dagsbillet, som gælder fra festivalens start til slut (27. – 30. juni kl. 05.00), for 50 kr. Billetterne kan købes fra den 10 juni 2024.

Shuttlebussen er også oplagt for dig, som kommer langvejs fra med tog – holdepladsen finder du nemlig ved Plads H (på bagsiden af Odense Banegård Center). Det bliver ikke nemmere og du slipper ovenikøbet for GPS-mareridt, og kan fokusere på at have det sjovt fra første sekund.

I BIL

Hvis du planlægger at ankomme i bil, kan du købe en parkeringsbillet til en af parkeringsområderne ved Væddeløbsbane eller Dyreskuepladsen, som begge ligger i gåafstand til pladsen. Der er mulighed for enten at købe til 1 dag eller alle 3 dage. Med din parkering på plads, er du klar til at kaste dig ud i festlighederne uden bekymringer.

Handicap-parkering

Der er særlig handicapparkering på Fyens Væddeløbsbane. Her skal du have et gyldigt handicapskilt i bilen for at parkere. Du skal altså ikke købe en parkeringsbillet. Der kører en shuttlebus mellem handicapparkeringen og indgangen. Der er selvfølgelig plads til kørestole og ledsagere i bussen også.

Shuttlebussen kører alle tre festivaldage:
Torsdag d. 27/06 kl. 12:00 – 03:00 (Sidste afgang fra pladsen kl. 02:30)
Fredag d. 28/06 kl. 11:30 – 03:00 (Sidste afgang fra pladsen kl. 02:30)
Lørdag d. 29/06 kl. 11:30 – 03:00 (Sidste afgang fra pladsen kl. 02:30)


Gør din ankomst til TB24 så enkel og let som muligt, så du kan bruge al din energi på at nyde festivalen!