Hele 10 nye navne slutter sig til Maroon 5

George Ezra

Tilbage med en stærk revanche fra sidste år har vi britiske George Ezra, der er klar til at samle Tusindårsskoven til fællessang. I det internationale hjørne får han selskab af den canadiske rapper bbn$ og L.A.-baserede Oliver Malcolm.

Nik & Jay
 er endelig tilbage med deres træfsikre pop, som siden 00’erne har skrevet dansk hitlistehistorie. De får rappet modspil af Benjamin Hav & Familien, som gang på gang høster roser for deres rablende skøre og dybt musikalske liveshows.

To af landets største kvindelige popartister er også blandt dagens nye tilføjelser. Medina har op gennem 10’erne været en af de største hitgaranter med udødelige sange som ”Kun For Mig”, ”Ensom” og ”Jalousi”, mens Jada for længst har slået sit navn fast med sin kuldegysningsfremkaldende vokal, følsomme ballader, sensitive R&B og fængende popbaskere.
 
Det er også svært at komme udenom dansk-kurdiske Tobias Rahim, som for flere måneder siden kunne melde sin 2023-arenatour udsolgt, og som lige nu går forrest i opgøret med det kønsstereotype mandeideal.

Fra det spirende danske vækstlag kommer kvartetten Blæst med deres ungdommelige, dansksprogede 80’er-pop, som har lagt de danske radiobølger ned. I den mere rockede afdeling står søster-duoen PRISMA, som i år vandt titlen som ’Årets Nye Livenavn’ ved Danish Music Awards, og som er på hjemmebane i Odense, hvor hele deres musikalske eventyr startede.

Partoutbilletter er netop gået i salg

Efter et 24-timers presale i kølvandet på annonceringen af Maroon 5, sættes de resterende partoutbilletter nu i salg til en startpris på 2.395 kr. + gebyr. Du kan købe partoutbilletter til Tinderbox 2023 her.