• Torsdag
  • 18:15 – 19:30
  • Rød Scene

Danske Jada er ikke bare en helt utroligt dygtig sangerinde og sangskriver. Hun er også et ikon, et forbillede, en veninde. Én man kan spejle sig i, græde med, grine med og blive inspireret af. 

Hun bragede ind på den brede, danske musikscene, da hun i 2019 udgav debutalbummet I Cry A Lot med sange som ”Clean Love”, ”Sure”, ”Not Alone” og ”Keep Cool”, som høstede en stjerneregn fra den danske anmelderskare og en hurtigt voksende fanskare. I maj 2022 landede så efterfølgeren Elements, som endnu engang bød på en række hitsingler (siger ”Nudes”, ”I’m Back” og ”Don’t Say My Name And Forget It Again” dig noget?) og cementerede hende som en af landets største popstjerner.  

Jadas stjernestatus skyldes ikke kun hendes udgivelser, men i høj grad også hendes berygtede koncerter, som gav hende titlen som ’Årets Danske Livenavn’ ved Danish Music Awards 2022. Når Jada går på scenen, opstår der et helt særligt fællesskab mellem hende og de tusindvis af fans, som gang på gang overvældes af Jadas nerve, nærvær, kuldegysningsfremkaldende vokal og smittende samspil med sit band, dansere og korpiger.

Det får Tinderbox at mærke, når Jada med sine storladne ballader, sensuelle R&B-perler og ørehængende popbaskere folder sit ærlige musikalske univers ud.

Jada spiller på Tinderbox torsdag den 22. juni 2023.