Nyt hovednavn til TB23

Velkommen til kongerne af funk rock. Velkommen til det måske stærkeste band. Velkommen til Red Hot Chili Peppers. Det bliver svedigt og groovy, når det californiske band trykker den af i Tusindårsskoven til juni. 

Bandet med den karismatiske frontmand Anthony Kiedis, blev grundlagt i Los Angeles i 1983, men udgav først i 1991 det album, der fik det spraglede bands musik på verdenskortet. Med Blood Sugar Sex Magik præsenterede de nemlig den blanding af funk og rock, som de er blevet så kendt for. 

Gruppen blev soundtracket til den unge 90’er-generation, og med albummet Californication fra 1999 begik de et mesterværk, der solgte mere end 15 millioner eksemplarer på verdensplan og bød på megahits som ”Scar Tissue”, ”Otherside”, ”Californication” og ”Around the World”.

Red Hot Chili Peppers åbnede turneen i juni for 55.000 fans i Barcelona, til en koncert som det britiske musikmedie NME kvitterede med fire ud af fem stjerner, og flere medier har i kølvandet på 2022-turneen erklæret, at Red Hot Chili Peppers er tilbage i topform.

Partout- og VIP-billetter er allerede i salg via vores billetside

Det er også muligt at købe ratebilletter, der deler din betaling ud over de første fire måneder i det nye år.

Udover RHCP har vi offentliggjort Maroon 5, George Ezra, Tobias Rahim, Benjamin Hav og mange flere. Se alle offentliggjorte kunstnere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få offentliggørelser direkte i indbakken 📩