This browser is currently not supported. Please use a browser like Google Chrome
X

faq

godt at vide
Friluftsbadet

Friluftsbadet ved Magicbox er IKKE åbent, så der vil ikke være mulighed for at bade under Tinderbox 2020.

Må jeg have ... med ind?

Solcreme og myggespray?
Du må gerne medbringe solcreme og myggespray, hvis de er på tube eller med pumpe.
Solcreme og myggespray på trykflasker må ikke medbringes.

Paraply?
Du må ikke medbringe en paraply. Men du må gerne medbringe regntøj eller regnslag. Regnslag kan også købes i barerne.

Min hund?
Det er ikke tilladt at medbringe dyr på festivalpladsen.

Mit barn?
Børn under 12 år kommer gratis ind ifølge med en voksen. Børn på 12 år eller derover skal have en almindelig billet. Vi anbefaler dog, at små børn bruger høreværn, og at børn generelt ikke opholder sig på pladsen efter kl. 20.

En tom vandflaske?
Du må gerne have en tom vandflaske med ind i plast, som du kan fylde på pladsen. Glas- og metalflasker må ikke medbringes.

Egen mad og drikke?
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på festivalpladsen. Der er et bredt udvalg af mad på pladsen – også hvis du f.eks. ikke tåler gluten eller er vegetar eller veganer. Du kan se alle madboderne i vores app.

Alkohol?
Du må ikke have alkohol med ind på pladsen, nej. Der er et bred udvalg af drikkevarer på pladsen.

Makeup/parfume?
Du må gerne have mindre makeup og en lille parfume med ind. Men du må IKKE have en spraydeodorant med ind. Aerosolflasker som er under tryk, er ikke tilladt på pladsen.

Tørshampoo?
Hvis flasken ikke er under tryk, må du gerne tage den med ind på pladsen. Flasker under tryk (med det lille flammesymbol) er ikke tilladt.

Elektronik?
Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera eller professionelt fotokamera. Lyd- og videooptagelse er ikke tilladt.

Kamera?
Du må gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner. Større kameraer som f.eks. spejlrefleks er ikke tilladt på pladsen. Det gælder også større kameraer, der ikke betegnes som professionelle.

Medicin?
Hvis du medbringer håndkøbsmedicin, skal du beholde det i pakken, så det er identificerbart ved indgangen. Så bliver det ikke taget.
Har du receptpligtig medicin, må du kun dagligt medbringe til en dags forbrug til dig selv, og du skal kunne dokumentere, hvilken medicin du har med.

Magicbox

Der er risiko for, at Magicbox-området lukkes midlertidigt. Dette skyldes sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Pant på Tinderbox

Når du køber en drikkevare på Tinderbox, betaler du også et beløb for beholderen (det kan være et genbrugsplastglas, en kande eller et shotsrør).
Hvis du afleverer dit glas, kande eller andet igen, så vil vi gerne købe det tilbage af dig, og lade det gå op i dit næste drikkevarekøb.
Dette koncept vælger vi at kalde for pant, da det er et begreb, som alle forstår.

Fakta om pantordningen:

– Der er 5 kr. pant på de nye genbrugsplastglas
– Der er 15 kr. pant på ølkander
– Når du køber en ny øl, fratrækkes panten på den drikkevare, du køber
– Du kan samle op til 10 enheder (i form af genbrugsplastglas eller ølkander mm.) og få fratrukket denne pant i dit nye drikkevarekøb
– Du kan ikke få din pant udbetalt i kontanter
– Når du ikke ønsker at drikke mere, kan du aflevere dit genbrugsplastglas eller kande i baren eller ved pantstativer, der er placeret rundt omkring på pladsen

Hittegods

Har du mistet noget på Tinderbox, som bliver indleveret til hittegods, så skal vi nok gøre alt for at passe godt på det.

Under Tinderbox kan alt hittegods indleveres/afhentes i Informationen placeret foran Main Entrance.

Efter Tinderbox fra søndag 28. juni – mandag d. 29. juni kan hittegods afhentes ved Produktions Check-In på Falen fra kl. 12-16.00. Gå efter skiltene til Produktions Check-In.
Tirsdag d. 30. juni afleverer vi alt af værdi (punge, mobiler, nøgler, kontanter, smykker, tasker og lignende) til Fyns Politis Hittegodskontor i Odense. Alt i form af beklædning udleveres, efter tirsdag d. 30. juni, til almennyttige eller velgørende formål.

Praktikant på Tinderbox

Vi søger skarpe praktikanter to gange om året – til foråret og til efteråret. Vi rekrutterer praktikanter til vores marketing og vores frivillighedsafdeling.

Praktisk info:
* Forårsperiode: Februar – juli
* Efterårsperiode: September – december
* Du skal være i gang med en videregående uddannelse
* Tid: Det er 30 timer om ugen
* Ulønnet, men med betalt frokostordning
* Sted: Aarhus C

Billeder på Tinderbox

Der bliver taget billeder på Tinderbox, som kan blive brugt i markedsføringsøjemed.

Hvis et billede af dig bliver brugt, kan du til enhver tid anmode om, at det bliver slettet. Ved spørgsmål kontakt info@tinderbox.dk.

Se yderligere informationer om vores datapolitik her.

Kontantfri festival

Hvilke betalingsformer er gyldige på Tinderbox?

Betalingskort modtages i alle salgsboder. Det er ikke muligt at betale med kontanter i boderne, men i værdikortboderne er det muligt at få sat kontanter ind på et værdikort, som kan bruges i alle boder.

Følgende betalingskort kan anvendes i alle salgsboder:

– Dankort
– Mastercard
– Maestro
– Visa
– Visa Electron
– Udenlandsk Visa
– American Express
– Eurocard
– CUP
– JCB International

Jeg har ikke noget betalingskort og bruger altid kontanter – hvad gør jeg?

Vi modtager selvfølgelig dine kontanter på pladsen. I vores værdikortboder kan du henvende dig med kontanter og få dem indsat på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.

Hvis du bruger alle pengene på dit værdikort, kan du henvende dig i værdikortboderne for at få det fyldt op.

Depositum på værdikortet

Når du omveksler kontanter til et værdikort opkræves et depositum på kr. 100. Depositum returneres i værdikortboden, når du afleverer dit værdikort for at få din eventuelle restsaldo retur – eller når du afleverer dit tomme værdikort i værdikortboden. Vær opmærksom på, at vi ikke refunderer kontanter i værdikortboden. Restsaldo og depositum tilbagebetales kun til et betalingskort.

OBS. Hvis du tømmer dit værdikort, skal du IKKE aflevere det i den bod, du er i, da du så vil miste dit depositum. Du kan kun få dit depositum tilbage, hvis værdikortet returneres i en værdikortbod.

Fotografer dit værdikort

Når du modtager dit værdikort, skal du fotografere det, så det 10-cifrede nummer på kortet kan læses. Billedet har du brug for, hvis du taber dit værdikort, og du har brug for det, hvis du ønsker eventuel restsaldo overført via bankoverførsel efter festivalen (procedure beskrives nærmere under afsnit om restsaldo).

Kan jeg betale med MobilePay i jeres barer og boder?

Du kan ikke benytte MobilePay i vores barer og boder, men i vores værdikortbod kan du benytte MobilePay til at købe et værdikort.

Hvordan får jeg min restsaldo på værdikortet retur?

Til enhver tid kan du gå i en værdikortbod og få din restsaldo overført til dit betalingskort. Du får samtidig dit depositum retur.

Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter fra værdikortboderne, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay.

Hvis du ikke har et betalingskort, skal du kontakte vaerdikort@tinderbox.dk og sende billedet af dit værdikort samt dine kontooplysninger, hvorefter din restsaldo returneres. Der opkræves et administrationsgebyr på kr. 100, hvis du ønsker din restsaldo overført via bankoverførsel. Gebyret modregnes i dit depositum.

Hvis der er en resterende saldo på dit værdikort fra Tinderbox 2019, og vaerdikort@tinderbox.dk ikke er kontaktet før d. 31/7-2020, så vil retten til at søge tilgodehavende saldo retur frafalde.

Hvornår er værdikortboderne åbne?

Værdikortboderne følger pladsens åbningstider.

Hvad sker der, hvis jeg taber mit værdikort?

Når du køber et værdikort i værdikortboden, skal du fotografere det 10-cifrede kortnummer på forsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks en værdikortbod, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Hvad gør jeg, hvis jeg taber mit betalingskort?

Hvis du taber dit betalingskort, har du mulighed for at købe et værdikort i en værdikortbod, fordi du i værdikortboden har mulighed for at betale med MobilePay.

Mobilnettet virker altid dårligt på en festival!

Vi har stort fokus på mobilnettet, men er også bevidste om, at det af og til bliver hårdt belastet, og det er årsagen til, at vi har valgt ikke at lade vores betalingssystem være afhængigt af mobilnettet.

Betalingssystemet er knyttet op omkring en kablet internetforbindelse og bliver således ikke påvirket, hvis mobilnettet er belastet.

Hvad sker der, hvis internettet svigter?

Der vil løbende være udfordringer for internetforbindelsen på en udendørs festivalplads – kabler rives over, strøm svigter eller lignende. I langt de fleste tilfælde er problemet relateret til enkelte barer/boder og ofte til kun enkelte kasseterminaler i barer/boder – og langt de fleste problemer er løst inden for ganske kort tid.

Det påvirker ikke betalingsmulighederne, hvis kasseterminalerne er offline, så det er ikke noget, man som gæst vil mærke til, med mindre man er debetkortholder (se info nedenfor).

Jeg har et debetkort – kan jeg bruge det?  

Debetkort er gyldig betaling i alle vores barer og boder. Såfremt man som debetkortholder møder en kasseterminal, der er offline, vil debetkortet ikke kunne anvendes. Ofte vil offline-situationen være knyttet kun til den enkelte kasseterminal, hvorfor nabo-kasseterminalen med stor sandsynlighed vil kunne gennemføre betalingen. Barens/bodens personale er instrueret i, hvordan det foregår.

Sker det, at samtlige kasseterminaler er offline i en bar eller en bod, vil det ikke være muligt at gennemføre en betaling med debetkort. Vores gæster henvises til værdikortboderne, der kan afhjælpe denne situation.

Hvad sker der, hvis Nets har nedbrud?

Af og til sker det, at Nets har nedbrud. Sker det, vil det ikke være muligt at betale med debetkort. Opstår den situation og står det klart, at der er tale om et nedbrud af længere varighed, vil det være muligt for vores debetkortholdere at få udstedt værdikort i værdikortboderne. I værdikortboderne vil det altid være muligt at betale med betalingskort uanset nedbrud hos Nets.

Hvad er kontaktløs betaling?

Bankerne udsteder betalingskort, der kan anvendes som ”kontaktløs betaling”, såfremt dankortterminalen er i stand til at modtage kontaktløs betaling. Sådanne kort er udstyret med en NFC-chip. Du kan tjekke, om dit kort er klar til kontaktløs betaling ved at se efter dette mærke på kortet.

Har dit kort ikke dette mærke, kan du kontakte din bank, hvis du ønsker at være klar til kontaktløs betaling.

På Tinderbox modtager alle dankortterminaler kontaktløs betaling, hvilket betyder, at en betaling gennemføres ved, at du blot holder dit kort over dankortterminalen, såfremt beløbet er under kr. 350. Ved beløb over kr. 350 skal du indtaste din pinkode, og når dit kort har været anvendt kontaktløst 10 gange uden indtastning af pinkode, skal du taste din pinkode uanset beløbets størrelse. Dette er udelukkende for at undgå misbrug, hvis du taber et kort med NFC-chip.

Program og kort over pladsen

Når programmet for Tinderbox 2020 er klar, kan du finde det her sammen med et kort over festivalpladsen.

Hvis du vælger at printe programmet, anbefaler vi, at du printer på begge sider af papiret.

Børn & unge

Børn og unge er meget velkomne på Tinderbox, og er man under 12 år, er det gratis at komme ind ifølge med en betalende voksen.

Der findes ikke særlige børne-/ungdomsbilletter, så er man fyldt 12 år, skal man købe en billet.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år være ifølge med en voksen, og vi anbefaler ikke at have børn med på festivalen efter kl 20.00.

Cookie- og datapolitik

Cookiepolitik

Tinderbox.dk gør brug af cookies for at forbedre vores website og forbedre din brugeroplevelse. Denne cookie-politik forklarer, hvordan vi gør brug af cookies.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, som indeholder en lille mængde data, som bliver downloadet og gemt i den browser eller enhed, du benytter, når du besøger tinderbox.dk. Disse cookies bliver anvendt til forskellige formål – herunder at tinderbox.dk kan genkende din enhed, når du besøger siden igen for at sikre, at du får det korrekte indhold og for at gemme information om dine præferencer eller ønskede services.

Web-beacons og lignende filer kan gøre det samme. Vi bruger udtrykket, cookies, i disse retningslinjer til at referere til alle typer filer, som indsamler information på denne måde.

 

Hvilke cookies anvender vi?

De cookies, vi gør brug af på tinderbox.dk, kan inddeles i fire kategorier:

Nødvendige cookies

Visse cookies er nødvendige for, at tinderbox.dk kan fungere optimalt og korrekt.

Cookies til at styrke vores hjemmesides ydeevne

Tinderbox.dk bruger cookies til at analysere, hvordan besøgende bruger vores website samt for at monitorere sidens ydeevne. Dette gør os i stand til at identificere potentielle problemer og hurtigt rette eventuelle fejl. F.eks. kan vi bruge denne type cookies til at identificere hvilke sider, der bliver besøgt oftest. Vi kan også bruge denne type cookies til at vise links til andre sider, vi mener, du måske kunne være interesseret i – baseret på de sider, du tidligere har åbnet.

Cookies til at styrke funktionalitet

Tinderbox.dk bruger cookies til at styrke funktionaliteten ved at gemme dine præferencer og indstillinger. Vi kan også bruge denne type cookies til at yde andre services såsom at vise videoklip på siden.

Cookies til bannerannoncering eller tracking

Sammen med vores tredjepartsannoncører gør vi brug af cookies til at vise bannerannoncering, som vi mener er relevant og interessant for dig.

Cookies fra tredjepart

Bemærk venligst, at en tredjepart (f.eks. en annonceringspartner) kan gøre brug af cookies, som vi ikke har kontrol over, for at vise målrettede bannerannoncer. Disse cookies vil typisk være cookies, der styrker ydeevnen eller cookies til bannerannoncering eller tracking. Vi kontrollerer ikke cookies fra tredjepart og for flere oplysninger bedes du checke virksomhedens egen cookie-politik eller deres retningslinjer for personoplysninger.

 

Skift browserindstillinger

Du kan ændre dine browserindstillinger for at begrænse hvilken type cookies, der kan sættes. Disse indstillinger findes typisk under ’Funktioner/Indstillinger’ eller noget tilsvarende i din browser. Du kan finde flere oplysninger i din browsers hjælpemenu.

Vær dog opmærksom på, at hvis du ændrer dine indstillinger og blokerer for cookies, kan det betyde, at visse funktioner på tinderbox.dk ikke vil fungere, og du vil ikke kunne drage nytte af alle de funktioner, som tinderbox.dk tilbyder.

 

Yderligere information

Du kan læse mere om cookies på www.allaboutcookies.org eller www.youronlinechoices.eu

 

Datapolitk

1. Introduktion
1.1 Denne fortrolighedserklæring er information til dig, fordi Tinderbox ApS indsamler data om dig; jævnfør GDPR-indtrædelse d. 25. maj 2018.

2. Databehandler
2.1 Tinderbox Entertainment ApS, Studsgade 27, Aarhus C, CVR: 36 06 98 48, er databehandler. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige data.

3. Formål med indsamling af personoplysninger og retsgrundlag
3.1 Vi sikrer, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles i overensstemmelse med følgende formål:

(a) For at kunne levere produkter og / eller tjenester bestilt af dig.
(b) Til at kunne svare på dine spørgsmål eller klager.
(c) For at gøre det muligt for dig at deltage i en konkurrence.
(d) At give dig oplysninger om andre produkter og tjenester, vi tilbyder der ligner dem, som du allerede har bestilt eller spurgt om.
(e) At underrette dog om ændringer i vores tjenester/produkter.
(f) For at hjælpe os med at forbedre vores websites, produkter og tjenester.
(g) At lave profiler – i bekræftende fald konsekvenserne af profilering og logikken bag profilering. De interesser, der hentes med hensyn til profilering er for at få en forståelse af kundernes præferencer for at aktivere Tinderbox Entertainment ApS for at tilpasse annonce (r) og dermed give kunderne mere relevante tilbud på varer og tjenesteydelser.

3.2 Vi beholder dine personlige data i 14 måneder, hvorefter de vil blive slettet.

4. Dine rettigheder
4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6.
4.2 Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine personlige oplysninger, og er oplysningerne ukorrekte korrigeres, slettes eller ændres disse ved hjælp af kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning, overførsel af data eller trække dit samtykke tilbage.
4.3 Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte Datatilsynet.

5. Overførsel af personlige data
5.1 Vi kan videregive personoplysninger til tilknyttede eller søsterselskaber, såvel som professionelle rådgivere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.2 Vores medarbejdere, agenter, forretningspartnere, leverandører kan have Adgang til dine personlige data i et begrænset omfang efter behov for at kunne levere en service til os eller for at gøre dem i stand til at handle på vores vegne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som det er nødvendigt for at overholde loven, regulering eller juridisk anmodning eller samarbejde med enhver juridisk undersøgelse.

6. Kontaktoplysninger
6.1 Hvis du har nogle spørgsmål om vores datapolitik kan du kontakte os på nedenstående oplysninger:
(a) Tinderbox Entertainment ApS, Studsgade 27, 8000 Aarhus C, CVR: 36 06 98 48
(b) Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K
(c) Mail: datapolitik@tinderbox.dk

Kontakt os

Kontakt os på:

info@tinderbox.dk

eller på

Tlf: +45 70 20 26 22

 

Gæstedonation

For tredje år i træk har vi i Down The Drain Group og Tinderbox indført en gæstedonation, som går ubeskåret til et godt formål.
Det betyder, at man som gæst på Tinderbox 2019 støtter Kirkens Korshærs varmestuer på Fyn.

Donationen er 250 kr. for en almindelig partoutbillet og 500 kr. for en VIP-partoutbillet, der går ubeskåret til det velgørende arbejde, og der fragår ikke administrationsomkostninger fra donationerne.

Billetter og billetpriser

Se billetsiden for information om billettyper.

Jeg kan ikke finde min billet. Hvad gør jeg?

Vi oplever hvert år, at nogle af vores gæster ikke kan finde e-mail med den festivalbillet de har købt. Så find din billet inden festivalen går i gang, hvis du ikke vil havne i en kø. Hvis du ikke kan finde e-mailen med din Tinderbox-billet, kan du allerede nu kontakte Ticketmasters kundesupport på ticketmaster.dk eller 70 15 65 65. Alternativt kan du kontakte kundesupport på pladsen fra torsdag kl. 13 for at få din billet udleveret.

 

Kan jeg vise min billet på telefonen?

Ja, du kan godt få scannet din billet på telefonen, så længe skærmen er intakt.

 

Har jeg returret på min billet?

Køb af billetter er ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge refunderet. Billetter refunderes kun, hvis festivalen bliver aflyst. 
For spørgsmål om refundering eller ændring af allerede købte billetter, henviser vi til info@tinderbox.dk eller kundeservice@ticketmaster.dk.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i musikprogrammet.

 

Kan jeg forære min billet væk, selvom mit navn står på den?

Det er altid køberens navn, der står på billetten. Billetten vil dog stadig være gyldig, selvom du f.eks. giver den i gave. Du skal dog altid kunne bekræfte din relation til billetkøberen ved indgangen til festivalen.

OBS: Dette gælder kun købte billetter via vores officielle billetudbyder Ticketmaster. Det gælder IKKE gæstebilletter, som er personlige.

 

Kan jeg købe min billet fra tredjepart?

Vi vil på det kraftigste fraråde, at man bruger sortbørssider som Viagogo, der bevidst sælger billetter til overpris.

Når man køber en billet af en man ikke kender, kan denne i teorien være falsk eller kopieret, hvorfor stregkoden ikke vil virke i indgangen. Man vil derfor blive afvist, og dette kan Tinderbox ikke tage ansvaret for. Vi kan derfor heller ikke verificere eller på anden måde tage stilling til billetter som er købt uofficielt.

 

Kan jeg overdrage min billet til en anden?

Hvis du, på en sikker måde, vil overdrage din billet til anden, kan du tage kontakt til Ticketmaster. Du kan læse mere her.

Mobilopladning

Hos Volt kan du få udleveret en lommevenlig mobiloplader som giver dig mulighed for, at lade telefonen op imens du nyder festivalen – og når opladeren er tom, kan denne nemt ombyttes til en fuldt opladt enhed i Volt-boden. Med Volt-opladeren er både micro-usb og Lightning kabel inkluderet.

Lige nu kan du forudbestille din Volt-oplader til kampagnepris HER.

Naboer

Information vedrørende Tinderbox 2020.

Hermed får du en kort information om Tinderbox, som afvikles i Tusindårsskoven fra torsdag d. 25. juni til og med lørdag d. 27. juni.

Festivalens åbningstider er dagligt fra kl. 12.00 til 02.30. Der er musik fra en eller flere scener i hele perioden.

Bemærk at der vil forekomme lydprøver onsdag d. 24. juni, også om aftenen. Vi bestræber os på at være færdige med lydprøverne så hurtigt som muligt, dog senest kl. 22.00. Der vil ligeledes forekomme lydprøver i dagene under afviklingen af festivalen. Disse startes tidligst kl. 09.00.

Vi forventer op imod 45.000 festivalgæster pr. dag. Disse vil komme gående, cyklende, med shuttlebusser, i taxa eller egen bil. Derfor afspærrer vi af sikkerhedsmæssige og trafikmæssige årsager et stykke af Falen, således at vi undgår trafik direkte i forbindelse med festivalområdet.
Trafikplanerne udarbejdes i samarbejde med Odense Kommune og Fyns Politi.

I forbindelse med opbygningen af festivalen vil der fra ca. 14 dage før forekomme ekstra trafik på Falen. Tilsvarende kan der forekomme en del trafik i forbindelse med nedtagningen, som anslås at tage ca. 1 uge.

Fra torsdag d. 25. juni til søndag d. 28. juni lukkes Falen dagligt kl. 11:00-04:00, fra Kløvermosevej til Mågebakken. Det samme gælder for udkørsel på Falen fra Travbanevej. Fra Mågebakken kan man dreje til venstre ad Falen mod Sanderum Kirke, og man kan ligeledes køre på Falen fra Dragebakken.

Der vil være standsningsforbud 2-300 meter ned af Dragebakken, Mågebakken og Travbanevej i festivalperioden fra den 25. juni til den 30. juni.

På Elsesmindevej vil der fra d. 12. juni kl 08.00 til og med d. 29. juni kl. 23.59 være standsningsforbud fra Kløvermosevej og til enden af vejen ved Odense Friluftsbad.
Samme del af Elsesmindevej vil ligeledes være spærret for al trafik fra torsdag d. 25. juni kl. 08.00 indtil d. 28. juni kl. 08.00. Beboerkørsel vil naturligvis være tilladt.

Har du et særligt ærinde inden for de afspærrede områder, bedes du kontakte undertegnede, så vil jeg være behjælpelig med en løsning.

Vi har som sidste år valgt et lydsystem, som er meget retningsbestemt, og derfor primært vil ramme vores publikum. Vi måler kontinuerligt under hele festivalen, hvor højt vi spiller, så vi sikrer, at vi holder os inden for de tilladte grænser for lydniveau. Vi er godt klar over, at en festival af denne størrelse kan være til gene for jer, der bor i nærheden af Tusindårsskoven og at I alle tre dage må leve med et lydniveau, der kan forstyrre nattesøvnen.

Vi benytter Fyens Væddeløbsbane som overnatningssted for en del af vores gæster, men skal understrege, at i vores regler for overnatning, tillader vi ikke, at gæsterne medbringer musikanlæg, da campen udelukkende fungerer som et overnatningstilbud. Vi bestræber os på at lede gæsterne udenom beboede områder, når de skal til og fra festivalpladsen.

Vi håber at være til mindst mulig gene for jer, og har I nogle spørgsmål vedr. festivalen og hvordan den vil påvirke jer, så er I velkomne til at skrive til undertegnede.

Under festivalen og i dagene omkring, har du mulighed for at komme i kontakt med nabotelefonen, så vi kan hjælpe dig med at få løst evt. akutte problemer.

Jeg vil også lige benytte lejligheden til at invitere de nærmeste naboer i Dalum, Sanderum og Bolbro til en rundvisning på pladsen onsdag d. 24. juni kl. 17.30. Mødested ved hovedindgangen.

Du kan holde dig opdateret med info til naboer her.

De bedste hilsner
John Hr Hansen – john.hansen@tinderbox.dk +45 92 82 92 04 (fra 20. juni – 30. juni)

VIP

Med en VIP billet får du adgang til et eksklusivt VIP område med egen bar og VIP restaurant, samt adgang til den eksklusive VIP terrasse på 1. etage, der giver perfekt udsyn til de to store scener og til at nyde festivalens absolut bedste udsigt.

Ved spørgsmål kontakt info@tinderbox.dk.

Garderobe

På Tinderbox er der en bemandet garderobe inde på pladsen, med plads til overtøj, tasker osv. Det koster er 30 kr. at gemme noget i garderoben, og hvis man vil hente noget i løbet af dagen, koster det 10 kr.
Alle genstande skal være hentet, når pladsen lukker hver aften.

Der vil ikke være plads til opbevaring af større genstande såsom kufferter og lignende. Al brug af garderobe er på eget ansvar.

AUDIO & FOTO

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera, spejlreflekskameraer samt professionelt fotoudstyr. Lydfilm og videooptagelse er ikke tilladt. Dog må du gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner på pladsen uden forudgående tilladelse.

overnatning
TB Camping

Læs mere om de forskellige muligheder på TB Camping her.

TB Rooms

Læs mere om TB Rooms her.

til og fra tinderbox
Parkering af bil

På Tinderbox 2020 vil det være muligt at købe 2 forskellige typer parkeringsbilletter – en endagsbillet eller én billet til alle tre dage på nedenstående to pladser.

Dyrskuepladsen
Adresse: Indkørsel ved Østergårds Allé, kryds Carl Baggers Allé og derefter til højre.

Fyens Væddeløbsbane
Adresse: Prins Haralds Alle 51B, 5250 Odense SV

Køber man en parkeringsbillet til én dag, skal bilen være afhentet inden kl. 03.00 den pågældende nat.
Køber man en parkeringsbillet til alle tre dage, skal bilen være afhentet senest søndag d. 28. juni kl. 12.00. Har du en parkeringsbillet til alle tre dage, kan du køre til og fra parkeringspladsen under festivalen.

Cykelparkering

Der er cykelparkering i CykelBox i området til venstre og til højre for hovedindgangen, samt i dertil indrettede og markederede områder. Parkér IKKE din cykel foran eller i nærheden af indgangen på Falen, hvor der er risiko for, at den bliver fjernet af sikkerhedsmæssige årsager.

Du må ikke låse din cykel fast til et hegn, da der i så fald vil være risiko for at din lås klippes over, når hegnet skal fjernes. Cykler der er låst fast til hegn er på eget ansvar.

Shuttlebusser

Igen i år kan du tage shuttlebusser direkte til festivalpladsen.

I samarbejde med FynBus vil der køre shuttlebusser fra både OBC og Klingenberg til Tusindårsskoven. Køreplanen for shuttlebussen kan hentes HER.

Bussen mellem Odense Banegård Center og Tinderbox har rutenummer 19. Bussen fra Klingenberg har rutenummer 18.

Ved Tinderbox holder busserne på Falen ved Kløvermosevej (Ringvejen)

Hvilke billetter gælder i bussen?
Der tilbydes 2 særlige billetter til Tinderbox.

– En billet som gælder i 24 timer for 20 kr.
– En 3-dagsbillet som gælder fra festivalen starter til den slutter for 50 kr.

Billetten kan enten købes i appen FynBus Mobilbillet eller i HER.

Man kan kun bestille én billet pr. telefon, og du kan ikke tage børn gratis med. Det er dog muligt at købe billetten, så den gælder til flere personer.

Du kan også bruge rejsekort og alle de billetter og kort, som normalt gælder i busserne på Fyn.

 

Find vej til Tinderbox

Odense Rundt gør det nemt at finde vej til Tinderbox. Brug navigationslinket her eller hent Odense Rundt app’en her

sikkerhed
Sikkerhedsvagter

Vagterne er vores øverste myndighed på pladsen – sker der noget, eller er der nogen, der har akut brug for hjælp, bedes du henvende dig hurtigst muligt til vores sikkerhedspersonale.

Regler på pladsen

Det er strengt forbudt at:
– Blokere nødudgange og passager
– Skubbe og mase, specielt foran scenerne
– Crowdsurfe
– Stage dive
– Kaste med øl og andre objekter

Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning

DYR
Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

MAD OG DRIKKE
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer på pladsen. Der vil være et stort udvalg af mad og drikke i pladsens barer og boder, samt vandposter placeret rundt på festivalpladsen.

FOTO & VIDEO
Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera eller professionelt fotokamera. Lyd- og videooptagelse er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering. Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne.
Det er ikke tilladt at medbringe selfiestænger af metal.

GRILL & BRUG AF ÅBEN ILD
Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt.

NARKOTIKA
Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

PARAPLYER
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe paraplyer.

STOLE, TELTE M.M.
Opsætning af telte, borde, stole og pavilloner er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager, ligesom det ej heller er tilladt at medbringe flag, vimpler, bannere og lign. Der vil være siddepladser at finde på pladsen.

Hvis du er gravid eller har særlige behov opfordrer vi til at tage et tæppe eller liggeunderlag med.

VÅBEN
Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben på pladsen. Overtrædelse af dette vil medføre omgående bortvisning samt politianmeldelse.

SPRAYFLASKER OG SOLCREME
Gæster og frivillige må ikke medbringe spraydåser og flasker under tryk, samt beholder med brandbare væsker på pladsen. Parfume og solcreme på spray (uden tryk), på tube eller med pumpe må godt medbringes på pladsen.

Førstehjælp

Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.

handicappede
Handicaptoiletter

Der er handicaptoiletter på pladsen. Toiletterne er aflåste og åbnes af en frivillig, så det sikres, at kun handicappede og folk med tilladelse og særlige behov benytter disse.

Ved fremvisning af medlemskort til udvalgte foreninger, eksempelvis Colitis Crohn, er det muligt at springe køen over. Kortet fremvises til de frivillige i toiletområdet, som vil guide dig foran i en eventuel kø. Kortet kan også bruges ved alle handicaptoiletterne.

Handicapbillet
Kørestolsbrugere eller handicappede, som kan fremvise gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medtage én ledsager.  Som handicappet køber man en billet til sig selv via Ticketmaster.dk, og henvender sig herefter i Informationsvognen ved hovedindgangen til Tinderbox sammen med sin ledsager. Her tildeles ledsageren et dagsarmbånd til Tinderbox.

Bemærk: har man købt en partoutbillet, vil ledsageren stadig få udleveret et nyt éndagsarmbånd hver dag.

Kørestolsbrugere

Der vil være særskilte podier til kørestolsbrugere og handicaptoiletter på pladsen.

Handicapparkering

Der er reserveret et begrænset antal handicapparkeringspladser, hvis man har et gyldigt handicapskilt i bilen.

Shuttlebus for handicappede kommer til at køre mellem Fyens Væddeløbsbane og Hovedindgangen. Der bliver kørt i følgende tidsrum:

Torsdag d. 25. juni fra kl. 11:30 til 03:00
Fredag d. 26. juni fra kl. 11:30 til 03:00
Lørdag d. 27. juni fra kl. 11:30 til 03:00

Bussen kan rumme 2 – 6 kørestole afhængig af stolenes størrelse, og en crosser kan også komme med, så længe gæsten kan sidde på et sæde under kørsel. Bussen er udstyret med en stor pladelift, og der er mulighed for et ekstra trin til ind-/udstigning.

Transporten er gratis for vores handicappede gæster og naturligvis også for deres ledsagere.

tid og sted
Hvor er tinderbox?

Tinderbox foregår i Tusindårsskoven i Odense. Indgang fra Falen, ved krydset Kløvermosevej/Falen.

Hvornår er Tinderbox?

Tinderbox 2020 finder sted fra torsdag d. 25. juni til og med lørdag d. 27. juni 2020.

 

mad & drikke
Allergi og særlige behov

Det vil være muligt at købe både vegansk og glutenfri mad på pladsen. Hold dig informeret på Tinderbox app’en, der op til festivalen vil være opdateret med information om madboderne og deres udvalg.

Hvis du har småbørn og har brug for at medbringe babymos eller lignende er det også tilladt.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på info@tinderbox.dk

Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Det er ikke tilladt at medbringe eget mad og drikke på festivalpladsen.

vandposter

Der vil være vandposter at finde på festivalpladsen, hvor man naturligvis kan fylde sin vandflaske med postevand ganske gratis. Det er tilladt at medbringe en tom vandflaske på festivalpladsen.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til os!

info@tinderbox.dk

For the love of
Life + Music

Følg os

Tinderbox