Tinderbox støtter det fynske vækstlag

Tinderbox støtter vækstlaget på Fyn. Derfor har vi denne omgang doneret midler til MudMusic, et talentudviklingstiltag, der er med til at skabe ideelle rammer for fynske up-and-coming artister i den danske musikbranche. Foreningen faciliterer workshops, oplæg, talks og showcases orienteret mod amatørmusikere, soloartister og allerede etablerede bands i det fynske vækstlag. 

Vi føler et ansvar for at støtte og vande den dygtige grobund af kreative musikere, der har noget på hjertet, så de har bedre mulighed for at spire og blomstre. Jesper Stubkier, Partner Manager hos Timderbox siger sådan om donationen: ”MudMusic er et initiativ, der i den grad støtter op om den lokale vækstlagsscene i Odense og på Fyn. Som festival med hjemmebane lige netop her, giver det rigtig god mening at støtte op om initiativer målrettet lokale up-and-coming artister.”

Donationen kommer direkte fra Tinderbox og fra inviterede Tinderbox-gæster, der har doneret til formålet. Se regnskab over indsamlede del fra inviterede Tinderbox-gæster her.

Hos MudMusic bliver støtten taget imod med åbne arme, udtrykker Projektleder Anine Stuhr Hansen: ”Donationen fra Tinderbox gør det muligt for MudMusic at øge ambitionerne og udbygge projektet med nye muligheder, som ellers ikke ville kunne realiseres. Vi drømmer stort på vegne af det fynske vækstlag, og vi er glade for at Tinderbox understøtter lokale kræfter og gør en forskel for de up-coming bands og artister på Fyn.” 

Pengene skal foreløbigt bruges på at finansiere fotografering og promovering af kunstnere, som er en del af talentudviklingstiltaget. Undergrundsartister har ofte begrænsede midler, og det er derfor en stor udfordring at markedsføre sig selv. Det er målet, at artisternes image skal afspejle den dygtighed, som findes vækstlaget.

Vi glæder os til at følge MudMusic og det store stykke arbejde, de gør for vækstlaget i Odense og på Fyn. Og hvem ved? Måske ender én af kunstnerne en dag som hovednavn på Tinderbox.

Du kan læse mere om MudMusic her.