Første hovednavn til tb23

Here’s to the ones that we got! 

Vi har løftet sløret for det første hovednavn til den syvende udgave af Tinderbox, som løber af stablen den 22. til 24. juni. Du kan allerede nu glæde dig til at danse som Jagger og synge med på alle dine yndlingshits fra popbandet, der har holdt sig aktuelle siden 00’erne.

Adam Levine og company har utallige hits i rygsækken og har haft hele 32 sange på Billboard Hot 100-hitlisten. Maroon 5 skriver popmusik, de fleste har varme og festlige minder med, de er et af de mest ønskede bands til Tinderbox, og med knap 50 millioner månedlige lyttere på Spotify er bandet et popikon, det er svært at komme udenom. 

Med offentliggørelsen af Maroon 5 tager vi for alvor hul på næste års festival, og der er flere gode nyheder i vente. For onsdag den 16. november kl. 10.00 starter et presale, hvor du kan få fingrene i et begrænset antal partoutbilletter til en ekstra god pris: 2095 kroner + gebyr. Men du skal være hurtig, for salget varer kun i 24 timer. 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her for at få et direkte link til salget. 

Det officielle billetsalg til Tinderbox 2023 starter den 1. december kl. 10.00. Her vil partoutbilletter og VIP-billetter gå i salg.