TB camping var en kæmpe succes!

Foto: Maja Kongegaard Bramm

Efter tre dages eventyrlig fest i Tusindårsskoven pakkede cirka 1.000 gæster deres campingudstyr sammen og forlod Tinderbox 2022 med deres depositum i behold. “Det var en kæmpe succes!” siger Jens Øland, der er ansvarlig for teltpladser og camping på Tinderbox. Den grundige oprydning er usædvanligt, ikke bare for Tinderbox, men også for danske festivaler generelt.

Depositummet blev indført med ønsket om at efterlade naturen, som vi fandt den. Som gæst på TB Camping lægger du et depositum på 500 kr. for en specifik plads, du så har ansvaret for. Når pladsen er efterladt i samme stand som før, vil du senest tre uger efter, festivalen slutter, få udbetalt depositummet. Man skal dog ikke lægge depositum for en ’Sov hos en ven’-overnatning. Du kan læse mere om TB Camping her.

Selvom ikke alle kunne se pointen med depositummet fra start, viste det sig at være en win-win. Også gæsterne var glade for forholdene: “flere af gæsterne kommenterede på, at det var fedt at bo i så ren og pæn en camp”, tilføjer Jens Øland.

En stor tak skal lyde til vores mange seje camping-gæster, der formåede at skabe en god kultur med respekt for hinanden på camping-området. Der blev f.eks. afholdt adskillige konkurrencer og andre sociale aktiviteter, der var med til at skabe sammenhold omkring oprydningen for gæsterne.

Noget af det, der gør Tinderbox magisk er blandt andet den store respekt gæsterne har for arrangementet og for hinanden. Derfor glæder vi os til mange flere gode år med camping.