Jung og scarlet pleasure slutter sig til årets lineup!

Udover at Tinderbox hvert år inviterer store verdensstjerner forbi, er det også stedet, hvor du kan opleve nogle af de fantastiske artister, Danmark har at byde på, og som efter de seneste to år med festivalrestriktioner hungrer lige så meget efter at komme på græs, som vi gør!

Nu slutter to af landets bedste trioer til programmet, når Jung og Scarlet Pleasure gæster Tusindårsskoven til sommer.

Jung: Danmarks nye nationalorkester samler generationerne

Den karakteristiske lyd af Jung spredte sig som en steppebrand over det danske musiklandskab, da de i 2019 udgav singlerne ”Jeg Skal Nok Vente” og ”Hun Kommer Tilbage”, og markerede starten på en indtil videre vanvittig flot karriere.

Det er trioen Jonas Jung, Sigurd Boesen og Michael Hovmand som står bag et af Danmarks største nye bands med et ønske om at skrive sange, der betyder noget for lytteren på tværs af generationer. Dét mål er de i den grad lykkedes med. Deres dansksprogede popsange handler om de universelle følelser og erfaringer, vi som mennesker er født til at opleve, og det har ramt fans i alle aldre og alle dele af landet.

Jung har kun lige taget hul på deres rejse, men med en arenaturné, flere awards og to fantastiske albumpræstationer i bagagen, tegner alt på, at det er et sandt eventyr, de har begivet sig ud på.

Scarlet Pleasure: Dansk hittrio får temperaturen til at stige på Tinderbox 2022!

Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone – gutterne bag et af landets største popsucceser – kommer egentligt fra København. Men hvis man ikke vidste bedre, kunne man let snydes til at tro, at Scarlet Pleasure er produktet af et klima langt væk fra det danske.

Med solbeskinnede kæmpehits som ”Deja Vu”, ”Limbo” og ”What A Life” – som blev udødeliggjort af Thomas Vinterbergs Oscar-succes Druk – har Scarlet Pleasure været garant for fængende popsange, der skabe sommerfornemmelser, forelskelser og danseglæde blandt deres mange fans.

Gruppen har været et stabilt indslag på den danske popscene siden 2014, hvor de udgav pladen Mirage med tidlige hits som ”The Strip” og ”Windy”. Siden da har hvert album, de har udgivet, kastet massive succeser af sig og holdt Københavner-trioen evigt relevante år efter år. De har allerede rundet 200 millioner streams på Spotify, solgt utallige koncerter ud og skabt kollektive musikminder sammen med deres tusindvis af fans på nogle af landets største festivaler.

Find dig en tropisk drink og tag din bedste bøllehat på, når Scarlet Pleasure akkompagnerer junivarmen med deres lune sommerhits.