Johnson, Dr. Bombay, Drömhus og 5 flere til Groovebox

21. marts 2024

… og det passer! Direkte fra 8210 kommer en af 00’erne allerstørste danske hiphop-stjerner. Johnson kigger forbi Tusindårsskoven og du ved, at det bliver en nostalgifest af en anden verden.

I den helt anden ende af musikspektret finder vi Dr. Bombay – og vi udfordrer dig til at stå stille, når han fyrer legendariske hits som “Calcutta (Taxi, Taxi, Taxi)”, “S.O.S. (The Tiger Took My Family)” og “Rice & Curry” af. Vi har stadig ikke hørt om nogen, der har modstået fristelsen.

Hvis du var ung i 00’erne, kender du uden tvivl Roben Og Knud. Med fængende sange som ”Hej lille tulipan”, ”Uranhjorten”, ”Tine Pingvin” og ”Darwins Sang (Det Farligste Dyr)” tryllebandt de en hel generation. Glæd dig til at synge med på alle deres hits – for du kan jo teksterne, selvom du ikke helt ved hvordan.

Fra den anden side af sundet, får vi besøg af dronningen af 90’er-fest. Det er ingen andre end svenske Drömhus – og hun vil ha’ dig med til fest, når hun indtager Groovebox med sine medrivende poptracks.

Hvis vi råber ”WHAT IS LOVE?” så burde der gerne lyde et kæmpe ”Baby don’t hurt me!” tilbage uden tøven. Lad dig transportere direkte tilbage til en klub i 1990’erne med Haddaways ikoniske ørehængere. Vi kan slet ikke vente til den store fællessang på Groovebox til juni.

Måske navnet SNAP! ikke siger dig det store, men du har stensikkert hørt flere af deres udødelige hits. Det gælder om at have de rigtige sko på, når dansetrangen overmander dig til udødelige hits som ”Rythm Is a Dancer” og ”The Power”.

Dagens pakke byder også velkommen tilbage i teltet til tyske DJ SASH! Med en karriere lige så lang som den tyske autobahn, har han fortryllet publikum over hele verden. Begynd allerede nu at varme stemmebåndet op, så du er klar til at skrige ”ECUADOR”, så højt du kan!

Til sidst, men ikke mindst, får vi endnu en gang fornøjelsen af danske Barcode Brothers. Den danske trance-duo har de seneste fem år sat dansegulvet i kog med hits som ”Flute”, ”SMS” og ”Dooh Dooh”, og i år bliver ingen undtagelse!

Vi tør godt love, at der bliver varmt under teltdugen i år. Har du sikret dig din billet? Hvis ikke, så er nu et rigtigt godt tidspunkt.

Billetterne ryger hurtigt, og tirsdag den 2. april kl. 23.59 stiger prisen på både dags- og partoutbilletter (ikke VIP-billetter).