Andreas Odbjerg til tb24

4. marts 2024

Det blev kaldt en hjemmebanetriumf, da Andreas Odbjerg sidste gang gæstede Tinderbox i 2022 med en sjov, rørende og medrivende koncert, som ifølge Fyens Stiftstidene skrev sig ind i historiebøgerne.

Nu får man atter chancen for at opleve den danske hitsmed på hjemmebane i Odense, når han til sommer vender tilbage til Tusindårsskoven.

Nyt album i bagagen

Siden Andreas Odbjerg sidst spillede på Tinderbox, har han udgivet sit andet album un hommage, som landede i fredags og har singler som ”benny” og ”smugryger” på tracklisten. Albummet har modtaget stor ros fra blandt andre Fyens Stifstidende, som skriver, at Andreas Odbjerg har overgået sig selv i deres 6-stjernede anmeldelse, og fra Politiken, som  kalder un hommage en ”vild og rablende drøm af en opfølger til sin mesterlige debut”.

Andreas Odbjerg er unægteligt en af de største musikalske talenter, vi har herhjemme lige nu, og derfor skal han selvfølgelig spille på vores festival. At han selv er fra Odense, har vi allerede set skaber et helt særligt bånd til vores publikum på Tinderbox. Der opstår en særlig magi, som man skal opleve selv for helt at forstå det, udtaler festivaldirektør Brian Nielsen.

Nu kan kærlighedshistorien fortsætte med at blomstre mellem Odbjerg og TB-publikummet. Vi ser frem til at opleve magien, når han atter træder op på scenen til et brag af en hjemmebanekoncert på Tinderbox. 

Prisen på partoutbilletter og 2-dagsbilletter stiger i aften, mandag den 4. marts kl. 20.00.