Er du festival-klar?

Foto: Sophie Due

FÅ OVERBLIKKET OVER ALLE DO’S AND DONT’S PÅ TB22

Ventetiden er snart forbi! TB22 er lige om hjørnet og planlægningen er i fuld gang. Kig med her og få en lang række gode råd, så din festivaloplevelse bliver endnu federe!

Kom i god tid

I er rekordmange, der glæder jer til TB22! Husk at ankomme i god tid, så du ikke strander i indgangen, mens din yndlingskunstner går på Rød Scene.

Vis din billet på mobilen

Du kan nemt vise din billet på mobilen i indgangen! Husk, din skærm skal være intakt.

Garderobe

Der vil ikke være garderobe på pladsen i år. Du må gerne tage en mulepose eller lille rygsæk med ind.

Husk solcreme

Har du set vejrudsigten? Med 26 grader og høj sol er det vigtig, at du husker at tage solcreme med hjemmefra! Husk, du må kun medbringe solcreme på tube. Flasker under tryk, altså dem med flammesymbol, er ikke tilladt.

Husk at drikke vand

Stay hydrated i sommervarmen! Du finder gratis vandposter på hele pladsen. Du er velkommen til at tage din egen tomme plastvandflaske med. Flasker af metal må ikke medbringes. Du kan også købe en TB-drikkedunk på pladsen.

I tilfælde af regn

Er vejrguderne imod os, må du gerne medbringe regnslag, regntøj og gummistøvler på pladsen. Paraplyer er ikke tilladt.

Campingstole

Kom ud og sving bentøjet! Det er ikke tilladt at medbringe campingstole, men du kan finde mange gode hvilesteder rundt omkring på pladsen. Du må gerne medbringe et tæppe.

Makeup, glattejern og lignende

Lad større makeup-genstande, glattejern og parfumer blive hjemme. Små makeup-genstande er tilladt.

TB22-appen

TB22-appen er din nye bedste ven! Her kan du finde program, kort, madboder, barer og meget mere nu. Du finder den der, hvor du henter dine apps.

Transport til TB22

Har du styr på transporten til #TB22. Vi har både cykelparkering, shuttlebusser, bilparkering og taxaholdepladser tæt ved festivalpladsen. Du kan læse mere om dine forskellige transportmuligheder her.

Fandt du ikke svar på det du ledte efter? Tjek vores FAQ for flere svar.