Musikguide: Tre torsdagsanbefalinger

Når Tusindårsskoven inden længe fyldes op af glade festivalgæster, vil det være på en plads, der byder på et utal af spændende happenings, et hav af fantastiske musikoplevelser og eventyrlige afkroge og områder, som bare venter på at blive udforsket.

Musikprogrammet byder på et stjernespækket og bredt line-up af internationale verdensstjerner, de bedste danske artister og et stærkt elektronisk line-up på den eksplosive, elektroniske scene Magicbox. Du har måske allerede bidt mærke i, at stjerner som Drew Sycamore, Zara Larsson, Thomas Helmig og Stormzy pryder torsdagens program, men er du sulten efter endnu flere unikke musikoplevelser, så har vi tre anbefalinger klar til dig lige her.

STATISK – TELTSCENEN – KL. 14.00
Vil du kickstarte TB22 med et brag af en energiudløsning? Så skal du svinge forbi Teltscenen klokken 14.00. I en blanding af synthpop, indiepop og rock, tager Statisk dig med på en rejse gennem ungdommens rus og altoverskyggende identitetskriser, når den fremadstormende lokale Odense-duo åbner dette års Tinderbox. Når Statisk spiller live, blæser de mildest talt taget af lokalet med deres høje energi – så vi glæder os til at se teltdugen lette, når duoen går på scenen i dag.

HELLE HELLE – MAGICBOX – KL. 16.15
Slip basarmen og danseskoene løs til et brag af en torsdagsfest, når Helle Helle åbner Magicbox klokken 16.45. Du kender måske Helle Helles stemme fra radioprogrammerne Kalas og Kollektivet på P3, hvor hun uge efter uge sikrer, at du er opdateret på de svedigste beats til weekenden. Helle Helle har mere end én finger på pulsen, når det kommer til den danske house-, EDM- og dance-scene. Formet af den jyske muld i Give, sørger hun for, at hele Danmark aldrig går ned på beats til basarmen, og torsdag eftermiddag på Magicbox bliver ingen undtagelse!

KENNYHOOPLA – TELTSCENEN – KL. 16.45
Hører du til en af dem, der jubler over den massive renæssance, som pop-punk-genren har fået i løbet af de seneste år? Så er amerikanske KennyHoopla et absolut must-see på TB22. Den unge artist med det borgerlige navn Kenneth La’ron er lige nu en af de mest lovende nye artister på den alternative musikscene. Han var en af VEVOs DSCVR Artists to Watch 2021 og er godt i gang med at vise, hvordan pop-punk-genren ser ud for Gen Z-generationen, for hvem åbenhed og ærlig snak om angst, kærlighed og følelseslivet generelt falder som det mest naturlige – også for mænd. Forvent en energieksplosion, når KennyHoopla indtager Teltscenen klokken 16.45.

Dan dig det fulde overblik over dagens musikprogram, og dyk ned i endnu flere musikalske must-hears lige her.

Du kan stadigvæk nå at sikre dig din billet lige her.