BURGER KING X TINDERBOX

22. februar 2024

Foto: Alec Andreev

Der bliver ekstra hot på Magicbox i år. Til sommer kommer der ikke kun ild fra scenen, men også fra den splinternye restaurant i området, når Burger King rykker ind på Tinderbox med deres velkendte flammegrillede menuer.

Vi er stolte over at kunne præsentere Burger King som ny partner på dette års Tinderbox, og når vi slår dørene op til festivalpladsen torsdag den 27. juni, kan gæsterne se frem til en helt ny madoplevelse i Magicbox-området.

Der er tradition for en god burger ved Magicbox. De to ting går hånd i hånd. I år kan vi give gæsterne en ekstra oplevelse med i købet, når Burger King rykker ind med et helt specielt festival-koncept af deres restaurant,” siger Peter Skoven, F&B Director hos Tinderbox.

Foto: Model af Burger Kings kommende stand på festivalpladsen. Udviklet af vores atmosfæreteam i tæt dialog med Burger King.

Hos Burger King glæder de sig også til at komme med på Tinderbox til sommer og servere en ”royal” oplevelse til gæsterne:

Samarbejdet mellem Tinderbox og Burger King er et perfekt match – flammegrillede burgere, sol og god musik er jo indbegrebet af sommer. Vi har et mål om at være mere til stede både nationalt og lokalt i Danmark, så derfor glæder vi os helt vildt til at være en del af Danmarks mest eventyrlige festival,“ siger Marcus Voldum, kommunikationsansvarlig hos Burger King.

Der bliver helt sikkert noget at se frem til for de mange festglade publikummer ved den elektroniske scene, og hos Tinderbox er vi overbeviste om, at partnerskabet nok skal blive taget godt imod.

Vi har været i dialog med Burger King i noget tid for at finde det helt rigtige format på partnerskabet. Vi var meget hurtigt enige om, at det var et perfekt match – vi har et fælles ønske om at skabe gode oplevelser for mange mennesker – og nu er tiden klar til at smage på eventyret og forene flammegrillede burgere og god musik på Tinderbox til sommer,” siger Kasper Morell, Partnership Manager på Tinderbox.

Få frisk erhvervsnyt direkte i indbakken

Tilmeld dig erhvervsnyhedsbrevet her og få de seneste erhvervsnyheder fra Tinderbox.