Årets Magicbox-lineup er landet

20. februar 2024

I toppen af dagens Magicbox-pakke finder vi den norske verdensstjerne Alan Walker, der bragede ind på den elektroniske musikscene i slutningen af 2015 med debutsinglen ”Faded”, der blev startskuddet til en imponerende karriere. Tyske BENNETT, hvis kæmpehit ”Vois Sur Ton Chemin” allerede har rundet 230 millioner streams på Spotify, åbner ballet om torsdagen og får blandt andet følgeskab af BUNT.Sam Feldt og FAST BOY

Programmet prydes også af italienske MEDUZA, hollandske Joris Voorn og tyske Claptone samt nyere spirende talenter som Miss Monique og Mau P. Flere danske artister melder også deres ankomst til Magicbox, herunder HEDEGAARDBless You og Tinderbox-veteranerne TOOMANYLEFTHANDS. Endelig kan det feststemte publikum også glæde sig til at danse og feste til lyden af Marten Hørger og Moojo

Derudover kan publikum selvfølgelig også se frem til at opleve de allerede offentliggjorte Dimitri Vegas & Like Mike og Nicky Romero på Magicbox-scenen: 

 Det helt store scoop på Magicbox i år er selvfølgelig Dimitri Vegas & Like Mike, som lige nu brager derudaf med deres remix af Didos ”Thank You”, som blev udgivet i december sidste år og allerede snart har rundet 50 millioner streams på Spotify, udtaler booker Peter Kjær om årets program og fortsætter: 

Generelt er årets Magicbox-program især bygget op omkring nye artister, som i 2023 gik viralt med store hits blandet med etablerede artister såsom Nicky Romero, MEDUZA og Claptone. Lyden – eller genren – i 2024 bliver en rigtig god blanding af lidt mindre EDM og lidt mere techno, end vi tidligere har præsenteret.

Billetsalget er i gang, og prisen på partout- og 2-dagsbilletter stiger mandag den 4. marts kl. 20.00.

Det foreløbige lineup til Magicbox 2024 er: 

Alan Walker (NO)
BENNETT (DE) 
Bless You
BUNT. (DE)
Claptone (DE)
Dimitri Vegas & Like Mike (GR)
FAST BOY (DE)
HEDEGAARD
Joris Voorn (NL)
Marten Hørger (DE)
Mau P (NL)
MEDUZA (IT)
Miss Monique (UA)
Nicky Romero (NL)
Moojo (FR)
Sam Feldt (NL)
TOOMANYLEFTHANDS