• Torsdag

I løbet af de seneste par år, har en af verdens største DJs og producere, franske David Guetta, og den danske stjerne MORTEN brygget på deres helt nye projekt Future Rave: Et hjertebarn, der er opstået ud af begge kunstneres behov for at udvikle deres sets og give deres fælles bidrag til lyden af fremtidens elektroniske musikscene. 

MORTEN udtaler:

Jeg har været så privilegeret allerede at have oplevet, hvad det vil sige at spille på både Magicbox og hovedscenen på Tinderbox. Det er mig en ære nu at kunne bringe mit koncept Future Rave – som jeg har med min partner David Guetta – til Danmark for første gang nogensinde og så endda på en af mine absolut favoritfestivaler!

Både David Guetta og MORTEN har for længst nået det punkt i deres respektive karrierer, hvor de optræder på verdens største scener, tæller streams i millioner (nogle gange milliarder), og samarbejder med stjerner som Raye, Sia, Kid Cudi, Nicki Minaj og Justin Bieber. Alligevel er en stor del af deres opmærksomhed på undergrundsscenen, som de finder stor inspiration i. Med Future Rave bringer duoen de bedste elementer fra EDM-scenen og deres yndlingstendenser fra undergrunden sammen i en lyd, der vigtigst af alt skal alt andet end at stå stille. 

Future Rave er energien og de fængende hooks fra EMD, den futuristiske lyd fra technogenren og alle følelserne fra trance og (future) house, som går op i en højere enhed. Det kommer det helt sikkert også til, når de to mestre erobrer hovedscenen på Tinderbox!