Udsolgt af partout

7. juni 2024

Foto: Daniel Reumert

Udsolgt af partoutbilletter til Tinderbox 2024

Festivalstemningen har for alvor ramt Danmark, og det kan også ses på billetsalget til Tinderbox 2024, hvor vi nu kan meldes udsolgt af partoutbilletter her allerede knap tre uger inden, vi indtager Tusindårsskoven.

Den samlede kapacitet for festivalen er 50.000 mennesker, og forventningerne til årets billetsalg har været høje fra start – det ser ud til, at de forventninger bliver indfriet til fulde.

“Vi er enormt taknemmelige for den store opbakning fra publikum allerede her, inden Tinderbox 2024 er skudt i gang. Efter en succesfuld festival sidste år og en stærk start med Early Bird-salget, havde vi både en god mavefornemmelse og høje forventninger til det samlede billetsalg for årets Tinderbox – og allerede nu kan vi se frem til en fyldt festivalplads,” lyder det fra festivalchef Brian Nielsen.

Amerikanske legender, señoritas og sk8er bois

Programmet for årets Tinderbox er endnu engang en solid sammensætning af artister med klassiske bagkataloger, der kan få alle til at skråle med, og nye, spændende navne, der kan give publikum gode musikminder og fremragende inspiration til playlisten derhjemme. 

Lenny Kravitz, Camila Cabello, Bryan Adams, RAYE og Avril Lavigne er nogle af de internationale navne, som står på årets plakat, side om side med stærke danske acts som Guldimund, Tina Dickow og Suspekt. Som altid vil Magicbox levere en eksplosiv sammensætning af det bedste inden for den elektroniske genre. Der er altså lidt for enhver smag musikmæssigt på Tinderbox 2024.

“Vi ser meget frem til endnu engang at præsentere en virkelig spændende plakat, side om side med alt det andet, man kan opleve på pladsen. Vi glæder os til at se det hele udfolde sig i Tusindårsskoven den 27.-29. juni,” lyder det til slut fra Brian Nielsen.

Det er fortsat muligt at købe 2- og 1-dagsbilletter via billetsiden.