Tinderbox 2023 partners

Når portene åbner til Tinderbox-græsset torsdag den 22. juni ligger der mange tusind timers forberedelse bag – det gælder både de mange frivillige hænder men i høj grad også de mange gode partnere vi har med, for at få det hele til at lykkedes. 

For 7. gang i streg er det med Tuborg øverst på partnerplakaten, når vi tænder fadølsanlæggene i Tusindsårsskoven. Ikke nok med at de leverer en uovertruffen festivallogistik, der sikrer top service i vores mange barer på pladsen, men gennem vores mangeårige samarbejde har vi i fællesskab også udviklet nye spændende publikumsoplevelser som den store overdækkende Beer Barn, de små hyggelige ølskure og ikke mindst de store strategisk placerede centerbarer, der sikrer, der aldrig er langt fra koncert til tørstslukning. 

‘For the love of life and music’ er vores mantra på Tinderbox – derfor er vi også ektra glade for i år at præsentere en partner, der er lige så tosset med musik som os. Hos Telmore Musik lige overfor indgangen til Moonshine kan dyrke musikken i deres silent dicso box eller deltage i musikquizzer med masser af fede præmier hver dag – bl.a. billetter til næste år Tinderbox. 

I vores populære Vin & Champagnebar kan du opleve det lækre udvalgt at vin og bobler fra Østjysk Vinforsyning, mens Red Bull sørger for at holde energiniveauet oppe på Magicbox med deres stjernebar ved poolen og deres store podiebar ved scenen. Snyd heller ikke dig selv for den hyggelige oplevelse i skoven med Smutvejens superflotte Tanqueray Bar.

Som altid har vi også lokale helte med på pladsen og udover de mange madboder kan du igen i år få stillet kaffetrangen hos Nelle’s rundt på pladsen, og som noget nyt laver vi en eksklusiv cocktailbar i VIP-området i samarbejde mellem vores partner Diageo og den odenseanske cocktailbar visit.

Har du brug for at blive kølet ekstra ned efter et par timers til koncert i solen, så sving forbi Magnums lige ved Rød Scene på vej mod Groovebox. Ligesom Tinderbox kører på både dag og nat, kan du hos Magnums ’transportation station’ teste om du er dagens Sunlover eller nattens Starchaser og på den baggrund bygge din helt egen Magnum is. 

Sidst med ikke mindst er en festival intet uden en ordentlig logistik, der får det hele til at hænge sammen. Til det har vi igen i år allieret os med Europcar, der med elbiler og elvarevogne er med til at sikre en gnidningsfri festivalafvikling.