The Minds of 99 erstatter Black Eyed Peas

Som erstatning for Black Eyed Peas har vi booket danske The Minds of 99, som år efter år ligger i toppen over mest ønskede artister.

Der er ikke længe til at Tinderbox løber af stablen med internationale navne som Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, Armin van Buuren, George Ezra, Dean Lewis og Mimi Webb på plakaten samt danske artister som Lukas Graham, Tobias Rahim, Medina og Nik & Jay. 

Blandt de internationale hovednavne var også amerikanske Black Eyed Peas annonceret, men mandag morgen kunne vi meddele, at bandet grundet logistiske årsager har måtte aflyse deres koncert.

Mandag løftede vi sløret for, at erstatningen ville blive en artist, som har været blandt de mest ønskede navne til både sidste års og årets festivalprogram, og nu står det altså klart, at det er et af Danmarks allerstørste livebands – nemlig The Minds of 99 – der overtager spilletiden torsdag klokken 22.45 på Blå Scene.

– Det er klart, at vi er rigtig ærgerlige over at Black Eyed Peas, som jo var et af vores internationale hovednavne i år, har meldt afbud. Men når det så er sagt, så er vi utroligt glade for, at The Minds of 99 kunne træde til med så kort varsel. De beviser gang på gang, hvorfor de er et af landets mest hyldede live bands, og så er de et af de absolut mest ønskede navne til Tinderbox – udtaler festivaldirektør Brian Nielsen. 

Billetterne flyver hurtigt

Det er stadig muligt at få fat i en billet til årets Tinderbox, men man skal være hurtig, hvis man vil sikre sig adgang til koncerterne med Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, The Minds of 99, Tobias Rahim og resten af navnene, for festivalen nærmer sig at kunne melde få billetter på flere billettyper.