find dine venner med findlife

22. maj 2024

Dig og din ven er gået ud efter øl. I bliver fristet af duften fra en madbod på vejen. Da I kommer tilbage, er resten af flokken væk. Lyder det bekendt? Så glæd dig til at møde din nye festival-makker: FindLife!

Vi har indgået et samarbejde med den nye app FindLife, der er specialister i at lokalisere dine venner til store events som f.eks. en festival. Aktivér din live-lokation, så dine venner kan finde dig hurtigt og præcist.

 ”Vi glæder os til at være med til at launche FindLife, som ny digital løsning på Tinderbox. Hvis man nogensinde har været på festival, kender man sikkert følelsen af at været blevet væk fra sine venner –det ser vi frem til at kunne være med til afhjælpe for vores publikum sammen med FindLife,” udtaler Jesper Stubkier, Partnership Manager ved Tinderbox

App’en har været lang tid undervejs og får sin ilddåb til juni på bl.a. Tinderbox, hvor der er lavet et specifikt kort til lejligheden, så du har de bedste forudsætninger for at se om dine venner fester på Magicbox eller hænger ud i Smutvejen.

 Anders Rank Jensen, medstifter og direktør, udtaler:

”Vi er ekstremt begejstrede for at præsentere FindLife for Danmark. Efter to års dedikeret udvikling er vi overbeviste om, at appen vil gøre det markant lettere at finde sine venner i sociale sammenhænge. Om det er i bylivet, til en festival eller til et event med mange mennesker, bliver det med FindLife nemmere at finde hinanden.”

Findlife er tilgængelig til både Apple og Android.

Du kan også finde FindLife gennem årets Tinderbox app.