CUPRA X TINDERBOX

21. maj 2024

Vi er begejstrede for at annoncere CUPRA som vores nye mobilitetspartner og sponsor. CUPRA er et dynamisk og fremadstormende bilmærke, der skiller sig ud gennem sin unikke kombination af høj ydeevne, sofistikeret design og teknologisk innovation. CUPRAs vision om at engagere sig i kulturelle fællesskaber, og investere i de store oplevelser, der giver minder for livet, gør dem til et perfekt match for Tinderbox.

”Vi er meget begejstrede for det nye partnerskab med CUPRA. De er ambitiøse omkring at investere i kultur og oplevelser i Danmark, og det er naturligvis en sag, vi kun kan støtte op om. Med deres kærlighed for elektronisk musik, er Tinderbox det perfekte match. Vi ser frem til at udvikle det spændende partnerskab hen over de kommende år,” udtaler Kasper Morell, der er Partnership Manager hos Tinderbox.

CUPRAs kærlighed til elektronisk musik kommer til udtryk til sommer, hvor de præsenterer en helt særlig oplevelse på Magicbox. Samarbejdet byder desuden også på en storslået konkurrence hvor festivalbilletter og en ultimativ CUPRA VIP-oplevelse er på højkant.

Anders Rune Hansen, PR & Brand Activation Specialist hos CUPRA Danmark, udtaler:

“Samarbejdet med Tinderbox, især på den elektroniske scene Magicbox, er en perfekt harmoni med den rejse, som CUPRA er på. Vi stræber efter at være mere end et bilmærke; vi ønsker at skabe fællesskaber, minder og store oplevelser. Med Tinderbox bliver vi en integreret del af et program og et kreativt setup, der bryder grænserne og beriger hverdagen med ægte, ekstraordinære oplevelser.”

Glæd dig til at opleve CUPRA udfolde sig i Magicbox-området til sommer!