Europcar x Tinderbox

En festival er intet uden en ordentlig logistik, der får det hele til at hænge sammen. Til det har vi igen i år allieret os med Europcar, der med elbiler og elvarevogne er med til at sikre en gnidningsfri festivalafvikling.  

Europcar er musikkens foretrukne mobilitetspartner der gennem 25 år har været med til at levere alt fra artisternes musikbusser, transport af scener og al logistik omkring festivalafvikling. 

”Vi har i flere år været fast partner for Tinderbox, og vi er stolte over endnu engang at kunne være en del af samarbejdet i 2023.Tinderbox har med deres passion for musikken – særligt den elektroniske genre, på få år skabt et af Danmarks bedste festivalkoncepter, og som fast mobilitetspartner er vi stolte over at være med til at sikre festivalen med levering af bl.a. elbiler og el-varevogne,” forklarer marketingschef hos Europcar Morten Weber.

I forbindelse med Tinderbox-partnerskabet har Europcar leget lidt med deres normale ”moving your way” pay-off og lavet en fed ”moving your music” stemningsvideo. Check den ud her