En ren campingplads – TB Camping gør det igen

25. september 2023

Tinderbox’ gæster har igen i år efterladt en ren og ryddelig campingplads efter festivalen.

Foto: Henriette Eskelund

Kun 3 timer efter den sidste gæst havde forladt campingområdet, kunne vi aflevere Væddeløbsbanen, som vi overtog den. Alt sammen takket være jer.

Festivalcamping er ofte lig med efterladt campinggrej og et stort oprydningsarbejde, når musikken synger på sidste vers. Vores depositumbaserede campingkoncept har dog endnu engang vist sig at være en stor succes. Alle, på nær én enkelt gæst ryddede op efter tre dages fest og afleverede pladsen, præcis som de fandt den.

Vores campingplads bød igen i år på flere forskellige former for overnatning, der tæller glamping, TB-telte, campingvognspladser og almindelige teltpladser.

hvad går det ud på?

For at mindske den miljømæssige påvirkning, er det for tredje år i træk en fast del af campingkonceptet, at alle gæster betaler 500 kr. i depositum pr. plads. Når det så er tid til den allersidste dans, og du så småt er klar til at vende snuden hjemad, så vil en ren og ryddet campingplads betyde, at du får tilbagebetalt hele dit depositum. På den måde tager naturen omkring os så lidt skade som muligt af vores årlige (og festlige) tilstedeværelse.

Foto: Sasha Knudsen

Vores gæster støtter i den grad op omkring konceptet. Det er årets campingsucces blot endnu et eksempel på:

“Gæsterne er glade for at have en campingplads, hvor der er rent og pænt. Der er ingen, der brokker sig over at skulle betale depositum,” fortæller Jens Øland, Camp Manager på Tinderbox.

Så et stort TAK skal lyde til alle jer, der var med til at rydde op efter jer selv på årets festival, så vi også fremadrettet kan blive ved med at feste på fornuftig og magisk vis i Tusindårsskoven.

TB Camping vender selvfølgelig stærkt tilbage, når årets fest endnu engang løber af stablen den 27. til 29. Juni 2024.

Vi ses!

Nyhedsbrev

Skal du med på TB24? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du blandt de første, der får besked, når billetsalget starter.