Det fulde program til #tb22 er klar med 5 nye tilføjelser!

Foto: Morten Rygaard

Statisk bliver første navn, der går på scenen i år, mens Imagine Dragons lukker ballet. Fem danske og internationale navne fuldender samtidigt årets plakat.

Med under en måned til Tinderbox, kan planlægningen endelig begynde. Vi har nemlig fordelt de mere end 50 navne på fire scener og desuden tilføjet de fem sidste navne, der alle viser bredden af den danske og internationale upcoming-scene.

Fremtidens nye stjerner

Sangerinden og sangskriveren Pauline har på kort tid gjort sig særdeles positivt bemærket med ligefremme popsange som ”Ny og Næ”, ”Noget for Nogen” og senest ”SOMMER I DECEMBER” med Burhan G. Den sydfynske trio Patina stod i 2020 for årets mest spillede sang på P3 med den eksplosive popsang ”Flammer Rammer” og er kendt for deres unikke live-setup, hvor de skifter mellem rollen som trommeslager og forsanger. Pauline og Patina spiller begge lørdag på Teltscenen.

Fra Londons evigt pulserende musikscene kommer den sydafrikanskfødte artist Baby Queen, som gæster Tinderbox indimellem sin tjans som support på den sidste del af popstjernen Olivia Rodrigos Sour Tour. Den britiske stjerne, som står bag ørehængende radiosingler som ”Raw Thoughts” og ”You Shaped Hole”, får fredag følgeskab af briten Lola Young på Teltscenen. Lola Young leverer inderlig pop med både soul- og R&B-referencer og var i år at finde på shortlisten til både BRIT’s Rising Star Award og BBC’s prestigefulde Sound of 2022.

Sidst, men ikke mindst er MagicBox-prorammet blevet en artist rigere med tilføjelsen af den millionstreamede svenske duo Jubël, som leverer en radiovenlig blanding af 4-til-gulvet-pop og pulserende EDM.

Lad planlægningen begynde!

De gæster, der ankommer tidligt på pladsen, kan se frem til dagens første koncerter på teltscenen kl. 14.00 torsdag og kl. 13.35 fredag og lørdag, hvor StatiskLola Young og Rasmus Walter står for åbningskoncerterne. På festivalens største scene Rød Scene er det ingen ringere end Drew SycamoreScarlet Pleasure og Andreas Odbjerg, der har fået den ærefulde opgave at skyde henholdsvis torsdag, fredag og lørdag godt i gang. På Magicbox tilfalder den opgave P3-vært Helle HelleLittGloss og Boilers.

I den modsatte ende af programmet er det de tre internationale hovednavne StormzyMuse og Imagine Dragons, som binder knude på festivaldagene med nattekoncerter på Rød Scene, mens mørket ligeledes fejres på Magicbox med Timmy TrumpetTooManyLeftHands og Oliver Heldens.

Indimellem kan de tusindvis af musikglade gæster blandt andet se frem til primetime aftenkoncerter med Thomas Helmig, The Minds of 99 og MØ og hæsblæsende shows med blandt andre Spleen United og Alex Vargas på den mere intime Teltscene.

Du finder en programmet som PDF-version her. Vi anbefaler, at du ikke printer det, men i stedet tilgår det i vores app, hvor du blandt andet har mulighed for at markere dine favoritkunstnere og sammensætte dit eget program til festivalen.