bliv frivillig med din forening på tb24

23. november 2023

Vi har besøgt Ringe Gymnastikforenings Yndlingemix, som var med som frivillig forening på TB23. Her arbejdede de på drikkevarelageret, hvor de hjalp til, så alle de festlige festivalgæster kunne få stillet tørsten i pladsens forskellige barer. Et logistisk arbejde, der kræver hjælp fra kyndige hænder.

I videoen herunder fortæller Johannes Rasmussen og Jeppe Dinesen om deres oplevelser som foreningsfrivillige på Tinderbox, og hvordan frivilligtjansen var med til at give dem et meget bedre sammenhold. ”Udover det økonomiske, så har det bidraget med, at vi har fået en rigtig god oplevelse sammen” siger Johannes.

At være foreningsfrivillig på Tinderbox er nemlig også lig med fællesskab, og det er en unik mulighed for både at blive rystet sammen på kryds og tværs, samtidig med at der bliver tjent ind til foreningskassen.

Tinderbox synes jeg bare generelt er fed musik og festival. Man havde allerede overvejet om man skulle komme, selvom man ikke var frivillig,” siger Jeppe om turen på Tinderbox, der også bød på meget andet end arbejde – nemlig god musik og masser af oplevelser på pladsen.

Lyder det som noget for jeres forening? Så ansøg om en plads på TB24 allerede nu.