• Torsdag
  • 16:45
  • Pavilion

En éner. Et unikum. En original. Svær at sætte i bås. osv. osv.
Du kender alle flosklerne, der kan bruges til at beskrive én som amerikanske Marc Rebillet aka Loop Daddy, der i 2016 blev kendt for sine underholdende Youtube-videoer, hvor han danser rundt på sit værelse (ofte kun iført underbukser) og looper et inferno af samples, instrumenter og vokaler.

Netop ordet ”improvisation” er nøglen til at forstå Marc Rebillets karriere, talent og succes. Hans sange bliver ofte til på baggrund af anmodninger fra fans, som ringer eller skriver til ham, mens han streamer sine videoer online.

Når han spiller live for udsolgte koncertsale verden rundt, er hans shows også improviseret, og derfor er der aldrig to Marc Rebillet-koncerter, der er ens. Han finder på musikken løbende, mens han lader sit publikum give slip og overgive sig til hans energiske, humoristiske miks af hiphop, soul, funk, R&B og house.

Hvis du er kommet på Tinderbox for at blive overrasket og få en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du sikre dig en plads foran scenen, når Marc Rebillet bringer sit vanvidsshow til Tusindårsskoven.